Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    i/e regjistruar Maska e baobabi
    Anėtarėsuar
    08-05-2002
    Postime
    407
    There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle.
    The other is as though everything is a miracle.

Albert Einstein

Vajza e Eres Maska e Puhiza
    Anėtarėsuar
    28-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    355
    Ekzistenca ime?
    Vetem kur jam ne kontakt me te tjeret e ndiej se ekzistoj. Ka shume raste kur dua te prek dicka per ta ndiere se jam vertete aty ose atje. Eshet shume e cuditshme pasi ka dhe raste kur ndihem komplet e shkeputur nga cka me rrethon. Kuptoni, eshte nje bote tjeter, me momentale, por qe me vone ka gjasa te shnderrohet ne nje strehe te perjetshme. Aty jam une dhe vetem pres. Se cfare, ate nuk e di.
    Kujt mund t'ia dedikoj une ekzistencen time? - Mendja me shtyn te mendoj per dicka apo dike qe ka nderhyre ne krijimin tim. Fuqia ime per te konceptuar kete lloj qenieje ngelet vetem ne kuadrin e perceptimeve te imponuara nga te tjeret. Vete nuk di c'te them.
    kaq
    Tingujt e heshtjes sė mendimeve te pathėna
    perplasen nė detin e renkimit pamor,
    Lotet e kuq gjurmėt keqaz mbulojnė
    U mpiksėn tingujt, ngrirja filloi
    Heshtja ime u trishtua...

i Krishtere Maska e i krishteri
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    660

mesusit

o mesus perse nuk behesh mesus yoge? sepse do te keshe vertet sukses(ate qe ti enderron qe prej vitesh), edhe do te keshe nxenes nga te gjitha moshat. po e them seriozisht edhe nuk tallem !!!

prandaj thosha une ēfare ka ky nje gje te veēant edhe te ēuditeshme, qe deshmimtaret e tjere nuk e kane. o mesues te keshilloj qe mos te perdoresh mendjen kur te flasesh per Perendine sepse Perendia nuk te kerkon mendjen por zemren. Ai nuk do te jetoje ne mendjen tende por ne zemren tende. kush e jeton Perendine me mendje jeton nen ligj ndersa kush e jeton me zemer, jeton nen hirin e Perendise!!!

Zoti te hapte syte e zemres.

Zoti te bekofte... do te lutem per ty.

me falni ju te tjeret qe shkruajta kete gje qe nuk hyn ne teme por kish adiēka per ti thene mesuesit. te gjitheve para se te beni diēka filloni edhe pyesni Perendise edhe jo mendjen tuaj!!!

Zoti qofte me ju te gjithe!!!
    Tani pra keto tri gjera mbeten:
    Besimi, Shpresa dhe Dashuria;
    Por me e madhja nga keto eshte
    DASHURIA

Zoti ju bekofte te gjitheve

i/e regjistruar Maska e Luis
    Anėtarėsuar
    07-10-2002
    Postime
    7
    jo ose po

mbushem me pafundesi.. Maska e ABIGAIL
    Anėtarėsuar
    10-12-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    785
    Pershendetje!

Veten e vleresojme per aq sa duhet vleresuar!

Kjo varet nga cdo njeri, por nuk do te doja qe ndonje ta nenvleresonte veten e tij.

Falenderoj Perendine per ekzistencen time dhe kam kuptuar se sa e rendesishme jam ne syte e Tij!!!

Me respekt Abigail
    Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.

Tė nderuar tė gjithė!
    Kam lexuar dhe e besoj se edhe pa medituar, pa u thelluar nė brendėsinė tonė, ku e kemi frymen e farėn e Zotit, nuk ėshtė e mundur pėrndritja, pėrsosmėria, kalimi nė amshim, shkuarja nė parajsė-xhehnet, nė nirvanė e samadi, qė dmth shkrirje nė forcė kosmike nga kemi dalė, apo shkrirje nė Zotin. Di se kanė medituar tė gjithė ata qė janė pėrndritur duke pėrfshi Buden, Jezusin, Muhamedin, Mahaviren, Ramakrishnen, Lao Ce e shumė e shumė tė tjerė.
    Ekzistencėn nė pėrgjithėsi, edhe timen,edhe jeten i ēmoj si misterioze, si mrekulli dhe si magji! Falėnderoj Zotin=Forcėn Kosmike qė jetoj, dhe qė jam duke jetuar gati si nė parajsė! Vuajtjet e tė tjerėve, sidomos e bashkėkombasve tė mijė, mė sjellin pak vuajtje, dhe i ēmoj si vuajtjet e mia!
    P. s. Shpirti ėshtė i pashkatrrueshėm dhe i pėrjetshem. Nuk ka as fillim as mbarim!
    Ini, bėhuni, pėrhapni dhe jetoni dashuri!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Bursa e valutave parashikim... ju vleresoni ....
    Nga studenti1 nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 10-12-2007, 12:08
  2. Cfare Vleresoni Tek Partneri Apo Partnerja Juaj?
    Nga episodestory nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 15-10-2006, 16:12
  3. Si vlerėsoni ju radiostacionet nė gjuhėn shqipe?
    Nga Ullmar Qvick nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 21-10-2003, 12:31
  4. Sa e vleresoni bukurine??
    Nga syembla nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 30-06-2003, 12:12
  5. Korrektesa. Sa e vleresoni ju ate?!
    Nga Mina nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 03-08-2002, 21:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •