Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 67 prej 67
    Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Sa per foto se di be kshtu po me thojn gjith. qe shum i mire vallaji spo di.. cka me thane kshtu veteja sme doket aq i mire. po nejse. as nje sme tha kur kerkova nuse qe me thane un jam ajo qe po du me kanen nusja jote krejt Out kshtu qe cka me i bo gjema ti noj njo

Tung

GjIlAnAsI_cSi[/QUOTE]

loqko ala ske gjet nuse be u kuku mu per ty se nervozu krejt po don nuse po spo vjen kush tek ty. Hajde se ta gjen motra jote nji nuse prej usa be loqko e ka pa ti sa mire ashte ketu. mpuqqqq,mpuqqqq vellun e jem ( i kam vesh papucat sot se jam ka nardhi be )

p.s. bixhmat e mijaaaaaaaaaa i du tash
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar mė parė nga White_Angel
    loqko ala ske gjet nuse be u kuku mu per ty se nervozu krejt po don nuse po spo vjen kush tek ty. Hajde se ta gjen motra jote nji nuse prej usa be loqko e ka pa ti sa mire ashte ketu. mpuqqqq,mpuqqqq vellun e jem ( i kam vesh papucat sot se jam ka nardhi be )

p.s. bixhmat e mijaaaaaaaaaa i du tash
    Spo me do As kush bee Sdii cka u bo kshtu krejt me thojn i mire por ja po tuten me me dasht. kshtu qe prej ty e du nje nuseeeeee Oraittttttttttttt edhe kshtu si e do motra per vllavun okkkkk mpuqqqqqqqqq edhe papucet ruj se po ti vjedhin e tani spo muj me ti qu un prej Kosoves ty ateje e per pizhamet i kam ble nje pare te badha po sdi a i merr ti ok folmi :P

Ps: Nusja nuk eshte gjete ende . Kush eshte E gateshme Lajmr..

Tung

GjIlAnAsI_cSi
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

~*SoMeOne's LiL SuGar*~ Maska e sweet_babe
    Anėtarėsuar
    09-08-2004
    Vendndodhja
    ~*Ne endrrat e Mia dhe te Tuat...*~
    Postime
    503
    Mile se erle hon Ja kalofshe sa me butul
    ~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~

Kercovare Per Jete Maska e KercovaGirL
    Anėtarėsuar
    07-07-2004
    Vendndodhja
    Kercove Shqiperi
    Postime
    33
    ) GJILANASIII LOL akoma ktu ti mer thashe mos te ka grabit kushe dhe na ke sjell foto te reja muahhhhhh si Ylle je gjithe te mirat .... je ndare me gruen apo jo .akoma po pres ))ose me jep adresen te dergoj babin tet kerkoje ;p ;p shaka jeni vertet i mrekullushem si ke zemren ti bofte zoti punet jete te gjate e te lumturr......
    Askush nuk i ngjan SHotes jo as Tanes veq Cuca Uskanes

Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Postime
    4,220
    Citim Postuar mė parė nga sweet_babe
    Flm mil se ju gjeta
    Citim Postuar mė parė nga Ylli-Kercoves
    U mire se u ktheve edhe mezi pritesha te kthehesh dhe te shkruash pak edhe sa per nuse pa ma kthy ti pergjigjejen nuk gjej edhe per Adrese Meni rend ta jap veq trego kur Mpuqq Femera me e bukur ne ForumiShqiptar.Com Sa kam pa me Foto po mendoj !

Mpuqq Per Krejt. Qikat

Tung

GjIlAnAsI_cSi
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Postime
    1
    o zot a o e verte Gjilanasin me pa sma ka marr menja qe e sho ne foto sma ka marr menaj ej njeri shum i fort je veq Drejt Kosoves me PDK-n

Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Postime
    4,220
    Citim Postuar mė parė nga LLaDIKa
    o zot a o e verte Gjilanasin me pa sma ka marr menja qe e sho ne foto sma ka marr menaj ej njeri shum i fort je veq Drejt Kosoves me PDK-n

Hi Njeri e vertet osht qe me sheh dhe ske cka me pa a te ka marre gjumi prom kur me ke pa shtir. Jo drejt Kosoves me PDK po me LDK. Tung Lladik

Gjith te Mirat.

/me U Kall Krejt Tu Kesh.

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •