KukUuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Mire se erdheeeeeeeeeeee .. Njeri ma te fort. kurr Spaskam par Uhh zot. 1 or te kam shiku.. edhe prap.. spo muj me u nda prej ty.. :'(
Edhe Nje Message. Ne Prv ta shenoj edhe Folmi Orait
Tung
GjIlAnAsI_cSi
KukUuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Mire se erdheeeeeeeeeeee .. Njeri ma te fort. kurr Spaskam par Uhh zot. 1 or te kam shiku.. edhe prap.. spo muj me u nda prej ty.. :'(
Edhe Nje Message. Ne Prv ta shenoj edhe Folmi Orait
Tung
GjIlAnAsI_cSi
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Ju faleminderit et gjithve jeni te mrekullushem ...Pyes Lotin ...falm per mirepritje po e deshe vetullen duhet ta marrsh dhe syrin dhe nga syri rrjedh Loti...zeus falm dhe juve ju desheroj gjith te mirat...bond jeams zotri ishalla te ralizohen gjith deshirat si jeams bond...mad danke ....jordan falm dhe nga ti .....Genti dhe juve u desheroj gjith te mirat....angel 4 ever ishalla gjithmon mbetesh angel dhe ne jeten reale falminderit ....roi nese ti i pagun pushimin pse jofalm ...gjilani falm per mirpritje ti e pase te veshtire te ndahesh nga une athere po iku une te le ty ketu
lol falminderit shume jeni mrekulli !!!
Askush nuk i ngjan SHotes jo as Tanes veq Cuca Uskanes
me
Askush nuk i ngjan SHotes jo as Tanes veq Cuca Uskanes
O kercovare aman e lal se po na hiqni zemren nga veni e po na e fusni me i cop ekran kompjuteri(do na ndani ene nga "nuset").O gra te forumit po e deshet veten mos e lini me te shkruaje kete gocen se na e hoqi trunin.Lal per mendimin tim krahas forumit futju politikes ose artit se per zotin jam i sigurte qe do hecesh.Nejse te pershendes edhe kaofsh mire ne forum.
P.s jam kurioz te te shihja njehere me floket te drejta jo me gershta, nese te shkojne!
the game is OVER
O Zotttttttttt Oj E Kercoves .. Aman mos qit mo foto ose me bo me be mos me hy hic ne Forum mooo :'(
ps: Ju Kisha lut Moderatorve me hec qit Foto Se me ndajti prej Grujes
Respect
+GjIlAnAsI_cSi !!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Nice_Boy : 08-07-2004 mė 12:37 Arsyeja: www.ForumiShqiptar.com
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Mire se na erdhe motra, ja kalofsh sa me mire!!
P.S. Gjilanasi_csi, ec atyyyyyyyyyyyyyy.....
Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Edhe ti ktu a me paska marr malli me ta pa nick-un :'( Doku per nje kafeeeePostuar mė parė nga Erinda17
![]()
GjIlAnAsI_cSi slaps Erinda around a bit with a large trout
Mpuqq
Tung
GjIlAnAsI_cSi
Kercovare mire se ke ardhe ne mesin tone
Shume nice zoti te rujte
si adelina kane sis mos ke lidhje me te???
Kalofsh mire
Tung
How can I say I love you...when I love you more than words can say?
*MIre se Erdhe Bukuroshe* kalofsh bukur ne forum.
~*~*§omewhere There'§ §omeone Who Dream§ Of UR §mile, And Find§ In UR Pre§ence That Life I§ Worth While, §o When UR Lonely, Remember It'§ True: §omebody, §omewhere Is Thinking Of U~*~*
Postuar mė parė nga Gjilanasi_csi
hahahahhahahhahhahhahahhhahaahhahaha Gjilanasi_cSi tyt he dreq se po len nam a ban burri kshu per i femen ytttttttttt se asht marre be :PP
Kercovare mireserdhe Zemer tia kalosh sa me mire midis nesh te uroj te gjitha te mirat e mos e nij se cka thote Gjilanasi se u ka cmen krejt.
Respekte White_Angel
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
Krijoni Kontakt