northernbad !
Une jam nje i krishtere. Nuk merrem shume me fene por kam lexuar aq sa per te thene qe libri juaj(kurani) eshte ndertuar ne baze te shume pjeseve qe i ka huazuar nga libra te tjere si dhe nga Shkrimet e Shenjta(bibla). shembull konkrete mund te permend kurban bajramin tuaj njesoj si ne dhjate e vjeter.... djali qe eshte gati per flijim, dashi qe del nga ferrat etjjj..... si mendon ? Me vjen keq per juve se pervec se jeni ne nje rruge te gabuar nuk i shihni gjerat me syte e shpirtit por jeni verbuar nga genjeshtrat. Me thuaj a ka pasur ndonje njeri te shenjte feja juaj si eterit e shenjte te kishes tone ? Me perpara nje te krishtere po te hynte ne xhami e ekzekutonin, kurse te krishteret s`kane bere ndonje here keshtu. Persa i perket Trinise te Tereshenjte une po te jap nje shembull konkrete... Dielli eshte nje por ai esthe i perbere nga zjarri.etj etj po mos i kishte keto perberje ai nuk do ekzistonte keshtu eshte dhe per trinine e shenjte, eshte nje person i vetem(Zoti Jezu Krisht). Nuk kam kohe per ta te shpjeguar me shume por do shkruaj here tjeter.... flm
Krijoni Kontakt