Mirembrema bashkeatdhetarve te mi kudo qe jeni!
I pergezoj ata qe e kane marre inisjativen te krijojne nje forum kaqe te kendshem...dhe te gjithe ate anetare qe marrin pjese dhe shkembejne mendimet e tyre ne subjekte te ndryshme. Eshte nje menyre mjaft efektive per te shkembyer disa fjale shqip...sidomos per ne qe ndodhemi ne dhe te huaj.
Nuk ja paskam ditur vleren ashtu sic duhet as gjuhes as edhe vendit tone gjate gjithe kohes qe kam jetuar ne Shqiperi.....por paska qene e thene qe te jetoj me vite te tera larg tij qe ta ndjej nje boshllek ne vetvete...qe nga dita ne dite...thellohet.
Uhhhhhh...mjaft me melankoli se mbase ju merzita. Me pak fjale do t'ju prezantohem.
Une...jam ajo...vajze e cila nese eshte pjese e jetes tuaj...te ben te qeshesh...te qash, te hidherohesh....te gezohesh, te dashurosh dhe te urresh.....
Une...jam ajo.. capkenja.........kapriciozja......toleruesja....ko keforta...e embla....e hidhura.....lozonjarja........e vendosura...dhe konfuzja....por mbi te gjitha une jam Ngrohtesia....dhe sikurse bimet e ndjejne te nevojshme rrezatimin e diellit...ju do ta ndjeni te domosdoshme pranine time.....!!!!!!![]()
Krijoni Kontakt