Me pelqen fiks fare por sa do per te qeshur te vjen per te qare kur meson se si jetojne njerezit ne shqiperi ne qe jemi larg e kuptojme e na vjen shume keq![]()
Me pelqen fiks fare por sa do per te qeshur te vjen per te qare kur meson se si jetojne njerezit ne shqiperi ne qe jemi larg e kuptojme e na vjen shume keq![]()
Ther Artist formerly known as Bebushe :)
Une kur erdha ne Shqiperi pas nje kohe te gjate sa arrita ne aeroport degjova shoket qe flisinin per Fiksin qe une nuk ja kisha haberin se c'fare ishte. Dhe ata filluan ti bejne rreklamen dhe te me thone me terma: SHQIPERIA PARA dhe PAS FIKSIT...
U habita, por kur e pashe vete nuk mu duk shume ndryshe nga disa programe te kanaleve te huaja te vendeve ku kam qene. Po, Fiksi eshte dicka e re per shqiperine. Por nuk duhet harruar se te njejtat probleme i kane ngritur vazhdimisht gati te gjitha kanalet private dhe kjo per arsye se nuk kane c'te japin tjeter.
Por per fat te keq sapo erdha ne Shqiperi emisionete e para qe ndoqa ishin plot me karagjozlleqe, me batuta pa kuptim. Nuk dua te permend te gjitha rastet ku e tepronin me qytetaret.
Pershtypja qe mu krijua per Fiksin ato ditet e para ishte: I KA RA NE DORE NJE KAMERE DISA KALAMAJVE DHE DALIN NEPER TIRANE DHE TALLEN ME QYTETARET. DISA FEMIJE TE LUMTURUAR.
E pashe se kapnin disa tema te bukura qe i zbukuronin me satire dhe ke qejf ti ndjekesh por prape kur fillonin ato karagjozlleqet qe i kisha pare neper kanale te huaja me vinte per te vjelle.
Faleminderit me vonese per informacionin Dita,Postuar mė parė nga Dita
nuk jam futur shume ketu ne forum si vere qe eshte...
Sidoqofte, email nuk ju dergova, por keto filmimet me te droguarit poshte Lanes i ritreguan ne emisioni i fundit qe permblidhte problemet me te famshme te kapura nga Fiksi.
Gjithe te mirat.![]()
In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.
Krijoni Kontakt