Darkman kam pershtypjen se nuk me kuptove qarte.
Kur flasim per martese midis homoseksualeve - qe dhe mua me len pershtypje- kemi nje veper ligjore nga dy persona te menduar mire, nga e cila veper nuk do pesoj njλri nga partneret ndonje tragjedi, si te martuar si te pamartuar ata do e bjene ate procesin e tyre - nuk them qe jam ndakort me kete martese por po e mar si shembull. Kurse kur flasim per drogen, eshte dicka qe mund te mari permasa te pakontrollueshme dhe qe mund te shkaktojne tragjedi neper familje.
Une e zeme se jam ndakort me perdorimin e marihuanes (kanabis satiba) dhe nuk do kisha problem te shoh njerez qe e perdorin, a me siguron mua shteti shqiptar se keto farmaci ose dyqane qe do shperndajne marihuanen nuk do shperndajne edhe droga te tjera? Pra ky eshte problemi i kaosit te Shqiperise, se ai duke lejuar nje gje te tille do i japi mundesine edhe te miturve ta provojne, shitesit e marihuanes mund te qarkullojne pastaj edhe lende te tjera, shitja e kesaj lende mund te behet synim perfitimi dhe keshtu te kemi reklamim te madh te ketij perdorimi duke shtuar numrin e perdoruesve - qe mund te kthehen ne parazit te shoqerise, ose do harxhojne leke qe i duhen per gjera te tjera- keto gjera mund te duken si te pamundshme per vendet ku zbatohen reptesisht ligjet por ne Shqiperi quhen pasoja normale. Gjithashtu shoqeria problematike shqiptare, e mbytur ne ankth dhe papunesi, e ka shume lehte te bjere preh e ketyre lendeve qe te ofrojne "ikje nga realiteti", ky eshte edhe nje nga shkaqet qe ne Shqiperi ekzistojne shume pijanec, drogaxhinje dhe njerez te dhene pas bingove e bixhozeve.
Krijoni Kontakt