Natyrisht qe PO![]()
Natyrisht qe PO![]()
Sigurisht qe po! I am an angel![]()
Summertime, and the livin' is easy...
ahahahaha,Postuar mė parė nga Cupke_pe_Korce
Engjull me tipare njerezore.Miti i papergjigjur i njerezimit...A ekzistojne engjujt ne Toke?
P.S: Cupke_pe_Korce,je vetem ti apo ka edhe tjere?
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Postuar mė parė nga Cupke_pe_Korce
You look like an angel...
Walk like an angel...
Talk like an angel....
But I got wise
You're the devil in disguise
Oh yes you are
The devil in disguise !!!
Ēupkė, ELVIS PRESLEY e ka thėnė...jo unė !![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
stormy, engjejt ne toke ekzistojne qe c'ke me te, por nuk jane te tere serafine e kerubine. Jane ca lucifere qe aman o zotHajt te bekofshin tani!
![]()
Korasonnnn...te marte e mira te marteNga goja ma more (lol)
Vetem kur fle gjume.........................Postuar mė parė nga Cupke_pe_Korce
Sa per temen,nuk besoj ne ekzistencen e engjejve krahebardhe,i sigurte jam se ky rruzull eshte i mbushur plot me nga ata me dy brire ne koke,per djajt e kam fjalen..........
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
eh mor kolomb, se di ti se cupka fle me nje sy hapur, si piratmedemek ngjan me shume me shpirtrat e ferrit se me engjejt (looool)
Tani nje minute: perse te tere e paskeni vene ne dyshim qe cupka eshte nje engjell? Kaq te sigurt jeni se nuk jam? Si ma provoni?
Perderisa besoj ne Zot , gjithashtu mendoj qe egzistojne ne menyre te pakundershtueshme. Kam lexuar qe jane krijuar prej Drites , vetem mendimi e nje egsizstence e perbere vetem me drite me mahnit. Por ajo qe do te kisha deshire eshte qe ta shihja personifikimin e engjejve ne fytyra njerzore, jo rralle here njerzit na pershfaqen me dy brire![]()
Kudo qe ne shkelim kudo qe ne rrime ata na shoqerojn dhe na mbrojne.
Mos e harroni qe njeriu ka dy engjuj,nje ne krahun e majte dhe nje ne te djathtin,dhe te dy jan per te kryer nje detyre,ate te mbrojtjes,dhe engjulli qe ndodhet ne krehaun e majte,shkruan te gjitha te keqijat qe njeriu ben gjat jetes se tij,ndersa ai qe eshte ne krahun e djathte,shkruan gjithcka te mire,qe njeriu bene..
P.S,Engjulli qe rri ne krahune e djathte eshte engjulli mbrojtes dhe quhet Gabriel,ndersa ai qe rri ne te majtin nuk e di se si e ka emrin
Feel the pump √
Krijoni Kontakt