Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 30
    El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    ndersa ti dreri, mos u pendo aspak pse e solle poezine e"pashallarit per pashallaret e kuq" ndonese e ke lexuar paksa me vonese, pasi kjo kryeveper e kadarese doli per te na mbushur mendjen sa desitent dhe antikomunsit na paskesh qene. Gje kjo qe nuk ka ndonje interes te madh...pasi ai i ka marre te gjithe titujt e letersise.
    Keshtu qe as atij nuk i plas shume trapi, e ka realizuar qellimin e vet qe ate dite qe u ngrit kunder fishtes e kunder klerit e kunder letersise te meparme teksa tha ato qe tha...nese e ke lexuar kadarene te gjithin pos veprava me shume kopje.
    Keto dite gjeta nje thenie te Rexhep Qosjes qe nuk e mbaj mend fjale per fjale... por pak a shume kishte pohuar
    "nese ismail kadare ne romanin "gjenerali i Ushtrise se vdekur" eshte nje gjeneral i vertete, ne "Autobiografia e popullit tim ne vargje, nuk eshte tjeter vecse nje ushtar i thjesht"
    .......
    Ketu desha me shume ti kujtoj vetes romanin e tij me te dashur timin.... dhe nje nder romanet shqip me te dashur.
    Nuk harroj as "eskili ky humbes i madh" apo "prilli i thyer" qe kurresesi nuk mund te mos i dua....shume.
    Asnje arsye nuk me pengon dashurine per te bukurat.
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

i/e regjistruar Maska e Agim Doēi
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799
    Mace Blue o zemra ime e vogėl dhe rrebele!
    Fillimisht tė kacarroj! Mandej, po tė sqaroj:
    - Mo'Zo' ma keq, nėse ti i bahesh Kadaresė "prokuror" dhe Agim Doēi "avokat"!!!!!! Atij iu thafshin tė dy krahėt bash qat' ditė!!!
    Kur njerzit e thjeshtė dhe "tė vegjėl" u bijen Monumenteve - kjo do tė thotė se Kombi po civilizohet. Por kur mediokrit pėshtyjnė mbi Monumentet - kjo do tė thotė, se ay Komb ėshtė rrugaēėruar deri nė mjerim dhe pa shėrim!!!!!!
    Duke respektuar At Fishtėn Gjigand kam shkrue dikur......

"Zot i madh jam tuj tu lutė!
    Se i jemi m'a ka futė!"........

Agimi

Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    hahaha
    ti je mashtrus dhe pike ...lol
    u zbuta, u kenaqa...
    te paēa!

Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    po ti mos me beso, se e di?
    mund te cmendem prap neser
    ta dish....
    lol
    kjo luhatshmeri nuk eshte mungese karakteri, eshte thjesht ndjeshmeria ime, dhe cmenduri eshte rrebelizmi nen efektin "e re"
    Keto fjalet, "monument, nje simbol me shume ne flamur kombetor, i vetmi i kombit, i pari i shqiperise", jo tek te gjithe mbjellin xhelozi...
    O njeri po te besojme se te gjithe ato qe po shkruajne per ATE (kadarene) jane medioker, dhe se ne me se shumti jemi nje popull i rrugaceruar, pasha zotin edhe kjo madheshti e askujt ne nje popull e nga nje popull prej nga ka dale nuk eshte ndonje fat i madh.
    O qe te vdes une per ty, si te kam ngja aq shume, vdes me e thane mendimin tim (edhe kur mund te jete nje mendim i perkohshem)lol ose edhe kur nuk eshte mirfilli mendim po eshte ndjenje, merzitje, apo dicka tjeter e bere fjale(po asnjehere xhelozi, apo prokurori.... a ta merr mendja se macia jote mund te behet prokurore?! edhe sikur te kem te dhena te jesh i sigurte se as nuk me pelqen hic, kjo me ka ndodh kur km pare nje here nje gjyq ne fshatin tim....ne vitin 198. apapapapapapap sa e shpifur me eshte dukur ajo prokurorja, asaj sot me ate fytyre e me ato tru e fjale as postin e nje prostitute nuk ja votoj e jo me prokuroren, keshtu qe , qe atehere pervec se urrjetje nuk kam tjeter per kete profesion, qe mund te quhet edhe fisnik.
    Mandej edhe nje gje, une e di se mund te flitet e mund te diskutohet, e mund te mesohet, e mund te..., e mund te..., e mund te.... per figurat, se per te zakonshmit, apo edhe te medhenjte po qe ende jane te pazbuluar nuk ka si te behet kjo.
    o qe do vdes une per ty....
    por te kacarroj para se te vdes!
    lol

Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    gim , do te them edhe nje gje; (jashte teme)
    kur ngrihej ndonje problem i vogel ne shpi, kishte per te fole vetem babi, dhe tre vellezerit e mij me te medhenj. mirpo kujton ti se une nuk flisja? ma shume se asnjani nga vellezerit, sa babi me thoshte; "pusho se te nxorra jashte, nuk eshte puna jote" une ngrija zerin," nese puna qe jeni tu diskutu nuk eshte e imja, je ti i im, ose " eshte noli i imi(noli njeri nga vellezerit) e keshtu qe mos me thuj hic pusho, se nuk pushoj".
    ... nuk jam pendu se kam fole, por... jam pak e pendueme se ekam nigju pak babin e jo krejt e gjithmone. megjitheate i kam ngjare shume.

i/e regjistruar Maska e Agim Doēi
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799
    MACIA IME TEPĖR BLUE!!!!
    Tė lexova derin nė "masturbim krahinor"! Nuk dua tė bahem didaktik, por pasha besėn kam me t'a marrė frymėn bash qat ditė kur tė vish!
    Ha pra kur po vjen tė rroftė dreqi i mallkue!
    Tė pėrqafoj fort e fort axha Gimi!

i/e regjistruar Maska e Shėn Albani
    Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Postime
    899
    Agim qenke deshpruar! Nuk te njoh dhe nuk me njeh, jam i ri ketu, jo me vite, mirepo kam lexuar shume shkrime Tua diteve te fundit. Kam menduar se nuk din te shprehesh, ashtu si je shprehur ne shkrimin e mesiperm.

M respekt

Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    o alban, po ndrysho puna kur i ka fal zoti gimit nje mace te tille qe vetem me butesi e me dashuri zbutet.
    e keshtu gimi, e shpalos vetem me mu, butesine, gjeresine, dashurine (te gjitha cilesite e poetit) lol
    prandaj dhe i cmendem une atij ne dore se e di qe nuk me le te iki......
    ....
    ...
    ..
    .

i/e regjistruar Maska e Shėn Albani
    Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Postime
    899
    qenka nje dashuri " trasgresive "...kalofshi mire

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-05-2002
    Vendndodhja
    Ypsilanti Twp, MIēigan, SH.B.A.
    Postime
    226

Maces Blu!

Mark Twain ka thėnė njė shprehje, qė pėr mua ėshtė e madhe pėr tė shtjelluar njeriun:
    .
    .
    Po ta marrėsh njė qen tė uritur dhe ta ushqesh mirė dhe ta trajtosh mirė, ai nuk tė kafshon. Kėtu qėndron ndryshimi thelbėsor mes njeriut dhe qenit.
    .
    .
    .
    Pra, Mace Blu, kėtu ke edhe pėrgjigjen se pro apo kundra kujt jam.
    Pėr tė gjitha trojet Shqiptare nėn njė tėrėsi Shtetėrore Shqiptare, t'i shkrijmė ēdo energji!

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Premisa tė gabuara
    Nga Arrnubi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 30-04-2012, 18:25
  2. Janulla Rapi pėr djalin e saj
    Nga janulla nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 11-09-2010, 09:55
  3. A po realizohet teoria e konspiracionit hebre?
    Nga DEN_Bossi nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:27
  4. Rexhep Qosja: Tė vėrtetat e vonuara
    Nga ARIANI_TB nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-09-2006, 20:51
  5. Dritėro Agolli: Historitė e sherreve tė mia me Ismail Kadarenė
    Nga Fiori nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 30-08-2005, 15:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •