Postuar më parë nga TiLoNcE
Me ket tip qe ke ti LONCE as qe bohet fjale qe do mash relata te mira sweety por po me habit fakti qe nuk po te shikoj me ne chat dhe te shkruash me ne forum me duket se ja ke var fare![]()
Postuar më parë nga TiLoNcE
Me ket tip qe ke ti LONCE as qe bohet fjale qe do mash relata te mira sweety por po me habit fakti qe nuk po te shikoj me ne chat dhe te shkruash me ne forum me duket se ja ke var fare![]()
Kontakte kam pasur por as shoqeri nuk mund te them
Nothing. No contanct hic. E gjej shume te veshtire qe te kem kontakt akoma me dike qe kam dashur me pare, dhe sado qe je ndare prap eeeeeeeeee nuk besoj se e shof dot me nje tjeter. Xheloze? Damn right I am.![]()
per sa i perket ksaj teme eshte nje shprehje qe thote:
mos i digj urat mbasi i kalon se mund te bjer prap rruga andej!
mundohem qe ti respektoj me sa kam mundesi.............po edhe kjo nqs e meritojn.......nqs nuk e meritojn respektin, e vetmja gje qe bej eshte qe si poshteroj![]()
Pas ndarjes, i kam thene thjesht nje mirmengjes/mirdita/mirmbrema, dhe ndonje kafe rralle ndonjehere, por thjesht nje kafe asgje me teper.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Postuar më parë nga Visage
Visage, eshte shprehja qe thote mo, nuk ka te beje me personin te cilit je duke i folur.
Eshte nje O me hunde, jo si O-te e tjera. Me kupton?![]()
shume qarte gogla. sorry gabimi im atehere.Postuar më parë nga Gogla e Kuqe
![]()
po normale qe po te shkosh ke nje lokal edhe tek e njejta rruge relata te mira do mbash !!! bej shaka !!! une per vete se kam kete parim qe mbetemi shok po edhe ndonjehere rregulli thyhet !!! ligji ose rregulli per tu thyer eshte bere apo jo >????
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Postuar më parë nga AuGuSt_
Aktualisht... flasim me gjysem zoni me njoni tjetrin... jo se me intereso me fol me zo te plot... po osht e kot se e tille ka qene ndarja ku slejon me teper kofidenca..!
Nje pershedetje vetem ajo ka mbet dhe ajo dita dites po zbehet ndodh qe as ate te mos e bejm me
Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM
Krijoni Kontakt