Fernando Gonzales Ricardo Gimarajes,i doli llotaria amerikaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.................... ...
Fernando Gonzales Ricardo Gimarajes,i doli llotaria amerikaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.................... ...
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Nicole ...hmm... me pelqeka emri!
23 vjece ... marshalla sa mire e paska rrit e joma!
Duket qe kalerimin e ka ushtruar qe ne moshe te vogel...edhe i paska bere mire vallai!
Gishtat i paska ashtu sic i kam qejf vete...e mberthejne mire marrshin!
Syte ... ma fuskan pak friken ... sidomos naten (lol) (kot fare ishte kjo qe thashe)
Nuk kishe noi foto pak me te gjate ti mer ?!
Se hemisferen jugore e kishte ... te merrte ne qafe (me pak fjale)
Ate shalen e gjate ... qe vetem dhembet e mia mungonin aty! (lol)
E thoja une me vete : Si dreqin ka qene Uruguai Kampion Bote!!!
Po normalisht , shiko se ca pjelle jane...Shiko se nga cila fabrike dalin!
Sikur ta kishte ngritur edhe pak ate bluzen e grisur...s'do bente keq eee !
PS: Perpara se te thuash qe jam nen efektin e birres , po te bej te ditur qe keto dite jam nen efektin e atibiotikeve...keshtu qe alkoli nuk behet fjale te depertoje ne gurrmazin tim!
Thjesht me ngjau identik me nje sorkadhe qe pata ngrene dikur andej nga pylli im i vjeter...dhe linden emocionet (lol)
Liri-Demokraci!
Berisha do vije ne pushtet pas 5-vjetesh.
GETE
Me kete veshje nuk ka France te te pranoje ne shkolle,ne kursin pas universitar desha te thoja.............
GETE
Ata ishin kater...............
GETE
Adriano het-trick...
My silence doesn't mean I am gone!
Brazil's Diego, right, embraces his teammate Aadriano as they leave the field after beating Costa Rica 4 to 1 during a game of the Copa America in Arequipa, southern Peru Sunday July 11, 2004. At far left is Dudu Cearense and Luisao.
My silence doesn't mean I am gone!
Krijoni Kontakt