Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    i/e regjistruar Maska e McLaren
    Anėtarėsuar
    21-04-2004
    Vendndodhja
    BeLgjIkE
    Postime
    241

"The Blair Witch Project"

The Blair Witch Project

- Eshte nje nga filmat me te frikshem qe kam pare. Histori e vertete me horor, po ua mbajti shikojeni dhe do me thoni te ben vertet te mos flesh se ne fillim te filmit tregon qe eshte e vertete dhe ka ndodhur ne amerike

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Nuk e di sa i vertete eshte The Blair Witch Project por nje filem tjeter me histori te vertete qe eshte dhe i frikshem, eshte Texas Chainsaw Massacre... iuu me tmerron ideja qe njerzit mund te arrijne te kapercejne veten dhe te behen te tille si personazhi qe dhe sot dhe kesaj dite nuk eshte kapur ....

p.s. McLaren te lutem me serioz kur shkruan. Edhe titullin e filmit edhe gjithe fjalet ne shqip i kishe gabim.

Anėtarėsuar
    21-04-2004
    Vendndodhja
    BeLgjIkE
    Postime
    241
    Po historia e filmit qe thashe aty pak me para un eshte e vertet kurse per filmin yt do thoja se ai eshte nje filem me histori per njeres me probleme psiqike ( psikopat) kurse ky filmi qe thash un eshte me fenomene syrnatyrel por eshte i vertet qe ka ndodhur dhe akoma policia dhe personat qe jan munduar ta zgjidhin ate ose ta kapin nuk kan mundur dhe sot e kesaj dite te ai vendi te gjithe kan frik te vene. Kyrese sa per filmin qe thua ti e kam pare por si ai filem ezistojne disa versione : njeri qe eshte bere ne vitin 1974 njeri qe eshte bere ne vitin 1997 dhe ky i fundit ne 2003 kete te fundit se kam pare akoma por kam pare disa fragmenete dhe jane disi si ai qe kam pare un. Nuk e di se si por te mesazhi im me larte ka disa fjale qe jane fshire. prandaj po e jap nje keshille kur ta shikoni kini kujdes se do beni U................................... ne K.....................

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Dmth policia do ta kape ket shtrigen po kane frike te shkojne aty e?
    Se ke marre vesh mire plako se historia esht keshtu.
    Kjo shtriga dmth ka nje si tip radari te instaluar ne koke sepse para sa te ishte shtrige ishte cyborg, dmth robot i programuar per lufte nukleare si Ramboja...dmth robot me theks italian.
    Tashi kur hyri policia te ky pylli per ta kapur kjo hoqi masken edhe doli qe ne fakt ishte Sadami. Sadami thirri Bin Ladenin per ta ndihmuar dhe me ta erdhi edhe bubi kacurrel qe i kishte inat policet.
    Prit se e ngaterrova pak...dmth e lame qe kjo shtriga ishte Sudja qe kishte emigruar ne 97-ten dhe kur erdhen policet ja mori armet me fajde, i hypi fsheses dhe iku fluturim.

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    i like this version

Anėtarėsuar
    21-04-2004
    Vendndodhja
    BeLgjIkE
    Postime
    241
    Po eshte disi keshtu si thua ti ------------ Por gjyna qe s ja ke derguar kete versionin tend Stiven spilberg se do kish dal nje film super fare dhe po frike do kish fituar oskar ( ku i diet ndoshta kish thyer rekordin 11 oskar ) gabim i paske shpetuar karjeres se stareve per nje qime. ------ nje gje ndermjet nesh mos shiko shum filma vizatimor ( dragon ball ) se prish karjeren tende per regjizor filmash.

Anėtarėsuar
    21-04-2004
    Vendndodhja
    BeLgjIkE
    Postime
    241
    McLaren est de retur

Tema tė Ngjashme

1. Kerkoj "The Da Vinci Code"
    Nga sarandioti_ nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 18-11-2008, 12:51
  2. "The Economist": Nė Shqipėri pengohet privatizimi
    Nga Xhuxh Xhumaku nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Postimi i Fundit: 01-02-2007, 16:35
  3. "The girl at the coffee shop "
    Nga edion1 nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 30-06-2005, 08:16
  4. "The Terminal" - Stiven Spilberg
    Nga dodoni nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Postimi i Fundit: 09-05-2005, 22:38
  5. "THE AVIATOR" - analizė e vogėl.
    Nga autori nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 21-02-2005, 22:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •