Ketu ne forum ka gallate ...vallai!
Po qesh ne keto momente , per Zotin po!
Po lexoja komentet e mesiperme dhe cuditem sesi ka mundesi qe jemi te gatuar ne kete menyre!...Zihemi e perleshemi per punet e botes. Nuk rrime dot pa ja qa hallin filanit apo fistekut qe nuk ka asnje lidhje me ne si komb. A thu e vrasim kaq shume mendjen per hallet tona , aq sa e vrasim per hallet e shteteve te tjera ?! Edhe forumi eshte nje menyre e mire per te marre pergjigje. Po te krahashosh forumin e problemeve nderkombetare dhe ate te problematikes shqiptare...ka goxha ndryshim!
Me falni qe ju nderpreva pak muhabetin eee!
Vazhdoni zihuni e grihuni per ligjet e Frances dhe per abuzimin ndaj robve qe dalin rruges veshur me perdet e aneksit , ose te dhomes se gjumit (lol)
E kam parasysh qe eshte shume problem shqetesues per ju , por nuk kam cfare te bej me shume. Kam pune per te bere , billa per te paguar dhe e kam te pamundur te harxhoj kohen me mjekecjeprit te cilet nuk i lejojne te bejne sic duan ne vend te "huaj" (lol)
Paska pas besimtare te forte ne Shqiperi mer jahu!!!
Po si nuk i paskam hasur kurre une keto njerez?! Zot fale nuk kam as shume kohe qe jam larguar...A thua per 5 vjet u zhvilluan kaq shume fete ne Shqiperi?!
Megjithese cfare nuk ben vaki sot mo vlla!
Kur fitoi Greqia kampionatin ... imagjino per te tjerat! (lol)
Krijoni Kontakt