Kam vene re se shume antare te forumit perdorin kazaa per te shkarkuar kryesisht mp3. Eshte shume praktike edhe une ate perdor por e keqja eshte se versioni free ka shume adware dhe spyware qe ngadalsojne jashte mase motorin e kerkimit,shkaktojne crregullime te sistemit deri ne renien e tij...
Diet K eshte thjesht nje program( nuk kane lidhje me Sharman Products ) komplet falas qe na ben te mundur parandalimin e ketyre reklamave.Pra i bie sikur keni kazaa ++ pa reklama dhe pa rrezik per sistemin tuaj.
Hapat qe duhet te merni: Disinstaloni kazza-ne tek all programs=>add/remove.
Kujdes para se ta disinstaloni beni backup te karteles My shared folder ku ndodhet muzika qe keni shkarkuar sepse gjate disinstalimit fshihet dhe jo.
Me pas shkarkoni Diet K KETU ku do te merni versionin e fundit instalojeni por mos i jepni Run(akoma).
Run DK Armor:
--> Start
--> All Programs
--> Diet K
--> Tools
--> DK Armor Install
Do te thoje "Now run your Kazaa installer' dhe keshtu veproni (Run Kazaa272_en.exe nga dosja qe ju keni)
DK Armor do beje punen e tij.
Pas instalimit te kazaa do te thoje 'If the installer has finished you can close this window' dhe keshtu veproni
Tani jepi Run Diet K dhe tani do te keni nje instalim te paster pa spyware ne PC tuaj.
Versioni i fundit i Diet K 3.0.8 punon shume mire me kazaa 2.72 pra jo me versionin e fundit kazaa 3. Por mos u tundoni kot perdorni versionin 2.72 qe ka sigurisht me pak spyware,punon me shpejt me pak i rende,dhe me DK eshte spyware free.
Kazaa 2.72 nuk e gjeni kollaj ne web se e fshine fare ata se nuk i pelqeu,se kuptoj pse...Por po te kerkosh gjen.Gjithsesi une e kam nje kopje.
Per me teper vizitoni faqen www.dietk.com do te gjeni gjithcka..
Pune te mbare...
Krijoni Kontakt