Internet Explorer por edhe ndonjeher Firefox keta dy browsera me pershtaten me shume.
Internet Explorer por edhe ndonjeher Firefox keta dy browsera me pershtaten me shume.
Une ne kompjuterin tim kam te instaluar: IE, Mozilla, Firefox dhe Opera, te gjithe versionet me te reja te tyre, por me shume (gjithmone) perdor Internet Explorer!
Kam disa paqartesi me shfletuesit une: kur hap www.balkanweb.com me IE dhe mundohem te selektoj/kopjoj nje tekst te caktuar nuk me lejon, ndersa kur hap me Firefox tekstin e caktuar e selektoj/kopjoj pa ndonje problem.
Tash lind pyetja:
- Kopjimi i nje teksti te caktuar te mbrojtur varet nga shfletuesi apo webfaqja...?
My silence doesn't mean I am gone!
Opera.............
Sometimes it's the smallest decisions that can change your life forever.
E mbrojtur nga vetfqajaPostuar mė parė nga Davius
perdor CTRL C per copy dhe CTRL V per paste
A ka ndonje truk nese mund te quhet keshtu qe te beje te mundur shfaqen e faqeve qe ke vizituar pasi je shkeputur nga interneti, pra je offline. Shumica e faqeve qe une vizitoj dalin nuk mbeten te shfaqura offline, kur ristarton IE.
Kjo varet nga te dyja nga pak. Familja e browsereve Mozilla nuk e kan te zhvilluar sa duhet konceptin e mbrojtjes se materialeve te publikuara ne internet.Postuar mė parė nga Davius
Ne IE.
Me pak mund dhe zdervjelltesi koduesi i faqes mund te mbroje permbajtjen e vet deri ne mase sigurije prej 99%, pra te mbetet vetem ta fotografosh ekranin. Mirepo me Browsere tjere kjo siguri bie deri ne 50%, dhe eshte pothuaj e pamundur sado i shkathte qe te jete koduesi. Pra megjithate me shume varet edhe nga aftesija e implementuar e browserit ne vete.
dikush mund te me thote se nuk ka nevoje per fotoaparat sepse kete do te mund ta beje me screen capture, po qysh ne fillim do ia shendosh se edhe kjo mund te pundesohet nga ana e nje koderi te rryer permes skriptit ne IE. Andaj per ata qe duan te mbrojne nga kopjimi materien e publikuar ne internet, ju mbetet te kufizohen ne IE servim dhe te kthejne mbrapa browseret tjere, me arsyetimin se materiali eshte i mbrojtur dhe vetem per shikim/lexim.
P E A C E
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Firefox RuleZ
Adresen e faqes mund ta vesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit
Une kam perdorur vetem ie dhe firefox nga keto me pelqen me shume firefoxi.
Mozillan kuptohet.I thjeshte dhe i shpejte.
MOZILLA FIREFOX, perdor un.
Me duket shume praktike dhe e lehte per tu perdorur![]()
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Krijoni Kontakt