Close
Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 90
    i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    [/QUOTE]Çfarë ju habit apo ju revolton kur shkoni në Shqipëri [/QUOTE]

nuk respektohen regullat regullat ne trafik...!

VETEVENDOSJE! Maska e Endri_UCK
    Anëtarësuar
    11-12-2009
    Vendndodhja
    Me Shqiponjat.
    Postime
    375
    Me habisin ata katunaret qe vin na emigrimi me makinen e tyre dhe bejn sikur jan gangstera dhe hiqen si bosa me lek haha

Me pak fjale:
    ~Shqipetari qe eshte katunar eshte mendje madhe~

Sa per rregulat nje eshte rreguli kryesor ne Shqiperi:
    1.Be ca te doj koka si mbas ligit 25.39 publikuar ne vitin 1991 na fillimi i kohes Demokratike e mbretit Berisha
    Ndryshuar për herë të fundit nga Endri_UCK : 31-01-2010 më 09:30
    Shqipëri, o jetëgjatë, ty të kemi mëmë e atë dhe për ty do të luftojmë gjersa të të trashëgojmë.

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Te them te drejten Ndonjehere habitem per mire e ndonjehere per keq
    me shume me habitfakti qe kur shkoj ne Shqiperi me duket vetja ime tamam katunare
    pse do thoni Ju?
    Ja do mundohem tja u shpjegoj
    Jashtmase modernizim ne veshje.Femrat nga koka deri te kembet me Dolce-Cabbana,njera me ekstravagante se tjetra dhe gjith diten lokalet plot,mos te flas me per makinat,vetem mercedese
    Them me vete po si i del mor zot i madh,ketej punon robi gjith muajin nga mengjesi deri ne darke dhe prap e rotullon centin 2-3 here ta blej mos ta blej,aty edhe me falni per shprehjen po edhe mbathjet besoj i veshin vetem DG
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar më parë nga stern Lexo Postimin
    Jashtmase modernizim ne veshje.Femrat nga koka deri te kembet me Dolce-Cabbana,njera me ekstravagante se tjetra dhe gjith diten lokalet plot,mos te flas me per makinat,vetem mercedese
    Them me vete po si i del mor zot i madh,ketej punon robi gjith muajin nga mengjesi deri ne darke dhe prap e rotullon centin 2-3 here ta blej mos ta blej,aty edhe me falni per shprehjen po edhe mbathjet besoj i veshin vetem DG
    edhe mua me bene pershtypje keto me dolce kabana por me balte deri tek gjuri dhe mercedeset qe me vinte tu shkruaja me gisht mbi xhame
    Lame

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

E mi stern se ato deri ne 20-22 vjec qe shikon ti veshur ngjeshur me rroba firmato shumica nuk harxhojne nje cent nga leket e tyre per veshje se nuk punojne fare. Ua ble o familja, o i dashuri me leke.
    Edhe mua me ben pershtypje veshja. Kur mendoj te iki ne Shqiperi me duhet te mendoj te blej tere ato rroba te pershtatshme per atje.

i/e regjistruar Maska e [MaRiO]
    Anëtarësuar
    29-01-2008
    Vendndodhja
    Ne Zemren e Asaj Qe Dua :)
    Postime
    1,127
    me shume me habitfakti qe kur shkoj ne Shqiperi me duket vetja ime tamam katunare
    pse do thoni Ju?
    Ne Jemi Modernizu Parakohe Dhe Modernizimin e Perfitojm ne Kurriz te te Tjereve Ti Ke Pare Qe Te Gjithe Te Rinjte Vishen Firmato Me Makina Po Ato Nuk Dalin Nga Xhepi Tyne Po Nga Familja. Rinia Shqiptare Sot Esht Nje 0 Me Gunge Persa I Perket Punes Etj Etj Pak Jan Ato Qe Punojn Po Nuk Vishen Firmato
    Kur e ke këmbën jashtë gremines është e lehtë të japësh këshilla

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    pse do thoni Ju?

Hahahah lol viva la gabrielo , firma *Gabi*

__________________________________________________ ______________

Mu me bejne pershtypje emigrantet, kur shkojne ne shqipri sikur tjetersohen.
    I harrojne normat dhe rregullat dhe perdorin gjithmon nje shprehje:
    Varja, shqipria eshte rrumba rrumba :-D
    Jeto sot se neser nuk i dihet

pse do thoni Ju?
    Ke shume te drejte stern ahhahah po cfare firma me aman dhe ti ka D&G me 5000 sa te duash ne dengjet
    Dhe ne itali vishen me te njejten firme po as u a mer vesh se sa lek bejne rrobat e tyre sepse skane pse tregojne D&G NE GJOKS
    lol jam habitur ne milano shqiptaret dukeshin nga larg me D&G e teprojne jashte mase me veshjen e tyre
    ahha mua me bejne pershtypje kur veshin d&g me shkrim qe theret nga larg desha te kisha lek po skam me te madh se vetja, koken pa lare ...
    pershtypja me e madhe qe me ka bere mua meshkujt me makina muziken der ne fund dhe te ngacmojne ne rruge dhe ju dridhet zeri dhe koka nga gropat e rruges o sa qesh me ca tipa te tille
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

VETEVENDOSJE! Maska e Endri_UCK
    Anëtarësuar
    11-12-2009
    Vendndodhja
    Me Shqiponjat.
    Postime
    375
    Me pak lafe te na qjani juve halin tone qe jemi ne emigrim se juve ne Shqiperi e keni zen veten
    Shqipëri, o jetëgjatë, ty të kemi mëmë e atë dhe për ty do të luftojmë gjersa të të trashëgojmë.

i/e regjistruar Maska e elonesa
    Anëtarësuar
    23-11-2009
    Vendndodhja
    ne planetin toke
    Postime
    755
    Paj bash kurrgjo ,kur shkoj ne Shqiperi kenaqem .kurr sa arrijn te ma prish diten dikush ose te me nervozoj ,thjesht i ve pushim vetit dhe kenaqem me te ...

Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789

Tema të Ngjashme

1. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  2. "Dr. dituria"
    Nga Sabriu në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 18-12-2008, 06:32
  3. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  4. Miti i 'tolerances fetare' në Shqipëri
    Nga Qafir Arnaut në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 05-08-2006, 05:26
  5. Debat mes anti liberalëve dhe liberalëve
    Nga liridashes në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •