ndoshta smund te besoj ne engjej aq sa besoj ne zot
klejzi vetlla vet
ndoshta smund te besoj ne engjej aq sa besoj ne zot
klejzi vetlla vet
lol... engjej?... kurre... tashi jam rritur.
Forumi ėshtė tepėr i ngarkuar nė kėtė moment. Ju lutemi na vizitoni mė vonė.
Kete e thua per shkak te asaj qe je good_devil apo thjeshte ky eshte besimi yt?Postuar mė parė nga good devil
Nese nuk ekzistojne engjuj...paj me trego se valle a ekziston dreqi?![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
po........
njerezia, qe nga fillimi e deri ne extinction(fund) ka per te besuar ne gjera te tilla.
(Zoti, jashtoksoret, engjejt, fasule te blujta.)
pse mos ti shpikin njerzit keto.
Kto lloj gjerash vin e shkojne, varet nga moda.
po une jam shume i mezitur kur disa shqiptare merren me gjera te tilla
zoti ju bekofte...lol
ndoshta nuk do te ishte mire qe te kthehej thjesht ne pikpamje teologjike si teme kjo po pak rendesi ka. ju falenderoj te gjitheve qe keni shkruar ne teme. Good_Devil - it dua ti them se engjejt nuk jane si babagjyshi i Vitit te Ri qe kur rritesh e kutpon se nuk ekziston. nje gje dua te di: nese ti thua se nuk ekzistojne engjejt mund te japesh provas per kete? ndoshta e gjitha tema ka si subjekt nje gje: nuk mun dt e provohet as ekzistenca as mos- ekzistenca e engjejve dhe e gjitha varet nga besimi yne, pikerisht te ky besim jam i interesuar edhe une. ju uroj te gjitheve tja kaloni mier dh ediskutim te mbare
Cdo gje qe nuk na vret na ben me te forte
good devil kur do te jete extincioni i njerezise? e vertete se planeti toke eshte nje planet me te ardhme te pasigurte por te jesh kaq i bindur per ekzistencen e fundit me duke shume kataklizmatike.... mund te me thuash kur do te jete fundi te marr ca masa????
Cdo gje qe nuk na vret na ben me te forte
merr masat failed rapper, merr masat !
Secili ka mendimet e veta per ekzistimin apo mosekzistimin e engjujve,po besoj se nje paraqitje e edhe vetem nje engjulli ne toke do te ishte fakt bindes per secilin,ajo nuk ka ndodh e deri atehere kur do ndodh (nese) njerezit do vazhdojne te krijojne besime dhe mendime te kunderta per kete.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Postuar mė parė nga FLORIRI
Jam plotesishte dakort me kete qe tha Floriri. Disa persona besojn qe fetaret ose njerzit qe sjane shume ekstrim fetare, por thjesht besojn tek Zoti dhe Engjejve, jane ata qe mendojn qe Zoti ose Engjejt i jepin siguri, mbrojtje, etje. Kjo mund te jete e vertete per disa, por ka dhe ca njerez qe si tha Floriri i besojn engjejt ne menyre te pakundershtueshme, jane teper convinced qe ekzistojne, dhe skane fare dyshime, per arsyen se jane shume fetare. Smund te themi qe keta njerez gabojn qe besojn qe engjejt ekzistojn, sepse skemi fakte qe me vertete ekzistojn, por te vetmin gje qe mund te bejm eshte te respektojm opinionet e tyre.
Sa per mua, besoj se ekzistojne sepse dua te besoj...engjejt...ose messangers of God, brings me hope, and a positive thinking.
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Krijoni Kontakt