Close
Faqja 7 prej 15 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 147
    El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    ilda e perfytyron te dashurin tim me rrobat e mija!
    un dua te gjej cilin do me shume prej nesh
    duke mos e ditur as se cili prej ne te dyve e do me shume!

Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    Sigurisht qe ai e thyen premtimin. Sepse gjithmone premtimin e ka mesuar dhe njohur keshtu.
    Imagjinon nje sekret te bukur, ta zeme sikur ka bere dashurime macen. Dhe ky sekret ose kjo bereje dashuri me macen nuk ka ndonje veshtersi te madhe per ta imagjinuar, pasi macia e do vertete shume.
    Pra shume thjeshte imagjinimi. Dhe pokaq edhe besimi prej vetes dhe prej te tjereve qe ua tregon nje dite , ate dite qe do thyej edhe primtimin e imagjinuar .
    I pari qe e beson serkretin qe duhet te mbaje , imagjinimin sikur ka shkruar me macen eshte ai vete. Dhe deri ketu sigurisht qe nuk ia ka treguar askujt
    ...
    Heren e dyte , imagjinon mbi te parin imagjinim, sikur i ka premtuar maces se nuk do ti tregoje askujt qe ata shkuan bashke ne imagjinaten e pare.
    I duhet qe heren e trete te dale jashte imagjinates per te treguar imagjinimet si ngjarje te verteta.Pra tregon imagjinaten e pare (se ka bere dashuri me macen), duke tradhetuar imagjinaten e dyte, premtimin imagjinar qe i beri maces se nuk do ia tregonte njeriu qe ai imagjinoj se ata bene dashuri bashke ne imagjinaten e tij.
    Dhe gjithe keto ia tregon Erises. Erisa duke e njohur macen (pa e njohur hic aspak ne fakt) thote- epo kur ka shkuar macia me kete , ky duhet te jete ndonje gje. Dhe vendos te shkoje me te. (ndoshta vetem ne imagjinate)! Zhgenjehet! Ai Nderkohe eshte duke i treguar Brunildes imagjinaten e pare neto, plus njohjen me eresen dhe shtesa te tjera imagjinate.
    Behet nje vazhdimesi e madhe njohjesh imagjinimesh , tradhetish, premtimesh. Dhe e njera nga "ajo" takon macen.- O mace a nuk me tregon nje cike sa i vertete eshte filani? Macia thote ai eshte shume i vertete dhe une e kam dashur shume etj etj. Po sikur te marresh vesh se ai me ka thene mua dhe ndoshta jo vetem mua se ka shkuar dashuri me ty, prap njesoj do mendosh per te? macia thote . Po sigurisht qe njesoj ose edhe me mire se njesoj.
    _ atehere ti po me ben qe une te besoj se ti paske shkruar me te-. Dhe kthehet ne iamgjinaten e treguar te atij... e shikon ne imagjinaten e vet detajet qe kane ndodhur ne imagjinaten e atij qe beri dashuri me macen atje , ne imagjinate. Tundohet te shkoje me Filanin. (nuk e dime se cfare vendos)
    Kthehet tek macia; Moj mace , po filani po ma shpif fare mua moj, ose ato qe kish bere me ty i ka harruar ose nuk e di pse nuk di , nuk mundet ose nuk do qe ti beje me mua. C'eshte kjo pune?
    Macia - Ka gjasa qe filani qe une e dua njesoj dhe mendoj njesoj per te, di te beje dashuri vetem ne imagjinate.
    Ajo- Pra ai nuk ka bere dashuri me ty?
    macia- Ku di gje une!
    Ajo- Si moj nuk e ditke?
    macia -Po si ta di une se cfare bej une ne imagjinaten e te tjereve.Po perderisa ti thua se ai ka thene se une dhe ai kemi bere dashuri duhet te kemi bere. Rendesi ka se ti nuk di vendin se ku kam bere une dashuri me te.Ne gjithmone bejme dashuri me te tjere ne imagjinaten e te tjereve dhe ne imagjinaten tone . Dhe ketu e ka prejardhjen fjala "kurveri", ose "kurve".
    Ndoshta ka burra qe bejne dashuri me shen merine ne imagjinate, po kjo nuk i ben ata burra jo te mire. As mekatare. Madje as kurvar! Apo jo? Keshtu edhe puna e Filanit tone. Une s'kam si te mendoj ndryshe nga si kam menduar, as nuk kam si ta dua me pak, dhe krejt absurde me duket ta marr inat, ta denoj, ta urrej apo ta zhvleresoj se ai paska imagjinuar duke bere dashuri me mua.
    Ajo- po te ka nxjerre bojen ama , se te gjithe e dine se ti ke qene dashnorja e tij.
    macia- Tek e fundit ata "te gjithe" e ditkan qe une bekam dashuri dhe jo krim. Eshte bukur moj te besh dashuri, pune e madhe e dine nuk e dine , pune e madhe ne imagjinate apo ne realitet, puna eshte te besh Dashuri.
    Ajo- Po ti qenke kurve moj. Ik zhduku!

Ndersa macia e bindur se ai "Filani" nuk do ti ofroji kurre agje nga ato te imagjinates.... vazhdon te besoj se ai eshte I madh. Shumica e gjenive vecanerisht ne letersi, ne saje te imagjinates kane bere art.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-11-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    14
    Citim Postuar mė parė nga macia_blu
    ---3----------Heren e dyte , imagjinon mbi te parin imagjinim, sikur i ka premtuar maces se nuk do ti tregoje askujt qe ata shkuan bashke ne imagjinaten e pare.
    I duhet qe heren e trete te dale jashte imagjinates per te treguar imagjinimet si ngjarje te verteta.Pra tregon imagjinaten e pare (se ka bere dashuri me macen), duke tradhetuar imagjinaten e dyte, premtimin imagjinar qe i beri maces se nuk do ia tregonte njeriu qe ai imagjinoj se ata bene dashuri bashke ne imagjinaten e tij.
    ----2------------Dhe gjithe keto ia tregon Erises. Erisa duke e njohur macen (pa e njohur hic aspak ne fakt) thote- epo kur ka shkuar macia me kete , ky duhet te jete ndonje gje. Dhe vendos te shkoje me te. (ndoshta vetem ne imagjinate)! Zhgenjehet! Ai Nderkohe eshte duke i treguar Brunildes imagjinaten e pare neto, plus njohjen me eresen dhe shtesa te tjera imagjinate.

-----1----------Shumica e gjenive vecanerisht ne letersi, ne saje te imagjinates kane bere art.
    Kur dikush e qet nji fjale nga goja apo e hedh ne leter padyshim ai don me thane dicka me kumtu nji mesazh.

Kush po e gjen c'ka dash Macja me thane ne kete mesazh privat .

Nga cka Macja ban me dije rrotullohem ne keto perfundime :

1. Imagjinata letrare e gjenive i ka ba gjenite me ba art - e mrekullueshme .Mace je nji gjeni letrar i vertete . Imagjinata jote ashte e madhrishme. Ky asht mendimi jem dhe mos caj koken se c'po thon te tjeret

2. Xhelozia asht perfundimi jem i dyte . Nji budall nuk e kupton se Erisa nuk egziston si emen po une them se Macja e njef materien e ksaj karakteri imagjinar.E thon se kur vjen xhelozia dashnia ka ik.N'qofte keshtu asht shpirtvogelsi

3. Ky imagjinim , imagjinar i imagjinates se imagjinuar se c'krijon i pshtjellim zorresh qi un kisha me e qujt masturbim.

Zgjidhni o njerez ...
    Kush ka tru ... kuptohet
    Kujt i ka hik ... un s'mund me ja kthye .
    Kush ka breng ... lejeni ne hallin qe ka kur s'mundesh me e ndihmu
    Kush ka gezim ... ta ndaje me te gjithe
    Kush ka vdek ... Amen....

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Amen!

Hey mace, e ke parasysh librin e klases se 2-te dikur kur na tregonte per ate djalin qe kishte nje zog blu qe i hante gabimet drejtshkrimore? Merrte nota te mira ne letersi, deri sa duke ngrene aq shume gabime qe bente djali, zogu plasi.

Pashe nje enderr sikur ajo lopa jote te endrra jote kishte lindur 2 prej ketyre zogjve. Mendova, po mire si lindi lopa zogj? Pastaj i pashe edhe burrin, dhe burri na paskesh qene zog blu per vete po s'i kishte mjaftuar me gjithe ato gabime, keshtu qe linden ca te tjere. Aaaahhh... UNAGI! Kjo i shpjegon te gjitha. Po nje pyetje kam une, a thua te gjitha femrat shkrimtare lindin zogj te tille? lol S'kemi as edhe nje shpjegim shkencor per kete fenomen, se s'po thote njeri gje. Ne fund te fundit, kush do te jete i pari ne rresht te betejes?

Ngjyra blu me te drejte eshte ngjyre trishtimi, depresioni, deshperimi, a ku di gje une ndo nje fjale tjeter te zymte me romantike per ta shprehur merzine. Thone se trishtimi i beka femrat me te bukura dhe me terheqese. Duhet shtuar, per megalomanet qe mbijetojne prej deshires te shpetojne Hirushen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 25-11-2004 mė 16:56
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

süsses Mädchen Maska e Pink^ Pearl
    Anėtarėsuar
    01-11-2004
    Vendndodhja
    .
    Postime
    240
    Sigurisht qe ai e thyen premtimin. Sepse gjithmone premtimin e ka mesuar dhe njohur keshtu.
    Imagjinon nje sekret te bukur, ta zeme sikur ka bere dashurime macen. Dhe ky sekret ose kjo bereje dashuri me macen nuk ka ndonje veshtersi te madhe per ta imagjinuar, pasi macia e do vertete shume.
    Pra shume thjeshte imagjinimi. Dhe pokaq edhe besimi prej vetes dhe prej te tjereve qe ua tregon nje dite , ate dite qe do thyej edhe primtimin e imagjinuar .
    I pari qe e beson serkretin qe duhet te mbaje , imagjinimin sikur ka shkruar me macen eshte ai vete. Dhe deri ketu sigurisht qe nuk ia ka treguar askujt
    ...
    Heren e dyte , imagjinon mbi te parin imagjinim, sikur i ka premtuar maces se nuk do ti tregoje askujt qe ata shkuan bashke ne imagjinaten e pare.
    Dhe gjithe keto ia tregon Erises. Erisa duke e njohur macen (pa e njohur hic aspak ne fakt) thote- epo kur ka shkuar macia me kete , ky duhet te jete ndonje gje. Dhe vendos te shkoje me te. (ndoshta vetem ne imagjinate)! Zhgenjehet! Ai Nderkohe eshte duke i treguar Brunildes imagjinaten e pare neto, plus njohjen me eresen dhe shtesa te tjera imagjinate.
    Behet nje vazhdimesi e madhe njohjesh imagjinimesh , tradhetish, premtimesh. Dhe e njera nga "ajo" takon macen.- O mace a nuk me tregon nje cike sa i vertete eshte filani? Macia thote ai eshte shume i vertete dhe une e kam dashur shume etj etj. Po sikur te marresh vesh se ai me ka thene mua dhe ndoshta jo vetem mua se ka shkuar dashuri me ty, prap njesoj do mendosh per te? macia thote . Po sigurisht qe njesoj ose edhe me mire se njesoj.
    _ atehere ti po me ben qe une te besoj se ti paske shkruar me te-. Dhe kthehet ne iamgjinaten e treguar te atij... e shikon ne imagjinaten e vet detajet qe kane ndodhur ne imagjinaten e atij qe beri dashuri me macen atje , ne imagjinate. Tundohet te shkoje me Filanin. (nuk e dime se cfare vendos)
    Kthehet tek macia; Moj mace , po filani po ma shpif fare mua moj, ose ato qe kish bere me ty i ka harruar ose nuk e di pse nuk di , nuk mundet ose nuk do qe ti beje me mua. C'eshte kjo pune?
    Macia - Ka gjasa qe filani qe une e dua njesoj dhe mendoj njesoj per te, di te beje dashuri vetem ne imagjinate.
    Ajo- Pra ai nuk ka bere dashuri me ty?
    macia- Ku di gje une!
    Ajo- Si moj nuk e ditke?
    macia -Po si ta di une se cfare bej une ne imagjinaten e te tjereve.Po perderisa ti thua se ai ka thene se une dhe ai kemi bere dashuri duhet te kemi bere. Rendesi ka se ti nuk di vendin se ku kam bere une dashuri me te.Ne gjithmone bejme dashuri me te tjere ne imagjinaten e te tjereve dhe ne imagjinaten tone . Dhe ketu e ka prejardhjen fjala "kurveri", ose "kurve".
    Ndoshta ka burra qe bejne dashuri me shen merine ne imagjinate, po kjo nuk i ben ata burra jo te mire. As mekatare. Madje as kurvar! Apo jo? Keshtu edhe puna e Filanit tone. Une s'kam si te mendoj ndryshe nga si kam menduar, as nuk kam si ta dua me pak, dhe krejt absurde me duket ta marr inat, ta denoj, ta urrej apo ta zhvleresoj se ai paska imagjinuar duke bere dashuri me mua.
    Ajo- po te ka nxjerre bojen ama , se te gjithe e dine se ti ke qene dashnorja e tij.
    macia- Tek e fundit ata "te gjithe" e ditkan qe une bekam dashuri dhe jo krim. Eshte bukur moj te besh dashuri, pune e madhe e dine nuk e dine , pune e madhe ne imagjinate apo ne realitet, puna eshte te besh Dashuri.
    Ajo- Po ti qenke kurve moj. Ik zhduku!

Ndersa macia e bindur se ai "Filani" nuk do ti ofroji kurre agje nga ato te imagjinates.... vazhdon te besoj se ai eshte I madh. Shumica e gjenive vecanerisht ne letersi, ne saje te imagjinates kane bere art.

Besoj qe ajo qe do te thuash me kete eshte qe dashuria shpirterore nuk eshte e njejte me ate fizike kur vjen puna per te tjeret dhe si e shohin ata apo paragjykojne ata ..
    Ndersa kur vjen tek vetja dhe si e sheh ti dashurine eshte te dyja shpirterore dhe fizike ..nje e vetme AHHHHHHHHHHHH

Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    ata "te gjithe" e ditkan qe une bekam dashuri dhe jo krim. Eshte bukur moj te besh dashuri, pune e madhe e dine nuk e dine , pune e madhe ne imagjinate apo ne realitet, puna eshte te besh Dashuri.
    Vetem kete do citoja nga gjithe ai post.

Sot po endem pa pantallona neper dhome, se kam probleme me te medhaja ne koke. Psh... pse vajten vellezerit e Doruntines ne lufte? Pse lopa nuk eshte ne laborator prej lindjes se 2 zogjve? Hirushes po i pelqen vetja sonte. Pushpurisi floket, grisi njerin sup te fustanit, i beri dhe nje te care qe (krejt rastesisht) t'i dali kofsha kur ecen, vuri pak mascara, lau syte te imitonte nje shkujdesje sexy te trishtimit te saj, u ul ne dysheme dhe e beri xixe ate cope te dyshemese duke e pastruar si ne reklame.

Nje grua topalle martoi nje burre te bukur, Elinda. E gjitha familja ishte kunder, por ata ishin krejt ne dashuri me njeri tjetrin. Ai e donte si i cmendur. E ke parasysh ti, tipi i dashurise qe te ben te shohesh partnerin tend me mllef. lol Dite per dite sajonte dica per ta cmendur burrin e vet, po ai komplet head over heels ishte edhe pa sajimet e saj... sidomos ne mengjes kur shtireshe qe flinte dhe zbulonte njeren kofshe mbi carcafe (e terbonte). Keshilla qe u kishte dhene shoqeve te punes ajo ishte, "Te mbash burrin duhet te jesh pak k*rve."

Rri zgjuar ne 3 te nates sonte qe te vazhdoj historine kur te kthehem prej Philadelphias. Mos i ngaterro keto te dyja ti, se jane si dita me naten. Bye.
    trendafila manushaqe
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    pink, I love u. Ne fakt kete gjene qe une nuk e kam shkruar sic do te kisha dashur (por sinqerisht mosme vini faj se nuk di vertete te shkruaj , pa le se si mund te me kete dale nami, si punes se asaj lopes qe polli zogj, por qiejt jane kaq te mjere per nje pale zogj e lopa ben muuuuuuuuuuuu, me inat qe pse nuki shohim ne zogjte qe polli ajo.... po me cfare u mbars ajo qe paska pjellur zogj) Nejse.... pa shkruar te merrem me leilen (se do ia rregulloj une asaj-lol). nuk eshte se kam patur ndonej qellim te caktuar apo ndonje gje si pune "qellim" kur e shkrova. Por ne lidhje me dashurine , mund te them se ...

Une besoj ne dashurine , me trup ose pa trup. Dhe ketu kam dashur te them, pse njerezit i shtojne trupat ne tregimet e tyre , vetem e vetem per te bere te besueshme se dikush (psh macia) i do?Dhe pse macia duhet te mos i doje me ? Thuhet se dashuria vertetohet me fizik, plotesohet , perjetohet e perjetegjatesohet kur ka edhe fizikun (trupat) Pa shtuar edhe trupin ajo vdes. Une mendoj ndryshe kesaj. Madje besoj se dashuria vdes me shpejt kur e perlyen shume shpejt me maredhenie trupash..... (ndodh qe kjo dashuri te prishet edhe kur marredhenia ndodh vetem ne imagjinaten e njeres pale. Sese pala tjeter (macia) ta zeme zemrohet pse nje "ai" ka imagjinuar e ka thene se ka shkruarme (macen).
    Pink kjo puna (dashuri) me eshte bere nje lemsh i madh ne koke sa nuk e di se kur do ia gjej fundin ose fillimin. Ndersa puna (dashuri) ne shpirt dhe ne trup me shkon per mrekulli. Kam filluar te dua jo vetem ato qe bejne dashuri me mua ne imagjinate,(dhe jashte saj) por edhe ata qe bejne urrejtje brenda dhe jashte imagjinates

pink. (une ty nuk te kam pare kurre, mund edhe te mos te te shoh kurre, po kjo nuk me pengon te te dua vertetesisht) Dashuria nuk eshte trup as nuk me duket se e ndjejne trupat.

Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    P.S.: C'lidhje kane keto me pantallonat e mia?
    trendafila manushaqe
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

süsses Mädchen Maska e Pink^ Pearl
    Anėtarėsuar
    01-11-2004
    Vendndodhja
    .
    Postime
    240
    Mace shume kondradiktore je
    Megjithate me pelqen jashtezakonisht
    kisss dhe na shkruaj prape e mos thuaj qe nuk di te shkruash secili ka stilin e tij qe e vecanton nga te tjeret

e kithtė Maska e Rebele
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpėr
    Postime
    1,088
    mbase e ka njohur premtimin por nuk e pelqen ne formen stagnante qe eshte dhe do ta shnderroje duke e thyer . . .
    valle mahnitet nga variacioni???

Faqja 7 prej 15 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Arsimi privat ne Shqiperi.
    Nga AIPR nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 18-02-2012, 21:48
  2. Maqedonia e Republikat e liliputanveve shqiptare
    Nga ngutu=ngadal nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 08-04-2009, 19:12
  3. Mesazh rinisė muslimane nė botė‏ !
    Nga altruisti_ek84 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-01-2009, 09:47
  4. mesazh privat (hahaha)
    Nga macia_blu nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 22-07-2002, 18:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •