Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13

A studion ndonjeri Electrical Engineering?

Nese ndonjeri studion "Electrical Engineering" ose "Power Engineering" i lutem te shkruaje ketu ndonje mendim ne lidhje me keto dege...
    Thuaje te verteten; le te largohen prej teje te poshtrit.

i/e pa regjistruar Maska e miri
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    My HeArT iS yOuRs...YoUr MinD iS mInE...!
    Postime
    300

.

Miredita,
    Une studioj Inxhinieri Elektrike per Master Degree me koncentrim ne:
    "Computer Architecture and Digital Design". Persa i perket deges Inxhinieri Elektrike une mendoj se eshte nje nder deget me te mira qe mund te mbrosh ne inxhinieri, por varet sepse duhet te dish se dega eshte shume e zgjeruar dhe duhet te fokusohesh ne nje fushe qe te kesh sukses. Arkitekture kompjuterike po mbarove me rrezultate te mira mund te gjesh pune me 70,000 ne vit sapo te mbarosh shkollen, eshte nje nder deget me te mira. Gjithashtu duhet te kesh parasysh se ketu ne USA nese don te studiosh, duhet te kesh pasion per kompjuterat sepse ne te shumten e rasteve kjo njihet si nje department i vetem Elektrik kompjuter inxhinier, ose elektrik informatike inxhinier, pra mesohen portat logjike ne imtesi dhe programimi i tyre nepermjet "Microcontrollers". Gjithashtu dua te them dicka nuk di per universitetet e tjera por ketu ku jam ne shkolle une nese nuk e ke me deshire inxhinierine do te behet jeta e bezdishme me beso mua, sepse nuk eshte si deget e tjera qe mund ti japesh nje rrugezgjidhje me profesorin ose psh. si juridik qe mund te shkruarsh dicka dhe ne 80% te rasteve mund te marresh nje note kaluese. Ne inxhinieri do te kesh probleme qe shpenzon 30minuta dhe profesori vetem te shikon numrin qe ke si perfundim dhe te jep nje note .
    Pershendetje dhe suksese,

Miri.
    PS. Ku mendon te studiosh?
    Goodbye DEBUG, hello reboot...

Student
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    35
    Tung cuna,
    Une do te jem nje student i ardhshem i inxhinierise elektrike. Filloj vitin e pare kete vjeshte ne USA, NJ. Nuk mund te flas shume tani per tani sepse akoma nuk kam filluar, megjithate e kam me qejf. Kisha deshire per computer science por pastaj ndryshova mendje se mu duk me interesante. Si e tha edhe Miri ka shume mundesira per concentrim sidomos per kompjuter architecture (mudesite per punesim jane te mira) por edhe e veshtire eshte.
    Suksese te gjitheve!

miri rrofsh per mendimet...

miri rrofsh per mendimet...
    Nocturnal suksese

Durrsak-Rob Zoti Maska e Sherri
    Anėtarėsuar
    25-03-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    869

Cool sherri

un cuna jam per inxhinjeri telekomunikacioni dhe sic tha dhe miri inxhinjeria eshte shume e zorshme po eshte nji dege qe ben shume karrieriere,dhe ktu ne itali ku jam un eshte nji dege qe pelqehet.
    jam dakort me mendimin qe ne provime sikur dhe 18/30(nota minimale ne itali per te kalu) ke dale me sukses sipas italianve.

me respekt sherri!

Student
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    35
    Sherri, po na trembe o trim. Megjithate une kur shkova bera nje orientim ne shkolle me thane qe nuk eshte e veshtire shume. Me fjale te tjera, nqs studion rregullisht ke sukses. Me kane thene se ne Itali (varet ku je ) eshte me e veshtire ne krahasim me ketej, si edhe ne Shqiperi. Po varet shume edhe nga profesoret, menyrat e shpjegimit etj. Pastaj edhe ne studentat shqiptare jemi ajka e shkolles . Shumica ketej bien pas qejfeve, por ka edhe nga ata qe jane vertet te mire. Koha do e tregoje.
    P.S : Thanx Saint-Simone.
    Peace
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Nocturnal : 17-07-2004 mė 12:00

Une vete jam student i kesaj inxhinierie dhe si "option" mendoja te zgjedh Power Engineering...Arsyeja qe e hapa temen ishte te ndaj mendimet me koleget Rrofshi nuk pertoni fare...

Sa per veshtiresi, nuk diskutohet qe eshte veshtire, por po ta kesh me pasion dhe po te kesh qejf te merresh me shkenca egzakte mund te kthehet ne qejf.

Personalisht, zgjodha kete dege duke menduar te ardhmen, me shpresen se mund te gjeja nje pune me te mire, por po te isha mire nga gjendja ekonomike do zgjidhja Sociologji, Gjuhes apo ndonje gje te ngjashme...

Studentet e inxhinierise jane nxenesit me IQ me te larte mbase por nuk dine te flasin per gje tjeter vetem se per mesimet... Te pakten ketu ku jam une ...

Ia kalofshi mire dhe uluni mesoni mos u merrni me forume se do ngelni ne klase

Student
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    35
    Per kurozitet t'u pyes njehere. Cfare mendoni se mund te zgjedh per minor?

Open your mind now! Maska e besart
    Anėtarėsuar
    11-11-2002
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    480
    Ndersa une jam student ne inxhineri Telekomuniakcioni, eshte shume mire dhe mua me pelqen shume kjo dege,kuptohet qe eshte veshtire,por nese meson me nje orar, dhe pa nderprerje besoj qe nuk te duhen me shume se 5-7 ore ne dite per te pasur sukses.
    Kjo vlene per studentet qe studiojn ketu ne Kosove pasi ketu pothuajse ka vetem teori,ndersa atje tek ju eshte e kunderta.
    tung suksese.
    Ligji i aksionit dhe reaksionit ėshtė universal. Keni kujdes!

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. A di ndonjeri sesi quhet anti kallo ne anglisht?
    Nga Herman nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-02-2018, 02:28
  2. E ka nderruar partine ndonjeri koheve te fundit?
    Nga REALIST nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 05-06-2009, 22:03
  3. Nėntėvjeēari studion nė kolegj
    Nga new-man nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 30-01-2009, 12:52
  4. SHQIPTARJA qe studion Presidencen amerikane!
    Nga Zana e malit nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-06-2005, 10:19
  5. Kush studion Telekomunikacionin....
    Nga besart nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-07-2004, 05:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •