Me duket se te ka thone,- "E bone ate vrasjen dje?" loolp.s. cme ke kellerosur ne greqisht moj?
Ku marr vesh nga Gerqishtja une mi ...
Me duket se te ka thone,- "E bone ate vrasjen dje?" loolp.s. cme ke kellerosur ne greqisht moj?
Ku marr vesh nga Gerqishtja une mi ...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Del Monako : 24-06-2004 mė 12:15
HOLLAND...
meduket tha "ki frik per mua"hmm e ku di une se kam digjuar greqishtjen per 11 vjete
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 24-06-2004 mė 11:25
Kjo eshte me se e vertete!!!Pastaj ka dhe njerez qe kane frike mos lendohen dhe nuk e japin veten tek asnjeri tjeter
Une mendoj se kjo grua jo nuk eshte dashuruar kurre, por se nuk ka dashuruar kurre ose mbase ka dashuruar ate qe se ka dashuruar..lemsh nuk e bera fare.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Reina : 24-06-2004 mė 11:59
Be yourself and you will always be in fashion.
Une mendoj se kjo grua jo nuk eshte dashuruar kurre, por se nuk ka dashuruar kurre ose mbase ka dashuruar ate qe se ka dashuruar..lemsh nuk e bera fare.
Hmmm, shume e qarte!!!!
Ashtu mendoj edhe une.![]()
HOLLAND...
Terheq postimin.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KaLTerSi : 24-06-2004 mė 12:13
Toleranca, eleksiri i lirisė.
Lol. Ja edhe kjo figura na sqaroi tani. E thake gerqishten edhe ti, me keq se une. lolmeduket tha "ki frik per mua" hmm e ku di une se kam digjuar greqishtjen per 11 vjete
Une mendoj se ajo gruja ska pas dite gjo fare per keto pune. Ka qene grua me namuz(ops si njona ketej rrotull). Kur e ka zbulu ajo ndonje dite te nxehte gushti, kush e di sa vjec ka qen, psh rreth te 60-ave. Ka thone e shkreta, ca kam, ca kam, ka shku tek doktori edhe doktori ka zbulu sekretin e e madh. Kshu, ndryshe ska kuptim.
HOLLAND...
epo 100 vjet .. tjetra nuk e gjeti dashurine ..apo mr right ???
i feel sorry for her .. se nuk mori nga jeta everything ...
pink
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
lol po po Del Moko, e qaj greqishten, me shume se ty
un them qe ajo plaka ka genjyer popullin, ka ca njerez qe i pelqen te shikoj reagimin e te tjerve, mbase do te behej e famshme... na hodhi plaka...kot po bisedojm, nuk e dim neqoftese ka thene te verteten, duhet te marri a polygraph-- a lie detector test!!!![]()
Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
dhe une ashtu them Rexhina ... e bejne me shume per attention .. ose qendron mundesia qe plaka ka qene lesbi ... u know per te bere sex ka bere porrrr ska humbur virgjerine lololol
jo per gje eshte e pamundur .. :P
pink
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
lol pinko sa cudi kur shkruajta arsyet mendova te shtoja numrin 4 dhe te shkruaja mos ka qene lesbikeahh shyqyre qe ti mendon si un lol
Krijoni Kontakt