Postuar mė parė nga don zuani
Modsa keni ndonje perkthyes ju lutem se nuk arrij ta kuptoj kete una????
Jam pro
Jam kunder
Jam i pavendosur
Postuar mė parė nga don zuani
Modsa keni ndonje perkthyes ju lutem se nuk arrij ta kuptoj kete una????
Une jam per abortus. Per mendimin tim duhet me qene e lejueshme kjo. Tani mire nuk eshte, por ngandonjehere mund te jete zgjidhja me e mire.
Kalofshi mire
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
Nuk ndahet me nje te rene te lapsit. Ka raste kur mund te behet aborti por keto duhet te jene te rralla dhe te percaktuara sakte me ligje.
nuk me kujtohet
Shume Arkaik Albo !! Nje Pyetje si Kjo nuk mund te paraqitet kaq lehte me pergjigje !! Sepse Kisha nuk e aprovon Abortin sdo te thote qe nuk duhet te ndodhe ! Japim disa shembuj !
Nje Grua Eshte Shume e Semure ! Duhet te Abortoje ? : PO APO JO ?
Nje Vajze 19 Vjecare Perdhunohet dhe ngel Shtatzane ! Duhet te Abortoje ? : PO APO JO ?
Nje Grua Zbulon se Femija i saj ka 80% Mundesi te Jete me Semundje Te Rende ! Duhet te Abortoje ? : PO APO JO ?
Ka Shume Raste Te Ngjashme ! Kjo pyetje nuk mund te marri kurresesi nje pergjigje te prere ! Jo dicka te thjeshte po apo jo ! Une Per Vete jam i Pavendosur ! Dhe ne fund te fundit NQS do perse mos ta beje ?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 01-02-2006 mė 15:53
Nuk ka zgjedhje me te mire per nje individ se ajo qe ben me vullnet te lire. Askush nuk duhet te vendosi per fatin e tjetrit apo per zgjedhjet qe duhet te bej. Nuk ka gje me themelore te emancipimit te gruas se sa zgjedhja e lire per diēka kaq jetike si aborti. Edhe pse, fatkeqesisht, kjo zgjedhje eshte e kushtezuar nga rrethanat, ajo qe mbart femijen apo nje grumbull ēelizash, ka te drejten me absolute te vendose per ta abortuar ose jo.
Nuk mendoj te jemi kaq empatik dhe te prekemi me thelle se nena qe ka femijen ne bark, dhe nuk mendoj se nje grua do ta bente diēka te tille pa ndonje arsye te forte, por ajo duhet te marre vendimin e fundit. S'ka kuptim te ngaterrojme fene edhe mbi kete ēeshjtje, se pastaj eshte e kote te diskutohet kur ekzistojne te 'vertetat' absolute dhe rruga e 'drejte'. Dhe jo vetem per kete, por nese ka nje burim me te forte te diskriminimit te vazhdueshem te gruas nder shekuj, ky burim eshte feja; qendrimi diskriminues ndaj femres eshte shfrytezuar ne menyre me te turpshme dhe shfrytezohet akoma ne ditet e sotme, dhe femrat duhet te jete ato qe te injorojne keto poshtersi hynore dhe te bejne zgjedhjet e tyre me vullnet te lire.
The important thing is not to stop questioning. -Albert Einstein
ne fund te fundit eshte shume personale, aq personale sa edhe nuk eshte e drejte ti kundervihemi njeri tjetrit per mendimt mbi te.
ok eshte zgjedhje, ok eshte zgjidhje, ok eshte edhe gabim, ok eshte edhe e drejte.
e rendesishme eshte se cfare zbaton per vete. une nuk do te beja kurre, dhe jam krenare per kete, edhe sikur te me kushtonte jeten, po ama asnjehere nuk do te gjykoja nje femer qe ka abotuar, te pakten jo out loud dhe me fanatizem. nese d ote ishte puna per pro ose kundra, une do te gjeja nje rruge te mesme, pro vetem ne raste kur demtohet shendeti fizik dhe mendor i nenes dhe femijes.
megjithate me besoni qe nuk ka gje me te bukur ne bote se sa kur merr ne krahe femijen tend, per te mos thene kur te thote mama.
me respect per te gjitha opinionet, besimet dhe zgjedhjet tuaja
adibela
koha eshte armiku i vetem qe kam
jam as dakort as kunder... perkundrazi.
eshte vendim qe i perket njeriut ne ate situate...
p.s c'eshte mire per mua s'eshte forcerisht mire per nje tjeter.
quhet liria e qenies dhe "le libre arbitre"
biz@+
Nuk i dihet se si i shpie jeta vajzat, por nje dite mund tu ndodhi qe aborti u pret rrugen shtatzanive te tjera [nuk bejne dot me femij] apo qe me vone te kene te veshtire nje jete normale duke menduar se cfare bene ne nje moment dobesie.
Jam kunder abortit dhe pro jetes.
10000% kunder sepse femra duhet ta mendoje para se ti hyn asaj punes dhe eshte vrasje sepse ne po e krijojme ne po i vrasin.
KUNDER
Genti
I Dont Care If Im Hated On The Net.
Because I Have A Real Life.
ne rast se eshte dhunim per shkaqe shendetsore ndoshta do te isha pro,por jam me shum per projete kunder abortit,jam kategorikisht kunder abortit qe per shkaqe ekonomike apo per nje arsye palidhje se jashtemartese apo per shkak moshes se re behet aborti,nese do te behej aborti per keto shkaqet e qefit per mu eshte nje krim
Duhet te dish dicka, per te kuptuar qe sdi asgje.
Krijoni Kontakt