..Ec na thoni ihere ju :
Gocat e kane me te lehte te bisedoje me goca apo me cuna?? Te flasin hapur domethene pa ndrojtje..Po cunat si mendojne??
![]()
![]()
![]()
..Ec na thoni ihere ju :
Gocat e kane me te lehte te bisedoje me goca apo me cuna?? Te flasin hapur domethene pa ndrojtje..Po cunat si mendojne??
![]()
![]()
![]()
une jam femer po e kam me te lehte te flas me meshkuj sesa me femra.....ato kurre sme kuptojne. Kurse mua me konsideroje edhe si kishe edhe si xhani te gjithe aty vijne dhe falen si meshkuj edhe femra.
Sa ja bo qejfin vetes kjo estella!
o estella pse s'thu ti, vete kot cdo te diele ne kish une( se mos kam vajt noihere) :P ja ku te kam ty ..![]()
Estella mendimi yt eshte OK. Edhe per mua shoqeria me meshkuj eshte me e paster sepse meshkujt nuk i njohin djallezite. Femrat jane djalli vete!
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
jo un nuk jam e mendimit tuaj
ne pergjithesi vajzat me mire kuptohen me vajza se sa me djem.
vajzat mund te jene te djallzume, . ti a nuk je vajze dhe ti je e djallzuar.
Ti duhet te shkoh tek ajo shkalle qe te takon ty.
djemte ne pegjithesi bejne se te kuptojen po ata kurre nuk i kane ndenjate vajzave. ato jane me te ashper ndaj jetes, nuk mendojne shume ashtu siq mund te mendojme ne.
ky ehste mendimi im.
ju pershendes
enkela
Hi,
Per mendimin tim te dy llojet e shoqerive jane shume te mira deri ne ate moment kur jane te sinqerta dhe pa interesa...![]()
Na e hapni zemren ne meshkujve,sepse ju japim keshilla falas e pa djallezi,ju mesojme te beheni te forta,sic jemi vete.![]()
Mina ,
pak me feministe ,se mjaftojne ketu shume maskiliste te terbuar qe duan vetem nje gisht uje .........per te shfaqur epersine e seksit mashkull ndaj atij te ashtuquajturit sex i "te dobet",
pastaj nuk me pelqen fare kur me thua qe femrat jane te djallezuara (pse ti valle nuk je femer ........) pse duhet ti futim te gjitha ne nje kallep dhe kur vjen puna tek vetja jone te themi "jo une jam perjashtimi i ligjit" (ligji ne kate rast dihet kush eshte........"femra kuceder me 7 koka")
ok une do thoja qe te dy llojet e shoqerive kane te vecantat e veta dhe kurre nuk do te mund te beja diferencimin mes tyre ,pasi nuk mund te rrime ne kete bote vetem ne shoqerine e meshkujve duke ditur se egziston dhe shoqeria e femrave , ose dhe e anasjellta
Mina te lutem me kupto nuk kam asnje tendence ndaj teje ,thjesht me stonoi kur e lexova dhe mendoj kur shprehet nje gje e tille nga goja e nje femre vajhalli c`mund te presesh nga goja e nje mashkulli (qe dihet qe pothuajse te gjithe qe mos ti fus dhe une ne nje kallep te gjithe jane maskiliste te lindur )
per menimin tim sa per femrat eshte me e mire shoqeria me meshkuj.... femrat per njera-tjetren jane shum xheloze + qe ne vete nga natyre jemi dhe 1 cik llafazane.
gjths un jam femer vete po qe jemi icik te poshtra per njera-tjetren jemi...
shoqeria ime me teper perbehet nga meshkuj dhe nga pak femra qe mund te konsiderohen tamam shoqe.t them te drejten jam shum rehat ne shoqerine e meshkujve pasi jan me te lirshem dhe me te sinqerte ne shoqeri.
ndoshta jo te gjith po ato qe kam njoft un der tani s me kan zhgenjyer no1 her
nejse u zgjata icik si shum po perfundimisht mendoj se me mire eshte shoqeria me meshkuj....
shnet
It'S bEtTeR tO bUrN oUt ThAn FaDe AwAy!!!!!!!!
Krijoni Kontakt