Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 52
    Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Kam nje autokontroll fantastik. Eshte e natyrshme te te pelqeje e bukura dhe padyshim kam shprehur simpati per ndonje aktor klasi. Ajo qe me terheq eshte menyra se si e shfaq ne mimike karakterin e personazhit ky aktor. P.sh. De Niro nuk ka ndonje bukuri te rralle por ajo cka shpreh te ben ta adhurosh. Sinqerisht une nuk ushqej mendim te tille tek vetja. Me intereson me shume nje mashkull qe preferon shoqeri me mua dhe jo raport intim.
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-07-2002
    Vendndodhja
    Vaqarr plako
    Postime
    133
    Hajde,hajde! Per nje shikim ose zgurdullim, gjithe kjo teme,them se ne meshkujt shqiptare nuk do heqim dore kurre nga kjo menyre te te pari,keshtu qe dhe juve femrat,mesohuni te na injoroni se, ne shif e ju inatosu ,na rrofte qe pame,se s'na doli gje!Po njeriu per miresjellje shef mi goca,sa me te thonjesi ,si u gdhine ti mire e?Nejse ka edhe nga ato qe ta japin xhevapin me vete.
    I"M A PLAYA!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Po bredh ne koken tende tani!
    Postime
    1,269
    ndihem ne pozite te veshtire kur ndonje ARAB me sheh sikur kerkon te me hedhe "Percen" syve, dhe me veshtrimin e tij me hedh nje rrobe te gjate ne trup, duke me perulur edhe me shume me shikimin e tij.

gjithe te tjereve i them; shiko edhe nje here te behen dy here
    Ata qeshin, une i buzeqesh perseri dhe i uroj nje dite te kendshme.

Inconstant Moon, Bingo, merriton nje 10 me yll, biles do te te nxjerr edhe ne tabelen e nxenesve te dalluar........ ore ore lule bore jemi yllka shembullore............hahahahahahaha

nejse jam dakord me ato qe ke thene, Bingo

Virtualisht prane jush Maska e AlbanianQT
    Anėtarėsuar
    16-07-2002
    Vendndodhja
    $$town
    Postime
    99
    Dhune, une quaj kur te kapin ne mes te rruges prej krahu, qe te te ndalojn kur ti sdo( kjo ndodh vetem ne shqip.)...po qe vetem te hedhin syte nuk mund ta quaj te tille.
    Nqs. e ke bezdi, mos ja var fare dhe do te shikosh se dhe ato skan me ta var me.
    Our greatest glory, is not in never failing but in rising in each time we fall!

i/e regjistruar Maska e Shėn Albani
    Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Postime
    899

Re: Ndiheni te dhunuara kur ju veshtrojne meshkujt me kureshti?

Postuar mė parė nga Mina
    Me ndodh shpesh qe kur eci, me veshtrojne sy kureshtare. Ky veshtrim zgjat shume dhe me ben te ndihem keq. A eshte normale kjo sjellje sepse vertet ndihem e dhunuar psiqikisht. A ju ka ndodhur edhe ju te tjerave? Do te doja te prononcoheshin edhe meshkujt dhe te di arsyen pse? Perse ndodh?
    Nuk e di pse te pengon veshtrimi. Jo vetem vajzat e bukura, por pergjithesisht cdo gje e bukur kundermohet disa sekonda me shume se gjerat e rendomta. Bukuria femrore eshte freskuese per syte e mashkullit mu sic jane trendafilat ne nje kopsht.
    Shikimi nuk duhet te te pengoje, nese nuk te pelqen , thjesht injoroe, por nuk ke te drejte te alarmohesh, sepse Trendafilat kane nje bukuri universale dhe mund t“i veshtroje cdo njeri, por jo edhe t“i kepuse!

Shqipetare e krenare Maska e Eda H
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Fizikisht ne Massachussetts, me shpirt e zemer e mendje ne Shqiperi. A-MER-IK. kjo eshte amerika e perkthyer ne shqip
    Postime
    477
    Pershendetje, syt jan per te pare e do te shikosh cfare te doje qefi.... kjo eshte detyra e syve shikimi veshgmi... por sic e kam then edhe me lart i ketheni syt njeher mbarapa se mase nuk e kan me ju por me ate mbrapa jush... e evin veten ne posite kot.... ia beni qefen vetes me dashka e padashka...
    kur te shikoje thuaj ato qe si shikon dote me pyet mua se ti them une ato qe si shikon....

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    MINA hap tema te bukura.

Keni pare besoj ne plazhet tona grupe te rinj qe ulen nen cadra dhe me ore te tera ja ngulin syte cupave per rreth. Ata nuk pyesin ne se shikimi tyre i pacip shqetson vllan e vajzave , te fejuarin ose babane etj. Ata shikojne per 7 pal qefe. Zakonisht keta jane te rinj nga familje te degjeneruara ku edhe baballaret e tyre kapin motrat e mamave per ***** kur u vine ne shtepi. Zakonisht jane djem me baballar injorante, pra te paqyteteruar.

Nji ngjarje e ndodhur ne plazh.

Nji familje kosovare po pushonte ne PLAZH.

Prane tyre me ore te tera nja dy shqipo Shqiperie ja ngulin syte gruas se ketij kosovarit. Ai po besdiset dhe jep shenja qe nuk po i pelqen kjo. Keta zagaret vazhdojne traditen.
    Ai kosovari vjen nji moment nuk duron ma. Cohet dhe i kap ne shqelma keta dy zagaret i palosi pa frym aty ne RERE.
    I tha nji mik kti Kosovaret..cfar bane kshu mor zotni..
    Ky tha..
    Ma mire tha une e duroj me ma kap dikush gruen tha dikund e une mos me dit kurgja e jo kshu me ma shkerdhye me sy ne sy tim me ore te tana nuk mundem une me durue.

Iken ata zagaret e ma nuk u erdhen aty me kullot ata syt prej zhapiku.

Keta tipa qe zgurdullojne syte jane te semure dhe keshillohet qe ketyre mos tu lejohet as perkedhelja e femijve te vegjel sepse dhe ate ata e bejne me djallezi. Me kuptoni besoj.

Syjeshilja thote SKA problem zgurdullimi.
    Me siguri Syjeshilja eshte diku nga jugu me origjin..Vlore, Sarand Berat e rrethine.

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Brar! Me ke kuptuar plotesisht. Une ndihem shume keq kur me shoqerojne me sy. Une nuk jam femer e bukur dhe as "bombe", jam nje grua e thjeshte qe vec fisnikerise nuk rrezatoj asgje provokuese. Vishem thjeshte dhe them se nuk ka asgje ngacmuese ne aparence. Mbreme, ne qendren e internetit, teksa punoja ne kompjuter, perbri meje ishte nje gallof qe nuk m`i ndau syte per nje kohe te gjate. Nuk ndihesha aspak rehat, ndonse ne punen time. Cfar mund te ndodhte sikur te vinte im shoq aty? Do ta kishte palosur me keq se kosovari ata zagaret.
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

i/e regjistruar Maska e Shėn Albani
    Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Postime
    899
    Brari

mendon ne menyre shume te gabuar.

Shkrova nje tekst me te gjate pe kete reflektim, por u humb...

Sidoqofte ai kosovari ka gabuar shume, kosovar jam edhe une, por askush nuk ka te drejte te vihet mbi ligjin dhe ne menyre perverse Shikimin ta interpretoj si dhunim apo shkerdhim, ajo perleshje ka mundur te kete pasoja me te renda.

I qytetruar nuk eshte ai i cili reagon ashtu si ka reaguar ai njeri!

TE pershendes, me vone ndoshta do te shkruaje me teper.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-06-2002
    Vendndodhja
    prishtinė
    Postime
    100
    po femrat pse vishen aq s... ? ato prapseprap ne npavetedien e tyre kane qejf qe ti shikoje dikush,ato perdorin nga disa lloje lenesh kimike ose diqka te ngjajshme vetem qe te duken me te bukura mbajne rroba te ngushta qe tu shihet vija e trupit te tyre,ato nuk e bejne kete pune qe tu vije turp kur ti shikon dikush.

ato e bejne vetem e vetem per gjinine tjeter ,per meshkujt. kjo eshte gjėja me e mire qe mund te bejne ato.
    mendoj prandaj jam egoist

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Objektet fluturuese tė paidentifikuara, UFO
    Nga Darius nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Femrat dhe meshkujt komunikojnė ndryshe
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  3. Meshkujt, frikė nga “gjinekologu”
    Nga Davius nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 12:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •