nuk besoj se po te kesh nje pun qe dihet se ka strese dhe lodhje te madhe, do ksh qef te degjosh edhe zenka ne shpi. mbyll veshet le te bejn ca te duan grat se gra jan ashtu si zien pajtohen.
nuk besoj se po te kesh nje pun qe dihet se ka strese dhe lodhje te madhe, do ksh qef te degjosh edhe zenka ne shpi. mbyll veshet le te bejn ca te duan grat se gra jan ashtu si zien pajtohen.
Neqofse e dua burrin me duhet te respektoj edhe nenen e tij. Fundja fundja si un qe kam vjehrre nenen e tij, ashtu ka edhe ai timen. Jan dy gra qe na rriten dhe na edukuan mua dhe ate cun, sado te kqija te jen jan nenat tona dhe duhen vleresuar.
Vjehrrat, sidomos nena e cunit gjithmon jan njofur per te kqija, por e gjitha kjo eshte sepse ajo nene e don cunin e vet aq shum, sa sillet ashtu mund te behet xheloze qe ai ka nje femer tjeter ne jet qe dashuron ose edhe qe behet merak mendon se asnjeher sdo kujdeset njeri per te sic kujdeset ajo per te birin.
Mendoj se neqofse femra tregon respekt ndaj njerzve te burrit, edhe sikur ata mos tja kthenje njesoj, do vi nje dite qe do e kuptojne vete qe ata po luftojn me veten, sidomos vjehrra do e kuptoj se edhe nena e baba im ndihen ashtu, por nje dit duhet let go femive se rriten e behen prind dhe vjeherr vet.
What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!
Cdo gje varet tek personi . ka vjehrra te mira , ka edhe te keqija , ka raste kur del nusja e keqe ka raste kur del vjehrra , kur te dyja te keqijat bien bashke bejne xing dhe plasin bombat ...![]()
Whoever said that money can not buy happiness ,simply, they didn't know where to go
shopping
Tash une do flas pak nga eksperienca personale me vjehrren time....
T'ju them te drejten se ajo as ka shance ta lexoje kete postim,
keshtu skam nevoje me ba lajka, eshte njeri e mrekullueshme...
Ajo s'ka pase vajze ne te vertete dhe e them me 100% qe me don si vajzen e saj,
pasi dhe une e kam fitu ate lloj vendi tek ajo.
Une e respektoj shume por te rrej kot dhe te tham qe e dua sa mamin tim,
ja fus kot aty dihet ajo pune apo jo?
Me ka qellu me jetu me vjehrrit vetem 2 muaj dhe asnje fjale sa grimca e bukes nuk e kena nderru...sepse ato jane toleranta dhe ndoshta kane kaperdi
dicka qe s'ka shku tek une, dhe une jam mundu tja la vendin mire vetes tek ato..Se fundi i fundit si kam mu ndi une nqs burri jem flet keq per prinderit e mi, apo si respekton dhe ato e shajne shume?
Pamvarsisht se ne njofim njeni-tjetrin fjalet nga njerezit e shtepise
nderhyjne shume ne nje lidhje mendoj une.
Une mendoj qe e kemi per detyre ti ndihmojme mesa kena mundesi
financiarisht fizikisht ( pamvarasisht se tashi jane te ri, dhe te zotet e vetes)
nje dite do bahen per ndihmen tone nuk diskutohet kjo.
Por me mire te jetoje gjithkush ne shtepi ne vete tham une, sepse ka me harmoni dhe me dashuri kur shkon mik dhe vjen mik mendoj une..
Kur te behet per martese vellai jem mami dhe babi thojne qe ishallah
jemi me kete nivel financiar qe kena tashi dhe me mujt mi ble shtepi ne vete,
me e fillu jeten vete nga e para me gruan e vet.
Gjithsesi nuk mund te them se asht e pamujtun se shumepo jetojne
bashke dhe kalojne shume mire, tek e para mami me gjyshen time...
Por edhe qe eshte e vertete qe ka si vjehrra si nuse shpirtliga eshte,
dhe ose njera ose tjetra dojne tja nxjerrin syte shoqja shoqes..
Dicka them me qejf te madh, flm Zot qe s'na ke bashku me njerez te tille..![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shkodrane82 : 29-01-2005 mė 02:47
Ketu kam lexu humor te vertete...
Ju paca sa malet o patriote lol
Kolomobi...i keq je!
Di si ti fusesh specat njerezise...
lol
Me cilen patriote e kishe ti tashi..![]()
Vajzė nėne
Grua burri
nėnė
Vjerrė
Autoriteti qė ka djali nė familjen e tij dhe pėrputhja e familjes me zgjedhjen e nuses qė djali ka bėrė si dhe dashuria dhe respekti qė dy tė dashuruarit kanė janė faktorė kryesor nė familjen bashkėsi.
Pasi tė jetosh me prindėrit deri sa tė jetojnė ėshtė gjėja mė e vogėl kundrejt asaj qė ata kanė bėrė duke pėrfshirė dhe daljen nė jetė.
Pra ato nuse qė nuk duan vjerrėn nuk dashurojnė aq sa duhet burrin
Ato vjerra qė s“duan nusen o nuk kanė pasur vajza ose nėnvlerėsojnė djalin e tyre pėr nusen qė ka.
DASHURIA ĖSHTĖ MISTERI IMAGJINAR I SHPRESĖS QĖ BĖN TĖ JETOJĖ SHPIRTI NĖ PAQE DHE LIRI.
THJESHTĖSIA DHE SINCERITETI JANĖ DHURATA QĖ ZOTI KA DHURUAR ME LINDJEN. POR TĖ REZISTOSH TI MBASH ATO ĖSHTĖ MREKULLI VUAJTĖSE QĖ TĖ BĖN TĖ JETOSH ME DINJITET(shkruar nga unė)
Vallaj nuk me duket ndonje gje shume e veshtire per tu marre vesh me vjehrren. Pak a shume po te jesh ca normal e te kesh pak dinjitet cdo gje shkon mire. Nuk diskutohet qe vjehrra kerkon me te miren per femijen po i miri/a pershtatet.Sa do i doni vjehrrat,sa do i respektoni
Afro dy vjet me pare kam pare telekomedine "Nje baba teper me Ceken. Te them te drejten, s'arrita ta perfundoj sepse personazhi i tij me kepuste shpirtin....dhe ne nje fare menyre eshte pasqyrim shume real i jetes moderne. Dmth, po afron dita ku te rinjte per nje aresye apo tjeter po i shkarkojne prinderit neper azile, duke i mohuar paqen ne ditet e fundit te jetes.
Dhe kjo me kujton nje ngjarje tjeter shume te dhimbshme....
Po punoja para ca kohesh ne nje spital dhe kishim nje pacient rreth te 60tave nga Haiti. E vetmja gjuhe qe fliste ishte Creole (combo of French and island slang) dhe kshuqe shume pak komunikonim me te. Gjate kohes qe po merrte kurim, vinin djemte dhe vajzat dhe e shikonin (nje here ne shekull po nejse). Pas 3 muajsh, u be gati per te dale nga spitali dhe djali do vinte ta merrte. Qe ne pike te mengjesit, plaku i shkrete ishte bere gati, kishte vene nje karrike ne koridor, kapelen e baseball sa e kishte hedh mbi koke (pa e ngjesh mire) dhe me syte qe i shkelqenin aq shume sa te shtinin friken rrinte e shikonte nga ashensori. Kur kam ik ne mbremje rreth ores 8pm, ai prape aty ishte. Te nesermen mora vesh qe femijet e kishin braktisur. Qe ate dite s'e kam pare te dale me nga shtrati. Dhe perden mbyllur e mbante. Thone qe do vdese ne ate spital...
Hmmm, it makes me wonder what kind of heart some people have![]()
What bond is there between me and the world? I am like a rider on a summer day who takes shelter to rest under the shade of a tree, then goes on his way. ~ Profeti Muhamed Salallahu Alayhi Wa Salam
... hehehehehehe lloj - lloj mendimesh gjen ketu ne kete teme. Po asnjera nuk thote duhet me u sjell mire me vjehrren se kam mama vete dhe te mendoj si per mamane time me nusen e vellait (per ata qe kane vellezer, por edhe per ato qe nuk kane) ...
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Krijoni Kontakt