Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    -==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042

Diet K - Kazaa pa reklama e spiune

Kam vene re se shume antare te forumit perdorin kazaa per te shkarkuar kryesisht mp3. Eshte shume praktike edhe une ate perdor por e keqja eshte se versioni free ka shume adware dhe spyware qe ngadalsojne jashte mase motorin e kerkimit,shkaktojne crregullime te sistemit deri ne renien e tij...

Diet K eshte thjesht nje program( nuk kane lidhje me Sharman Products ) komplet falas qe na ben te mundur parandalimin e ketyre reklamave.Pra i bie sikur keni kazaa ++ pa reklama dhe pa rrezik per sistemin tuaj.

Hapat qe duhet te merni: Disinstaloni kazza-ne tek all programs=>add/remove.

Kujdes para se ta disinstaloni beni backup te karteles My shared folder ku ndodhet muzika qe keni shkarkuar sepse gjate disinstalimit fshihet dhe jo.

Me pas shkarkoni Diet K KETU ku do te merni versionin e fundit instalojeni por mos i jepni Run(akoma).

Run DK Armor:
    --> Start
    --> All Programs
    --> Diet K
    --> Tools

--> DK Armor Install

Do te thoje "Now run your Kazaa installer' dhe keshtu veproni (Run Kazaa272_en.exe nga dosja qe ju keni)
    DK Armor do beje punen e tij.

Pas instalimit te kazaa do te thoje 'If the installer has finished you can close this window' dhe keshtu veproni

Tani jepi Run Diet K dhe tani do te keni nje instalim te paster pa spyware ne PC tuaj.

Versioni i fundit i Diet K 3.0.8 punon shume mire me kazaa 2.72 pra jo me versionin e fundit kazaa 3. Por mos u tundoni kot perdorni versionin 2.72 qe ka sigurisht me pak spyware,punon me shpejt me pak i rende,dhe me DK eshte spyware free.

Kazaa 2.72 nuk e gjeni kollaj ne web se e fshine fare ata se nuk i pelqeu,se kuptoj pse... Por po te kerkosh gjen.Gjithsesi une e kam nje kopje.

Per me teper vizitoni faqen www.dietk.com do te gjeni gjithcka..

Pune te mbare...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-07-2003
    Vendndodhja
    Chi-Town
    Postime
    36
    Perdorni mer Limewire...me kenaqi me mp3, s'ka asnje spyware dhe eshte shume e shpejt. Eshte tamam si puna e Napster dhe eshte falas.
    pa brire ti je mbret...pa brire eshte dhe moda

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    Kallashi e dime Limewire po nuk ka shumellojshmeri mp3, kazaa eshte P2P file sharing me i populluar ne bote...pastaj shume ngadale shkarkon une kam dhe T1...

Megjithate ti bere shume mire Limewire eshte me i sigurt se Kazaa dhe kush e preferon le ta shkarkoje www.limewire.com

Pershendetje...

Tema tė Ngjashme

1. Blloko adresat reklame me HOSTS file.
    Nga Baptist nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 148
    Postimi i Fundit: 15-03-2012, 16:06
  2. Spiunė tė Sigurimit, punonjės tė Ambasadės Amerikane
    Nga CEZARND nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 18:41
  3. Si te dallojme cookies spiune webbags qe raportojne faqet qe shohim
    Nga benseven11 nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-11-2004, 10:26
  4. Reklama "pop up" vjedh fjalėkalimet, keylogger
    Nga benseven11 nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 23-08-2004, 09:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •