heheh eh po ne rregull se paskam kuptu por edhe me bisedu me mu ose mu njoftu ste bjen keqPostuar mė parė nga Kercovare
hehe kshtu qe bye..
Postuar mė parė nga ellenor
heheh eh po ne rregull se paskam kuptu por edhe me bisedu me mu ose mu njoftu ste bjen keqPostuar mė parė nga Kercovare
hehe kshtu qe bye..
Postuar mė parė nga ellenor
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Shih shih cbehet ketej![]()
hey Gjilanasii woooww po shum e sene i kishe shkru bre vlla po nuk ke pas mer nevoj per ni prezantim te tille gjith ate mundim me e ba hahahahaha (shaka) m
hehehhee koTeLjA VL mire e thua!!!
Pershendetje :
o gjilanasiiii , DANDIiiiiiiiiiiiiiiiii krejt i trent je hahaah moti nuk te kam pa mu kan qqerru syt LoL
oLdLeGeNd
Pershendetje :
o gjilanasiiii , DANDIiiiiiiiiiiiiiiiii krejt i trent je hahaah moti nuk te kam pa mu kan qqerru syt LoL
oLdLeGeNd
Ooooooooooooooo oLdLeGeNd dekt kjo TiLonCe per ty ishallaaaaaaaaaaaaaaa po edhe mua ore me paska marr malli me ta pa nick uh uh njeriiiiiiiii
p.s: TiLoNcE Shiko pak ka ky djaloshi .. oraitnje msg :P
Tung
GjIlAnAsI_cSi
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
o gjilans...hajt....mirsenagjete vlla..
Note: ACTUAL EYE COLOR MAY BE DIFFERENT
gjilanso me fal lal qe jam cik me vonese . mir se erdhe ne forum th te uroj suksese ne pune the ne serverin e albasoul.
Postuar mė parė nga Gjilanasi_csi
Gjelo kaq shume e dashke gruan, sa e prazanton e me cuna te tjerePpP
Krijoni Kontakt