Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 26
    Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437

Smile

Citim Postuar mė parė nga Leandra
    Si rashe dhe dola, vete...lol.

Ja ne fillim s'me pelqente, dola me te sepse familja dhe shoqeria ime e respektonin( shoqja ime me beri te betohem se do te dal me te), dhe keshtu dola. S'kishim asgje te perbashket... Pastaj filloj te vinte te me takonte here pas here, sa mu be ves qe te shikoja se mos shihja ate. Me merrte ne telefon 5-9 here ne dite, keshtu qe padyshim fillova te mendoj per te. Nga pa e pelqyer fare rashe brenda me te aq keqqqqq... saqe e ndava fare ...lollllll....( e kam seriozisht qe keshtu ndodhi)

Shkruani ne shqip
    hahahaha leandra po pse mi lal ashu ,apo kishe frike mos te ngelte ne dore ,,ca i paske bo cunit te botes e paske lone me zemer ne dore ,,nejse une kisha nje rast identik si puna jote para shume kohesh me nje shqiptare!!! dy muajt e pare me pelqeu ,po masanaj nuk e di sikur me doli nga zemra fare nuk u shtyte mo ,edhe fillova duke i nejt i cik me i distancum thashe ta bej te me lej vete ,po jo mer jauu ajo me keq u dashuru,,edhe i dite e vendosa thashe do ja them ,po kur ja thashe fillun lotet si lot krokodili ,,edhe vete nuk u ndejva mire thashe me vete me mire mos ja kisha thone fare po shyqyr ika me i qytet tjeter per ca kohe edhe u harru ky muhabet !!! pranaj dashnia oshte e keqe kur te bish mrena mos bje per hater te shoqnise se eshte goce e mire-ose i mire ,po te biesh kur te puqen pothuajse cdo gje bashke !!!

pershendetje

Bebiiiiiii dove je? Maska e TiLoNcE
    Anėtarėsuar
    11-05-2003
    Vendndodhja
    tu bo not
    Postime
    1,116
    Me kok ,me kom ,varet ka pozicioni qe hudhet
    o-le-le firma

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar mė parė nga AuGuSt_
    Si bie njeriu ne dashuri !?
    hmm , recete pak si e nderlikuar por e di se hidhen 2 filxhana oriz te pa pastruar , nji luge salce dhe nji kokerr qepe ne nje tenxhere plot me raki te pjekur dy here...i len te vlohen ...fut krytin mbi tenxhere qe tja thithesh avullin...per efekt me te math te tipit "Maratonomak" mbuloje krytin me nji peshqir qe rendimenti i marrjes se mendve te jete afer vlerave ideale lol...pak a shume kshu bihet ne dashuri..te pakten kshu kam nigju prej pleqve te fshatit tim
    ...

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770

Talking

varet sesi bii ca bin me kpucc ca me corapee ka ene te tjer me cizme me takaa
    varet si osht rruga me gropa pa gropaa ene nca ore je tuj ecc po pati trrafik tmodh e thy qafen shpejt :P

klejzi vetlla vet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar mė parė nga AgainstAllOdds
    hmm , recete pak si e nderlikuar por e di se hidhen 2 filxhana oriz te pa pastruar , nji luge salce dhe nji kokerr qepe ne nje tenxhere plot me raki te pjekur dy here...i len te vlohen ...fut krytin mbi tenxhere qe tja thithesh avullin...per efekt me te math te tipit "Maratonomak" mbuloje krytin me nji peshqir qe rendimenti i marrjes se mendve te jete afer vlerave ideale lol...pak a shume kshu bihet ne dashuri..te pakten kshu kam nigju prej pleqve te fshatit tim
    po kaq i perqendruar kam qene te ty ,mo mik >? nejse mendoj se eshte kompliment kjo qe thu ktu , te pakten kshu menon radakja teme , eh si kam dashuru mo jahu , kam pase qene si dielli pa henen derisa gjeta ate , po ashtu si hena edhe [ AJO ] QE MELANKOLIKE E VARFER NE SHPIRT DHE QANTE GJITHMONE keshtu qe vendosa vec me i dhene -pak drite gjate nates [ duke shkuar here pas here ta takoj [ me i ba pak dashuli te embel ] , por si diell qe jam kam per detyre te jap rezet e mia edhe te te tjera hena per shkajk te natyres time [ sistemi diellor ] , por ajo eshte hena ime perhere , AIDA TE DUA SHUME SHPIRTI IM , NUK VUAJ ENDE PER TY POR TE PAKTEN TE MAR NE TEL DHE VIJ TE TAKOJ NONJEHERE , este dhe kjo dicka , rofsh o mik se ma kujtove prape ,

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    ne dashuri bien ateher kur e shef ate njeri pa interes dhe e pranon ashu sic eshte.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

gjithmone e me larg
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    Ju lutem shkruani shqip!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bunny : 14-12-2004 mė 10:06

DoNt Hate Me4 BeIn HoNeSt Maska e Tironse_Girl_69
    Anėtarėsuar
    10-12-2004
    Vendndodhja
    ohio, usa
    Postime
    64
    ta dija vet se si rrashe ne dashuri sdo kisha arritur deri ne kete pike ku humba terezin time dhe fillova me stresin
    Guys r Players... and thats a fact... Dont fall n love... just play 'em back!

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    po vedosi nje spango te dera e shtepise dhe mbase bie ne dashuri kush e di................

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga Adiola
    Lere zemren te dashuroje te miren dhe ke per ta pare qe ke per te rene brenda.

bashkohem adiolen edhe po shtoj edhe dicka me shume !!! nese do te analizonim si rame ne dashuri edhe pse rame nuk do quhej me dashuri do quhej pelqim !!! kshu qe dashuria nuk analizohet por vetem jetohet me te mirat edhe te keqijat e saj!!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Adem Demaēi
    Nga lum lumi nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  3. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Libri rijadus salihin
    Nga useid nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 24-01-2005, 12:51
  5. Te biesh ne dashuri me diturine! (Fjale te cmuara)
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 20-01-2005, 15:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •