albush mos fshini hajdutce postimet e mija. Une kallash nuk kam.. Pse kini frik..

Nejse..

Shekulli shkruan:

........

Haklaj: Nuk kam qenė i pranishėm nė ndonjė incident

Shekulli

TIRANĖ- Deputeti i Partisė Demokratike, Azgan Haklaj, i pyetur nė linjė telefonike nga “Shekulli” tha se nuk ka qėnė i pranishėm gjatė incidentit tė ndodhur nė tė gdhirė tė sė dielės. “Unė kam qėnė tek “Guva e Qetė”, por nuk kam qėnė i pranishėm nė asnjė incident apo keqtrajtim”,-tha Haklaj, duke pėrjashtuar faktin se kishte qenė i shoqėruar me Guxim Kojelin dhe emigranten e kthyer nga Gjermania. Deputeti i PD shtoi se nuk ėshtė i implikuar nė asnjė incident apo plagosje dhe se as policia nuk i ka kėrkuar shpjegime. Sipas Haklajt, ai nuk mund tė mbajė pėrgjegjėsi pėr askėnd, e aq mė tepėr pėr tė njohurit e tij. Edhe zyrtarė tė policisė sė Tiranės kanė pohuar pėr “Shekullin” se Haklaj nuk rezulton i implikuar, nga denoncimet qė janė depozituar nė polici, por ata kanė shtuar se ai pritet tė merret nė pyetje nė cilėsinė e dėshmitarit. a.b

31/08/2004

------

Koment..

Ne te gdhire te se dieles..ishte tek guva e qete azgani i haklajve..
po cbente valle aty ky perfaqsues i larte i popullit..aty ne ate qoshe qelbanikesh?

e cmund te behet tek Guva..vec te hash si derr e te pshu-rresh si Fino RucoNanoMet..

nje deputet kur kerkon votat e popullit thot shume gjera..

por ajo qe nuk besoj se e thote eshte se..nuk i thote..

-shok e shoqe.. kur te me jepni voten e kur te behem deputet e kur te kini hall ejani e me gjeni tek Guva e qete..ku jam zakonisht ne te gdhire te se djelave..

Turp ku kane degjeneruar deputetet e PD-se..

presim e shpresojme nga ata ..por ...