Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 52
    i/e regjistruar Maska e Pelasgian
    Anėtarėsuar
    16-06-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    391
    Pak ne mbrojtje te atyre djemeve.

Te mos harrojme keta djeme Shqipetar jane me te miret ne bote.

Arsyeja pse shiqojne ashtu eshte per shkake te mospervojes.

Por nese fillon te kalosh me ndonje djale Shqipetar ju e dini se jane besnik.

Besoj se nuk kam nevoj te ju perkujtoj per besenikrine e te huajve.

Me nderime,

Moderatore Maska e Shanon
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    386
    Nuk eshte aspak e vertete se vetem meshkujt shqiptare te zgurdullojne syte. Ose te pakten mua me ndodh jo vetem me shqiptaret qe te zgurdullojne syte. Me bezdis, nganjehere dhe me nervrikos sidomos kur jam ne tren apo metro sepse te shikojne me aq ngulm saqe te duket sikur po te zhveshin me sy. Disa here me ka qelluar te nderroj vend nga sikleti dhe nervozizmi (gje qe mua me lexohet menjehere ne fytyre) ose shume here te tjera qe u jam kthyer ashper"che caz... vuoi?". Por e theksoj se jo vetem meshkujt shqiptare te shikojne me ngulm, madje shqiptaret do te thoja (mendimi im) qe shikojne me shume ndonje goce "bombe" asaj ia ngulin syte ndersa keta te tjeret me falni per shprehjen po mjaft ta kesh mes kembeve se sti ndajne syte:P

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-07-2002
    Vendndodhja
    Vaqarr plako
    Postime
    133
    Shanon,te rafte e mira,se na shkatarrove tu qesh,ke te drejte,femrat bombe hasin shqetesime te tilla ne Shqiperi,se shqiptari ka edhe ndjenjen e perzgjedhjes dhe natyrisht duke qene se te gjitha femrat shqiptare jane te bukura,mundohen t'i shohin ato me vemendje per te bere krahasimin mes tyre.S'ka ndonje gje te keqe,le te shohin,eshte thjesht admirim dhe mospervoje sic thote Pelazgiani.
    I"M A PLAYA!

i/e regjistruar Maska e sy_jeshilja
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    15

Ja fusni kot te gjithe

As me shqetesojne, as me bezdisin, bile me bejne te ndihem mire.
    Se kush e tha ketu me lart,keq tju hedhin syte e keq mos tua hedhin.
    C'te gjeti ty se kulloti syte ai?

Syte per ate pune jane, e aq me teper per te pare te bukuren.
    Po sikur mos te te perfillin fare kur ecen rruges? njesoj sikur mos te egzishtosh.
    E bezdishme eshte vetem kur te hedhin ndonje fjale, po kjo ndodhte vetem ne shqiperi , thjesht veshtrimet e meshkujve nuk kane asgje te keqe.
    E bukura eshte bere per tu pare nga te gjithe

KoRcArKe BrE! Maska e barbygirl
    Anėtarėsuar
    05-07-2002
    Vendndodhja
    Florida
    Postime
    139

Smile hi Mina teme me interes kjo;)

hi Ju pershendes te gjitheve hmmmm kjo teme me terhoqi sepse dhe mua me ndodh shpesh kjo gje por ti oktapodi ke te drejte dhe ajo mund te jete nje gje po ama ka dhe ca amerikane por me shum doja te thoja per ata spanjollet qe mearzalla se te shqitin syte papappapapappa po car sy kane iiiiiii po ata sikur kan sy dhe mbrapa te ndjekin e te ndjekin upuppupupu mjer ne thuaj
    por kjo nuk eshte dhune por vetem te ven ne pozite te veshtire sikur te kan ven ne shinjester e po te matin lol
    >*<" The key to happiness is having dreams, the key to success is making them come true." >*<

Shqipetare e krenare Maska e Eda H
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Fizikisht ne Massachussetts, me shpirt e zemer e mendje ne Shqiperi. A-MER-IK. kjo eshte amerika e perkthyer ne shqip
    Postime
    477
    Pershendetje, ah tani e kuptoje ku e paskeni hallin do te dregoni qe jeni sex bob.....akullore qe nuk shkriheni..... pak me vones po e kapem..... besoje ju prisni ty pyesim ku banoni right!!!!!!! eh eh......lum ata qe ju kan e lum ata qe do tu marrin....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-07-2002
    Vendndodhja
    Vaqarr plako
    Postime
    133
    Qyqja Eda,c'ne me emer goce ti mi lal,me treme per pak thash po te pys i her ca adrese kishe ti.Nejse je e zgjuar dhe shkruan bukur,te pergezoj.
    I"M A PLAYA!

i/e regjistruar Maska e Inconstant Moon
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    44
    ....une ne fillim shoh zinxhirin e pantallonave se co ku na iken mendja ndonjehere! Nejse. si femra ashtu dhe mashkulli kane 'nevoje' ne nje menyre apo tjetren te ndihen te 'deshirueshem'. (Kjo sigurisht ka njefare kufiri kur vjen puna me te panjohurit rrugeve). Madje shpesh hedhim koken pas dhe krahasojme 'gjuhetarin' me 'gjahun';.... sikur na gudulit egon nese shikuesi eshte gjithashtu terheqes ne syte tone (mos eshte hipokrizi kjo kur ne te njejten kohe e vleresojme tjetrin nga pamja dhe nese e sheh vec me bisht te syrit??). Eshte thjesht njerezore (sigurisht pa kaluar ne mos-shqitje-sysh idjoteske). Femrat (le ta mohojne disa nese duan) madje, shpesh ia ngulin syte njera-tjetres! Nuk e kam fjalen tek lezinlliku, por tek ajo qe femrat jane shume krahasuese te njera-tjetres dhe gjithnje te gatshme per t'i vene noten vetes ne varesi te 'konkurences' me te cilen perballen. Nejse, per sa kohe qe nuk ekzagjerohet, s'e shoh si problem.... Por gjithnje mendoj se nje mashkull i zgjuar, nese ka tendenca per te te njohur me teper, duhet ta dije se shikimi i kristalte nuk do e coje shume tutje.
    I started a landslide in my ego
    Look from the outside
    To the world I left behind
    U2

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Nuk e kam fjalen thjesht per nje veshtrim por per nje te zgurdulluar sysh alla shqiptarce."Bombat" mund t`i gjejne keta meshkuj ne oret e vona te mbremjes. E hodha per diskutim kete teme sepse me dha shtyse djali. Edhe ai shqetesohet nga keto veshtrime dhe e kupton qe ky veprim eshte jashte normales.
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

i/e regjistruar Maska e Agim Doēi
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799
    MINA!
    Shqisa qė tradhėton mė shumė mashkullin ėshtė shikimi! Si dukuri ėshtė fjala me mė shumė sinonime nė gjuhėn tonė, sepse pėrfaqson faktikisht ndryshimet e brendėshme qė pėson njė njeri!
    Ndaj edhe i thonė:
    shikoj
    kqyr
    vėshtroj
    kundroj
    admiroj
    Pastaj veē pėr sytė thuthet "ZGURDULLOJ". A ke dėgjuar tė thuhet p.sh. "zgurdulloj ēorapet" apo "zgurdulloj veshėt" apo "zgurdulloj gishtat". Jo!
    Meqėnse edhe unė jam mashkull, sadopak i nxitur nga kėrkesa tėnde serioze, dhe kėkresa e birit tėnd (qė janė dobėsia ime fėmijtė), unė po tė them nja dy mendime tė sinqerta tė mijat:
    1. SHIKOJ qiellin dhe programet televizive!
    2. KQYRI me imtėsi njė material tė shkruar!
    3. VĖSHTROJ rrugėt e njė qyteti
    4. KUNDROJ hėnėn dhe yjet
    5. ADMIROJ bukurinė e njė femre!
    Siē e sheh tė gjitha bėhen me anė tė shqisės mė tė sinqertė SHQISA E PAMIT (sytė).
    Kur njė femėr e bukur kalon pranė, "zgurdullimi i syve" ka tė bėjė jo vetėm me befasinė, por edhe me "urinė sexuale" tė shikuesit. Mua shpesh mė ka ndodhur tė "zgurdulloj" sytė kur kam shikur njė alamet femre qė ecte pėrkrah me njė mashkull koti! Kam gabuar padyshim! Sepse "bukuri" ØMĖ E PĖRJETSHME ĖSHTĖ AJO SHPIRTĖRORJA! jam shumė kurioz tė di, po ti a i ke "zgurdulluar" ndonjiherė sytė duke parė ndonji artist filmi apo ndonji mashkull qė ka qenė "endrra yte"!?
    Agimi

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Objektet fluturuese tė paidentifikuara, UFO
    Nga Darius nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Femrat dhe meshkujt komunikojnė ndryshe
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  3. Meshkujt, frikė nga “gjinekologu”
    Nga Davius nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 12:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •