Close

Rezultati i Sondazhit: Jeni pro apo kunder abortit?

Votues
282. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Jam pro

105 37.23%
  • Jam kunder

143 50.71%
  • Jam i pavendosur

34 12.06%
Faqja 19 prej 37 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 368
    ErionB
    Anėtarėsuar
    05-05-2004
    Vendndodhja
    Ne toke!!
    Postime
    125
    tem e vestire
    per vete jam per partial abort
    por nuk besoj qe aborti duhet te jete i plote pasi vete si akt pamvarsisht se i jep te drejten femres te beje c'te doje me trupin e saj ne te njejten kohe eshte edhe i demshem. Duke qene djal eshte shume kollaj ta gjykosh dhe te thuash pro ose kunder, por une mendoj se ne disa raste duhet te praktikohet dhe ne 95% jam kunder

believe in desires. Maska e Desire
    Anėtarėsuar
    26-05-2004
    Vendndodhja
    Heart.
    Postime
    19

E Pavendosur

Te marim per parasysh se femija kerkon:

1. Dashuri
    2. duhet te ushqehet
    3. duhet te lahet, dhe nese prinderi nuk ja afron keto nevoja femijeve atehere perse te mendoj qe ta mbaj femijen? Mendoj, qe kjo varet vetem nga vete jetesa qe jeton.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-09-2004
    Postime
    1
    Citim Postuar mė parė nga Saint-Simone
    Aborti mbi te gjitha eshte i demshem per femren... Patjeter qe kundra ...Femra eshte e shenjte, sidomos kur do te behet nene...
    me ty jam simone

Fine Wine Maska e ildushja
    Anėtarėsuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajėr
    Postime
    832
    Un zgjodha qe jam pro, por vec ne raste te vecanta.

Mendoj qe ne shume vende te botes seksi eshte bere si nje tongjatjeta apo mirupafshim, dhe eshte teper gabim. Shume femra po ngelen 7zana dhe si dine kush i ka bere... turp!
    Keto femra qe hapin kembet si gomari dhembet dhe i heqin kalamoajt si nderrojme ne bluzat jan te degjeneruara dhe e bejne kete pyetje shume te veshtire per tju pergjigjur.

Por ka dhe nga ato femra qe perdhunohem dhe mbeten 7zana, cfare te bejne ato? Mendoj qe ta heqin femijen, perse do mbajne nje femije qe ju kujton atyre castet me te errta te jetes se tyre? Pse duhen vrare keto femra nga vellai apo babai kur ato nuk jan fajtore? Jam pro vetem per keto femra!

Femra eshte bere qe te krijoje nje jete te re, te mbajtur me kujdes dhe dashuri, jo qe te hapi kembet dhe te pjelli kelysha si kafshe, pa dashuri dhe rrespekt per femijen dhe veten e saj. Zoti na ka bere femra qe te bejme femije me partnerin e jetes tone, ose te kemi femije qe ta duan me shume se jeta vete, jo te bejme femi qe te mbajme nja mashkull me zor ose te marrim ndihme nga shteti( si shume femra ketu ne amerike).

Nejse kaq per sot!
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

i/e regjistruar Maska e ndreu
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    105

Per Pink Girl

Qyqa moj goce. Po si moj na qenke pro abortit?! Po s'ke faj ti; fajin e kane koherat. Gabimi me i madh i meshkujve nder shekuj eshte qe pranuan emancipimin e gruas. (Nese ti mund te quhesh grua dhe nene (ne te ardhmen) me keto mendime te kalbura qe ke).

Po a e di moj qyqare se, qe ne formimin e embrionit, kemi te bejme me nje njeri, qenie njerezore si gjithe te tjerat edhe pse mikroskopike? Per mua a e di se cfare eshte krim? Qe qarkullojne ne shoqerine tone parazite si puna tende, qe per hir te modernes shkelin mbi kufoma. Pakujdesine e lavirllekut tend dhe te hamshorit Bob qe te ben te ndihesh qe qiellin e 7-te, nuk ka pse ta paguaje femija i pafajshem.

Nuk ka vrasje qe te justifikohet. Vrasja eshte vrasje. Edhe pse per arsye interesash perpiqen te na mbushin mendjen se nuk eshte e tille. S'kemi te bejme me veze struci, por me NJERI.

Beji te fala sat' eme!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga ndreu
    Qyqa moj goce. Po si moj na qenke pro abortit?! Po s'ke faj ti; fajin e kane koherat. Gabimi me i madh i meshkujve nder shekuj eshte qe pranuan emancipimin e gruas. (Nese ti mund te quhesh grua dhe nene (ne te ardhmen) me keto mendime te kalbura qe ke).

Po a e di moj qyqare se, qe ne formimin e embrionit, kemi te bejme me nje njeri, qenie njerezore si gjithe te tjerat edhe pse mikroskopike? Per mua a e di se cfare eshte krim? Qe qarkullojne ne shoqerine tone parazite si puna tende, qe per hir te modernes shkelin mbi kufoma. Pakujdesine e lavirllekut tend dhe te hamshorit Bob qe te ben te ndihesh qe qiellin e 7-te, nuk ka pse ta paguaje femija i pafajshem.

Nuk ka vrasje qe te justifikohet. Vrasja eshte vrasje. Edhe pse per arsye interesash perpiqen te na mbushin mendjen se nuk eshte e tille. S'kemi te bejme me veze struci, por me NJERI.

Beji te fala sat' eme!

si te erdhi ty bre burre mali ? dhe ti beji te fala sat motre !!

sja vlen me te kthy pergjigje Ndreu .. e shoh qe je prej mali .. kur te zbresesh ne fushe .. then mbase mund te marr mundimin te reply ty !!!

hajt bye pfff
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,029
    Citim Postuar mė parė nga Pink_Girl
    si te erdhi ty bre burre mali ? dhe ti beji te fala sat motre !!

sja vlen me te kthy pergjigje Ndreu .. e shoh qe je prej mali .. kur te zbresesh ne fushe .. then mbase mund te marr mundimin te reply ty !!!

hajt bye pfff
    o daro Pink_Girl

te abortosh pa patur arsye te forta dhe te qendrueshme eshte krim , nese ti e perkrah abortin pa patur arsye te forta dhe te besueshme ose e thene shqip arsye te pranueshme nga shoqeria atehere ti je kriminele dhe kjo duhet denuar

aborti duhet perkrahur vetem ne rastet kur kercenohet seriozisht jeta e nenes , ose kur shoqeria njerzore nuk i ofron femres qe kerkon te behet nene mjetet ose gjerat esenciale qe i duhen nenes per te siguruar foshnjen qe te vije ne jete dhe te jetoje ne menyre dinjitoze vete ajo si nene dhe foshnja e saj

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Citim Postuar mė parė nga ndreu

Beji te fala sat' eme!
    Kur shef postime te tilla te mbeturinave spermatozoike te jevgjeve, veme ne dyshim pse nena jote nuk te abortoi, dhe bindemi me teper se aborti eshte i drejte. Po pate gje per temen fol, i ka ikur koha diktatures kur njerezit ishin konformiste e benin si thoshte kryetari. Ti i nderuar, do ti mbash te tute, mbaji... ... keta shpatengjeshurit si puna jote as duhet te flasin ne kete teme kur nuk kane as eksperiencen minimale per te formuar konkuzione. Ca thote Televizori i shofim dhe vete, qe ti te gjykosh mendo me se do rritesh kalamanin pastaj hec e fol. Halabaker, ......mbeten njerzit me i gjyku ju.
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga arun
    o daro Pink_Girl

te abortosh pa patur arsye te forta dhe te qendrueshme eshte krim , nese ti e perkrah abortin pa patur arsye te forta dhe te besueshme ose e thene shqip arsye te pranueshme nga shoqeria atehere ti je kriminele dhe kjo duhet denuar

aborti duhet perkrahur vetem ne rastet kur kercenohet seriozisht jeta e nenes , ose kur shoqeria njerzore nuk i ofron femres qe kerkon te behet nene mjetet ose gjerat esenciale qe i duhen nenes per te siguruar foshnjen qe te vije ne jete dhe te jetoje ne menyre dinjitoze vete ajo si nene dhe foshnja e saj

Aruno .. te keshilloj ti lexosh prape postet e mia .. ( nuk eshte vetem nje ) qe te bindesh mire se cfare mendimi kam une abortin

nuk kam nder mend te filloj prape nga e para ... nese ty te duket krim dhe mos e lejo te te ndodhe ty personalisht ..sec mendoj une apo te tjere ska cte duhet ..

ju nuk dini te diskutoni ..ju pelqen te lexoni vetem ato qe DONI te lexoni !!

hajt bye
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e larguar Maska e Blue^Devil
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Toronto On
    Postime
    9
    Une jam pro-jetes. Do ishte njelloj sikur dikush ti merte jeten dikujt tjeter. Ndryshimi ne kete rast, duke qene qe ajo qenie eshte e pafajshme edhe e pavetedijshme. If one can't handle the heat then that someone shouldn't start the fire.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue^Devil : 28-10-2004 mė 02:31

Faqja 19 prej 37 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Aborti
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 26-09-2009, 11:26
  2. Shkodėr: Muslimanėt kundėrshtojnė bustin e Nėnė Terezės
    Nga FЯODO nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 158
    Postimi i Fundit: 22-04-2006, 08:15
  3. Ligj kunder abortit ne South Dakota
    Nga Pasiqe nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 07-03-2006, 14:13
  4. A duhet tė legalizohet aborti?
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 27-02-2006, 18:47
  5. Aborti, Kush ka te drejten e jetes?
    Nga Estella nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 99
    Postimi i Fundit: 05-02-2003, 06:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •