LoL,Shqiptaret hane Fasule & Grosh njesoj eshte,por me Pilaf................!
![]()
Nga ana e nenes po them grosh te zime ne vorbe (fasule kane te gjitha vendet vetem se sbesoj se ka nonje vend grosh ne vorbe)
nga ana e babes po them rrosnica me mish pule (ose me sakte zocke ...te njome kuptohet)
To look life in the face....
Ca eshte rrosnica Gunnar ?
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
LOL po imagjinoj kete "Krap" ne menu per Amerikanet. hahahahahaPostuar mė parė nga Estella
Sorry mund te jete gjelle shume e mire nuk e di por ne menu amerikan nuk e perdor dot. Kane pasur te drejte ato librat e marketingut qe kemi bere ne shkolle qe sigurohu qe e dine kuptimin e nje fjale kur ben international business sepse po vure the wrong name do cuditni dynjane. I thought this was funny.
rrosnica ose therrime ne mos gabohem.Postuar mė parė nga PINK
shpikje tjeter minimaliste...pra te duhet vetem miell (edhe ajo zocka qe permend gunnar)
shume e shijshme ama.
Eshte e vertete qe MUSAKANE e kane edhe Greket por mos te vi cudi qe eshte me origjine Shqiptare. S'kane lene gje tonen ata qe s'e kane pervetsuar.Postuar mė parė nga ~D~
Si gjelle tipike Shqiptare ketu do te permendja edhe Birjanin. Perdoret shume ne rrethin e Kercoves. Pra eshte oriz i zier ne tepsi dhe persiper i shtojme mish pule ose vici.
Happiness is: ME & YOU ;)
Me thene te drejten nuk e di se si behet (asnjehere sjam interesu per kshu lloj gjerash) po me shume mundesi me miell duhet te jete. e bejne andej nga zona e Mallakastres (te pakten se mund te gatuhet edhe ne zona te tjera eee)Postuar mė parė nga nimf
Nqs gjini ndonje zocke te njome me thoni tju jap receten![]()
To look life in the face....
Nga Mallakastra po...se mami im e qanPostuar mė parė nga Gunnar
![]()
Mire Qe Po Na Coni Gojen Leng,po Te Pakten Na Tregoni Se Si Behen.une Jam E Martuar Me Italjan Dhe Nuk Di Te Bej Pothuajse Asnje Gatim Shqipar.me Ndihmoni Me Ndonje Recete Te Mire Qe Te Lepij Pjaten Burri Im.
Krijoni Kontakt