Ky e ka me te drejt kur flet , por sdi a e ndegjon dikush .
Ky e ka me te drejt kur flet , por sdi a e ndegjon dikush .
E Verteta është e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anë)
Ky duhet te thot stop amoralitetit, dhe jo t'i jap shtytje amoralitetit dhe te thot une ju siguroj pezervative!
Normale me duke tune si nje femer nuk menoj se eshte e lejune me u martu me disa gra nje burre, se dhe ne jemi njerez, e jo kafshe.
Edhe pse pak me heret prej dje e anej kam menu edhe pse feja e lejon une me ja nalue burrit tem, por ma pasi nuk e kam ate fe e jam percaktu p[er katolike.
Ma mire vlla ta kam nje burred he ai nje gru se sa me I perzi. Normal qe me I ndalu edhe prezervativet, ma shume nuk po dij
Vetem te seksi orale e materjal e mendoni ju muslimant, bile po me duket se teoria e Darvinit paska lind prej islamit. Sepse vetem ne islami thuhet se gruaja eshte robe I burrit, askund tjeter nuk eshte e tille.
Valla bre aureola 1 e paska ba mire ma mire me ia humb fillet islamit se sa me primitive me jetu, je ka mshti me menu edhe une.
Pernjemend femer po burrnesh qenke..
Vetem Talebanet e bejn ate pune askushe tjeter teme e bukur tani po na e sjellin ferexhen edhe ketu ca idijote te talebaneve me ndimen e serbise
O sa mrekulli, Faleminderit Zotit qe na kupton dhe na ndihmon edhe neve, e mos me I lane kta ndytsina me na pru traditat e huja te ne. Cfare tmerri do te behej sikur te shiheshin prostitutet qe po mbajne ferexhe ne qytet te shtoheshin.
Atehere le te nxjerrin ilacin qe e sheron, pse e mbajne te fshehte? Lexoni shkrimet e Darius, do e kuptoni qe Sida eshte shpikur per te shujt rracen afrikane.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Papa mire e ka, po kush e degjon.
Eshte e vertete qe sida eshte semundje e fabrikuar,
nuk i plas kujt per te sheruar siden as papes e as BE, por ata do thone te tyren per te lare gojen.
Krijoni Kontakt