mir se erdhe lal kalofsh sa mo bukur
nice pic![]()
klejzii vetlla vet
mir se erdhe lal kalofsh sa mo bukur
nice pic![]()
klejzii vetlla vet
te uroj mirseardhjen ne kete forum te kendshem.Je vertete si yll.ne fakt kercovaret te bukur jane te gjith ,por sme besonin kur ju thoja.jemi disa kercovare ne kete forum.nice!
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Pershendetje te gjithve....
Pse jeni kaq te mire pritur ???muahhhhhhhh to all
Neo Matrix falm per mirepritje te uroj suksese dhe jete te lumtur gjithe te mirat...Erinda17 falm shume dhe nga juve per fjalet te embla tujat shpresoj se do ja kaloj shkelqyshem me juve ketu ......Kumanovare falm dhe nga ti moter te uroj gjithe te mirat zoti me rujt me gjithe ty ........Ledina mire se ju gjeta dhe juve...........white angel falm per mirepritje desheroj te kaloj mire me juve .....Melaniste mire se ju gjeta faleminderit ........Miki falm per kompliment gjithashtu dhe juve jeni si yje te gjithe...Gjilanasimos e lesho grun mer dreq po siq thone burri esht per nje katund lol e korite gjilanin po merri bej 2 jam demokrate nuk jame shum agresive
)) Ju falenderoj te gjithve jeni shume shume te mrekullushemmmm m muahhhhhhhhhhhhhhhh te gjithve kalofshi sa me mire
Askush nuk i ngjan SHotes jo as Tanes veq Cuca Uskanes
Mire se paske ardhe ne forum.
Te uroj gjithe te mirat ku do qe te shkosh!
Blero
I love you not only for who you are,but for what I am when i'm with you!
Kercovare ja hiq fare)
Mire se paske ardhur ne forum desheroj tja kalojsh mire mes nesh
oj kercovare pse ske shku em konkuri ne miss shqiperia fatit si dihet mase ishe bo miss foto zhinia)/J/K
me te vertet bukuroshe zoti te rujte e ta shtoft bukurin nice lips nice eyes lumi ti
gjithe te mirat suksese
Me rrespekt Kumanovare
Po cfare beni mor edepseza se e trembet vajzen..............
kercovare mirese erdhe ne forum,
me te vertete qenke si zane malesh.
Gjithe te mirat ne jete e kudo ,
Me respekt
Jona
Kercovare moj kercovare; juve qenkeni me te veret nje bukuri shqiptare. Do te doja te perqafoja... nje
te dhuroja... qenke e bukur si nje
se harrova fare ne vend qe te uroja mireseardhjen fillova direkt nga komplimentet ha ha ha epo meqe erdhe mir se erdhe.
Kercovare muahhhhhhhh nje here patriote
Te pershendes shume nga thellsia e zemres shume e bukur je me te vertet bukuroshe kompliment se na paske nderu Kercovenste kam pa noj her ne kercove po megjithate si njoh njerzit e mi mire lol ku ke jetu ne kercove moj girl ok se po te shkruj mesazhe privat
kalofsh mire suksese ne shkolle noshta shifena per vere en kercove edhe nje jave do shkoj eune me zor po pres hmmm>)Kercovare ake em i majte flokte kshtu moj nase vjen ne kercove te shofe ahahah
bye bye Baby
KERCOVAR 4 LIFE
Kercove oj lule pranvere nuk te ndaje nga zemra ime asnje here nga do qe te veje e shkoje veq ty te kujtoje !!!!
Te Dua Kercova Ime E Dashur
Ps.Ate msn si e ke ti :P![]()
Feel the pump √
Mir se erdhe oj Pejone
une e di qe pejonet jan te bukura po ti je helem pejone ndoshta me te bukur pejone kam pa vetem live e ne foto jo , je me te veretet bukuroshe deshiroj qe kalosh super ashtu si deshiroj per veten time![]()
oLdLeGeNd
Krijoni Kontakt