uaaaaa piranha
uaaaaa piranha
uauauauaua paska dale prezantimi im ne shesh perseri...... me behet qejfi dhe ju falenderoj te gjitheve.............![]()
~~Nje zemer e mbushur me dashuri....zgjon nga gjumi miliona zemra te fjetura.........
~~~Nje mendje e mbushur me dituri..cliron nga erresira,miliona mendje te errta....
Postuar mė parė nga ledi01
asgje yllo , e meriton se je nga berati.....per ta bere me interesant kete presantim ver edhe nje foto.....![]()
![]()
po shyqyr qe ju kujtova une!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
hihihhahahahahahahahahhah
![]()
mire se erdhe ledi ja kalofsh sa me mire mes pranis tone![]()
te them te dua eshte pak te fal zemren e ke hak me mire te them te verteten, i yti do jem per jete, dashuria ime do te perfundoj kur deti te shteroj kur dielli te me ndricoj, kur mua ne varr te me mbulojn atehere jam e detyruar te harroj
Ne syte e tu,heshtje kozmike,ne fytyren tende heshtje romantike,ne fjalet e tua as po as jo,me thua te lutem:"me do apo jo
LoVe^-^BeBy
Mire se erdhe Ledia...Uroj tja kalosh mire ne kete forum...Meqe ke pothuajse emrin tim duke perjashtuar nje shkronje uroj tja kalosh me mire nga te gjithe :P...Pershendetje...RuspekT Kokashta
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Mire se paske ardh.....shpresoj te vazhdos duke u
kenaqur midis nesh![]()
~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~
Te kjo lagja jone ka me shume miq se te lagja ku ke qene shpresoj qe ta kalojme bukur nga kjo lagja jon InF^jaM te prgezon edhe te falenderon pre ardhjen ne forum ja kalofsh bukur![]()
![]()
{RiChMoNd}
Ishalla kalon mire ktu me ne
Bye
..si lo ammetto sono sincero
ma non trovo cosģ assurdo
se ogni tanto mangio lacrime
e mi perdo..
Krijoni Kontakt