Pershendetje te gjithve.Une quhem Juliano nga kucova ,mosha ime eshte 20 vjec,profesioni im eshte menaxher ne nje firme elektroshetiake.Pelqej te behem nje operator i mire ne dhomen shqiperia.Ja kalofshi sa me mire nga Juliano(SkY_BoY).![]()
Pershendetje te gjithve.Une quhem Juliano nga kucova ,mosha ime eshte 20 vjec,profesioni im eshte menaxher ne nje firme elektroshetiake.Pelqej te behem nje operator i mire ne dhomen shqiperia.Ja kalofshi sa me mire nga Juliano(SkY_BoY).![]()
mire se erdhe yllo! ja kalofsh sa me mire ne forum edhe mbase te realizohet deshira te na behesh operator i mile tek shiperia ti :P
Mirėserdhe patrioto: Kalofsh sa me mir ktu ne Forum...
LINDI EDHE "ANDREA"
Mire se edhe njerii kalofesh sa me mire ne forum![]()
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
*Welcome*![]()
~*~*§omewhere There'§ §omeone Who Dream§ Of UR §mile, And Find§ In UR Pre§ence That Life I§ Worth While, §o When UR Lonely, Remember It'§ True: §omebody, §omewhere Is Thinking Of U~*~*
mir se erdhe sky boy ja kalofsh mir ne forum dhe angazhou mir se ktu ne forum gjen ca te dush :P![]()
![]()
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Mirese erdhe Sky-Boy
have fun![]()
--------------------------
Mireserdhe patriot! Uroj qe tia kalosh sa me mire ketu dhe te plotesohet deshira![]()
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
mire se ke ardhur kalofsh mire ne forum
E prune koken dhe ti mer ?
Ajde tja kalosh sa me mire mes shoqeris tone.
Julo tani qe erdhe mos na i ze gjith femrat mer se na le beqo gjith jeten![]()
Ciao OrioN!
[o O]-[JuVeNtUs]
Krijoni Kontakt