undesrstand = understand se e kisha shkrujt gabim :P
undesrstand = understand se e kisha shkrujt gabim :P
Mire se erdhe Ema ,prezantimi ishte i shkelqyer,,gjithsesi te uroj tja kalosh sa me mire midis nesh !!!
ps ,,very cute pic ..... hajt shnet e pare
Pershendetje Ema!
Mire se erdhe ne forumit Shqiptare.
V.R Cfare lloj rolesh ke marr persiper ne Drama plays?
Kalofsh caste sa me te bukura, patriote..!
Jam JETUS jo TREGUS!.
lol rrebele flm per sinqeritetin hmm eshte e rral ne femraPostuar mė parė nga Rebele
nuk te quan kush per te vogel jo lool
mondi ta bo me sy
shnet
RRaK LLdAk FaK
hey guys
titi flm lal
pyes_lotin flm patrioto si pergjigje ne The Glass Menagerie by Tennesse williams kam luajtur rolin kryesor te Amanda Wingfield, ne The Crucible by Arthur Miller ate te Mary Warren, dhe ne The Playboy of the Western World by J.M. Synge ate te 30-vjecares Widow Quin.
mondi looooooool ok, jam e sinqert nese e ke fjalen per beqare as in "te pamartuar"
![]()
Rebele S'besoj Se Ka Njeri Ketu Qe Njihet Me Shume Nga C'mund Te Te Njohin Ty..... Te Mungon Te Shkruash Dhe Cfare Ushqimi Pelqen Dhe Je E Kompletuar....lol..
Mirese Erdhe Ne Kete Forum......nice Pic. Cute Girl....![]()
mire se erdhe rebele conformiste. edhe te uraj fat me u bere gazetare.
se lexova te gjithe prezanitimin, po thone qe eshte i lezecem. ashtu po them dhe une.
dhe une e kisha nje mendim me u bere gazetar, po, me duket si nje profesion i pasigurte.
anyway enjoy !
Forumi ėshtė tepėr i ngarkuar nė kėtė moment. Ju lutemi na vizitoni mė vonė.
Ema ju pergezoj per kte hyrje kaq te bukur ne www.forumishqiptar.com. Ju me late nje shije te embel mbi seriozitetin tuaj dhe sinqerisht ju them MIRESEVJEN ne boten virtuale tonen. Shpresoj te gjeni ne forum kenaqesine e bashkebisedimit dhe njohjeve te reja. Nga sa une lexova jeni tip i pavarur, te pakten kjo me rezulton. Edhe njehere Miresevjen midis nesh. Me respekt Odeoni
Rebele komplimente per prezantimin. Shkruan shume bukur, dhe dukesh teper e zgjuar per moshen qe ke. Shpresoj qe deshira jote te realizohet, dhe besoj se do behesh nje gazatare e mrekullueshme.
gjithe te mirat motra
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
pershendetje patriote shpresoi qe tja kaloshe sa me mire ne
forum.ja kalofshe mire mi patriote
Krijoni Kontakt