Postuar mė parė nga Mina
Pronesia imagjinare tek shqiptari nuk mund te luftohet sepse eshte e trasheguar dhe te gjithe e dime se sa i forte eshte geni i shqiptarit.
Une mendoj se mund te luftohet. Para njeqind viteve shqiptari nuk dallohej nga anadollaku , sot cilesisht eshte shume larg tij, por jo akoma si duhej te ishte. Ky eshte nje proces, shqiptari duhet te " dezinfektohet" nga karakteri dhe te menduarit anadollak! Kjo ndodh cdo dite, une nuk jam pesimist !
Dhe pronesia imagjinare luftohet me emancipimin e femres! Edhe kjo po ndryshon njeriu i adaptohet kushteve te reja, ne cdo gjenerate te ne verehen ndryshime, pozitive kuptohet. Mendoj se me genet e zevendeson kokefortesin, vjen koha dhe ndryshojne edhe genet/kokefortesia!!! Duhet punua pikesepari ne rrethet tona, epastja me larg. Voltaire thot: te kujdesemi ne fillim per kopshtin tone......
Te pershendese Mina dhe ki shprese se femijet e tu do ta kene nje jete me te mire se Ti, kete e deshmon Ti! Kjo eshte levizje dhe evolucion neper kombe! Ketij perparimi nuk mund t“i ikim as ne.....
Krijoni Kontakt