Mbi cilet njerez keni fuqi mendore /psikoligjike nga ato qe ju rrethojne??
Kjo gje a ju ben te fuqishem,dhe te jeni Zot i tjetrit??
UNe per veten time urrej njerezit qe ushtrojne dhune mendore tek te tjeret..
JU si mendoni???
Mbi cilet njerez keni fuqi mendore /psikoligjike nga ato qe ju rrethojne??
Kjo gje a ju ben te fuqishem,dhe te jeni Zot i tjetrit??
UNe per veten time urrej njerezit qe ushtrojne dhune mendore tek te tjeret..
JU si mendoni???
Ata njerez qe e kane te theksuar kete ndjejne, kur ne rrethana te ndryshme i bejne keta superiore, per fat te keq i largojne njerzit qe u gjenden prane.
Te tilla veprime duke i pare ne aspektin negativ shkaktojne drama
tronditse ne jeten e shume njerze.
L'amore e' come la febbre, si guarisce a letto.
Per cilen dhune psikologjike e kemi fjalen ketu...?Per ate qe disa e kane si hobi dhe ndjehen te lumtur kur jua ushtrojne te tjerve ..? apo per ate qe ta detyrojne te tjeret qe te besh nje gje te tille..?
...
Ka njerez qe kane lindur lider dhe ne ta eshte e pamundur te mos ushtrojne mbi te tjeret fuqine e karakterit.
Te ushtrosh dhune mendore dhe psikologjike eshte nje forme per tu afermuar ne shoqeri.
duhet pare nga ēfare ane qendroni,se nga ana e tij qe e ushtron apo nga ana e tij qe i nenshtrohet
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
Per te dyja e kisha fjalen...dhuna psikologjike e njejte eshte..Postuar mė parė nga Marlboroman
Per cilen dhune psikologjike e kemi fjalen ketu...?Per ate qe disa e kane si hobi dhe ndjehen te lumtur kur jua ushtrojne te tjerve ..? apo per ate qe ta detyrojne te tjeret qe te besh nje gje te tille..?
Po varet ne menyrat sesi tregohet....
DHune psikologjike une mendoj edhe nje muhabet te hedhur me kunja apo ironi nga shoku,i dashuri etc etc..
Keshtu sdi si ta percaktoj tamam ashtu sic ti deshiron..
teme interesante kjo te shikojme ku do perfundojme
You can waste a whole lifetime
trying to be
what you thing is expected of you
but you'll never be free.
Une do preferoja te ushtroja dashuri mendore se sjam munduar ndonjehere te ushtroj presion mendor si mund ta quajme ndryshe,pershendetje sis!
K.F.B
Se dija qe ironia dhe kunje qenkan dhune psikologjike.Po kot nuk thone sa te rrosh do mesosh.
Une skam njohur njerez te tille po ne qofte se ka nuk do lejoja askend te me mohoje dicka qe nuk ka mundesi te ma dhuroje.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
une nuk lejoj njeri te ushtroj dhune psikologjike mbi mua ...
e shkataroj fare![]()
Krijoni Kontakt