Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 67
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Thumbs up

Pershndetje

TiLoNcE : Pershndetje Hena Muve .. Dielli Muve , Drita Muve , Shpirti Muve boll jan kto Erdha me bo prezentimin edhe me marr ndoj nuse un e kam 1 ajo osht e martume ne 3 venda tash kur po vien tek un nje her ne dy jav Kjo eshte ( Tilonce ) hahgagha edhe spo me bjen me puth hic e per ato kam bo nje prezentim fery gut qe me gjet naj nuse qe rrin me mu e qe muj me puth

selina_21 : Mire se ju gjeta edhe pse prej 2002 jam Antar ktu por me te vertet kam pa shum user- qe kan pase deshir me dite se kush jam.. zdi per cfar edhe thash te bej nje Preznetim te vogel qe mos me u lodh duke shkrua Kush je e kesi sende po vetem e lexojn ktu..e kujt i pelqen munden me marr
    Edhe nje her FLM per te gjith.. !!

Tung

GjIlAnAsI_cSi
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Caste te kendshme shoku Gjilanas i nderuar...
    Besoj se do te kalosh shume bukur me ne...
    My silence doesn't mean I am gone!

Bebiiiiiii dove je? Maska e TiLoNcE
    Anėtarėsuar
    11-05-2003
    Vendndodhja
    tu bo not
    Postime
    1,116
    [QUOTE=Gjilanasi_csi]Pershndetje

TiLoNcE : Pershndetje Hena Muve .. Dielli Muve , Drita Muve , Shpirti Muve boll jan kto Erdha me bo prezentimin edhe me marr ndoj nuse un e kam 1 ajo osht e martume ne 3 venda tash kur po vien tek un nje her ne dy jav Kjo eshte ( Tilonce ) hahgagha edhe spo me bjen me puth hic e per ato kam bo nje prezentim fery gut qe me gjet naj nuse qe rrin me mu e qe muj me puth

Agagaggaa
    Ska nuse Kot e ke !!M'ke Muve,prit kur tbjeri radha i her ntre jav.LoL
    ose kur tkem burrin nr 1 ene nr 2 me sherbim
    Muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh me DHAP
    p.s cer osht dhapa?/ ta them ke chati ahahahha
    LoNcJa-N'Japoni
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga TiLoNcE : 27-07-2004 mė 03:09
    o-le-le firma

Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Postime
    4,220

Thumbs up

Citim Postuar mė parė nga Davius
    Caste te kendshme shoku Gjilanas i nderuar...
    Besoj se do te kalosh shume bukur me ne...
    T`Falmnderit shum Davius Ja kam kalu shum mire me juve. por ja thash te bej prezentimin.. keshtu qe edhe nje her t`falmdenrit shum,..

Citim Postuar mė parė nga Tironce_TR
    LoNcJa-N'Japoni : hgaghagha oj ti qik. hajde pak ma shpejt te un se spo muj me duru kshtu me thu mos ik me vajza tjera kshtu nuk vien te un hic edhe me DHAP valla kur te jesh ne Chat me tregon se nuk e di keshtu qe mpuq

Tung

GjIlAnAsI_cSi
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    hahahahha sa kam qesh hajde prezantim hajde ca ke bo mer Gjel pa pupla ke bo nje prezantim qe je vet pyetesori edhe po vet pergjigja mer hahahahaha mir mir hajt mireserdhe edhe nje gje kshu ne foto dukesh cun king po nga trut ahaaa ke rreshkit pak prandaj mblidh pak ment qe te kane ngel ok hajt tung.

Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Postime
    4,220

Thumbs up

Citim Postuar mė parė nga Bledari
    hahahahha sa kam qesh hajde prezantim hajde ca ke bo mer Gjel pa pupla ke bo nje prezantim qe je vet pyetesori edhe po vet pergjigja mer hahahahaha mir mir hajt mireserdhe edhe nje gje kshu ne foto dukesh cun king po nga trut ahaaa ke rreshkit pak prandaj mblidh pak ment qe te kane ngel ok hajt tung.

* @GjIlAnAsI_cSi slaps Bledari around a bit with a large trout

Se din ti kto pun be i ri je o Fadil Dangoerus ka qen Gazetar ne Ndihme edhe ato e kemi bo kto edhe tani.. e kam marr e kam pru ne Forum .. edhe keshtu qe ne Foto jam vertet fort seksi hahgagha po kete foto ekam marr ne Google :P e kshtu ma i keq jam edhe per ka ment as njo skeni ma shum se un more Fadil po shush lol .. edhe te pershndes se not hev kohe me shenu ma shum..

Tung

GjIlAnAsI_cSi

THelleze Nga Kercova Maska e Kercovare
    Anėtarėsuar
    02-10-2003
    Vendndodhja
    Kercove SHqiperi
    Postime
    18
    Gjilanasi mire se qenke prezantu bravo prezantim i shkelqyer >
    o ky dreqi kure i thom me jep + ...@GjIlAnAsI-cSI >ke msn ke camer PERGJIGJET))te rafte e mira te rafte kalofshe bukur.. goxha cun qenke mer dreq tashi do ta jap msn lol
    Gjithe te mirat fat dhe mbarsi ne jete!!!!!!!!!!!!
    Kercovare Vajze Bujare...Per Jete Kercovare

Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Postime
    4,220

Thumbs up

Citim Postuar mė parė nga Kercovare
    Gjilanasi mire se qenke prezantu bravo prezantim i shkelqyer >
    o ky dreqi kure i thom me jep + ...@GjIlAnAsI-cSI >ke msn ke camer PERGJIGJET te rafte e mira te rafte kalofshe bukur.. goxha cun qenke mer dreq tashi do ta jap msn lol
    Gjithe te mirat fat dhe mbarsi ne jete!!!!!!!!!!!!

Thnekjuu po un per vete spo e di cfar NICK ke be ti qik ne chat .. po kshtu nashta tkam thanen se un me ato qika qe skan Kamer nuk foli hgaghagha se spo ju besoj be se pom zezat kush e keshtu qe ndesh ama ndesh mos ma jep se nuk osht problem e kur te jesh ne Chat trego thuaj jam kjo kjo e ta dije.

Tung

GjIlAnAsI_cSi

THelleze Nga Kercova Maska e Kercovare
    Anėtarėsuar
    02-10-2003
    Vendndodhja
    Kercove SHqiperi
    Postime
    18
    Dreq i Gjilanit me bere te qeshe une nuk po kerkoj qe te flasesh une po kerkoj + LOL

Gjithe te mirat se te kemi Gjilanas Hastreti ty ketu lol ...

Fat dhe lumturi ne jete endrrat qe ke tu bofshin ralitet....
    Kercovare Vajze Bujare...Per Jete Kercovare

AOP Tek #Shqiperia Maska e ellenor
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    GJILAN
    Postime
    2

Mire Se Erdhe

Mire Se Erdhe Gjilan ja kalofsh sa ma keksi me kta se une nuk jam prezentu hala per me kalu mire edhe me mu :P
    edhe shum i bukur je u rritesh e zofsh Tironce_TR Ishalla :P

ps: ti DaNgErOuS Mos u perzi ti shum se sun zen ti send pa mue

Tung

HoteL-MadriD
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ellenor : 28-07-2004 mė 18:54
    ωŵ˚ĆĿߥŠŐŨŁ˚čŐмĤőťĕĻˉΜāďŗĭĐ

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •