Postuar mė parė nga Cyclotomic
Po suedi-bullgari e pe??//
Postuar mė parė nga Cyclotomic
Po suedi-bullgari e pe??//
Ale;-"Ti piace il calcio?"
Franz;-"Si!"
Ale;-"Che squadra tifi?"
Franz;-"Inter!"
Ale;-"Ma non hai detto che ti piace il calcio?!"
jo nuk arrita dot. Megjithate mire ju be sllaveve![]()
Ishalla paloset dhe Greku neser nga Spanja. Po as neser nuk arrij dot me pa asnje ndeshje![]()
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Ajo ka qene ndeshja me e bukur gjer tani lal,me te verte,ndeshje e hapmur dhe raste nga te dyja ekipet sa te duash,si c e dim rezultatin,me konkrete dhe spektakolare suedia,por te presim!!
Ale;-"Ti piace il calcio?"
Franz;-"Si!"
Ale;-"Che squadra tifi?"
Franz;-"Inter!"
Ale;-"Ma non hai detto che ti piace il calcio?!"
Kur lexoj qe hollanda meritonte fitoren ne nje ndeshje si kjo e sotmja me vjen te vjedh vrer edhe tja jap ktyre hollandezeve ta pijne per caj mali.
Ore me ca sysh e pate ndeshjen ju? se me ata sy qe e pashe une edhe shume te tjere ishte thjesht kjo "hollanda vodhi fitoren Gjermanise"
megjithate shanci i shortit ju ve perballe Cekise ne perballe Letonise. hani kokat me ceket ndersa ne shpresojme ne nje fitore me Letonine edhe dalim me ceket gjysem te kualifikuar.
Go GERMANY ....Forca Basti Schweisinger.![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Postuar mė parė nga leci
Lorenc, birrat e mbremshme i kam pi sic pi diabetiku ilacet e veta
Edhe tani qe po shkruaj e ndjej nja 200 kile kaptinen lale...
Sapo i futa nje lavazh stomakut ( me nder jush ) dhe thashe ti hedhim nje sy komenteve te tifozave ( sidomos atyne kundershtareve qe na nxjerrin syte perhere lol )...se mbreme po te kisha shkruar , 2 vjet ma kishin vene BAN-in lol
Tani te jap pak kendveshtrimin tim rreth ndeshjeve :
Ceki-Latvia
E mbyti , e mbyti , e sakatoi komplet Ceku ( Latvian )... hallall per formen e mire qe kane sivjet!
U qe thate ju ( qe s'thate asigjo ) vuna nje bllof te lezetshem dje...
Vuna bast qe Latvia do merrte pjesen e pare dhe pastaj Ceku do fitonte lojen...
E kujt ja merrte mendja ? ...Askujt lol. Ashtu doli dhe me buzeqeshen nja £300 paund, te cilat iken ne ndeshjen e Hollandes time...
Nejse , rreth Cekut nuk kam shume per te thene , pervec faktit qe bene nje ndeshje super , kane nje ekip te forte , luajne me shume zemer dhe jane pretendete te forte per Kampione te EURO 2004... ( te pakten me ate loje qe bene dje , flas )
HOLLAND-Gjermani
Cfare t'ju them mer jahu ?! ...Ulerima , birre dhe terbim ka kendej nga une!
I lexova komentet e te tjereve. Me bejne pershtypje me shume dy miqte e mi ( Kolomb+Bayern ) te cilet ne nje vend i bien fyellit , pak rendesi se cfare muzike prodhojne ...lol Po ja nis une iher :
Goli gjermonve = GOL QORR!
Asnje lloj emri tjeter nuk mund ti ve atij goli vallai...Kur hyni kam pyetur 3 veta qe a eshte gol , a me bejne syte mu mer jahu ? ... Kshu lloj goli ishte.
Ai gol leshi ndryshoi lojen shume. Gjermonet u mblodhen si dreq ne mbrojtje , duke synuar pak kundersulmin me ate palloshin e gjate dhe Hollanda pesoi nje cakardim te vogel mes tyre...
Dihet perhere qe Hollanda luan me shume pjesen e dyte...
Erdhen , nisen lojen dhe barazuan me nje gol klasi te Ruudit , i cili shyqyr qe boni ate gol , se te pakten justifikoi tere ate minuta qe nejti kot mes fushes si pallosh groshe...
Ishte nje ndeshje e BUKUR...Nivel i larte loje nga te dyja palet...
Pame nje ndeshje te vertete midis ketyre dy skuadrave...Edhe pse rezultati doli ashtu sic doli , ndeshja ja vlente te shikohej me kenaqesi!
E di kujt ja vej meriten kryesore per ate ndeshje une ?! ...atij portierit gjermon qe ma keni si barbaret e mesjetes. Atij bravo i qofte se ju nderoi vallai...
Sulmi hollandez ...dobet! Nuk eshte ai sulm qe pres une te shoh. Nuk eshte loja e vertete e sulmuesve hollandez ajo...Absolutisht nuk treguan nivelin e vertete qe kane!
Gjermonet me pelqyen ne zoterimin e topit dhe lojen si skuader qe bejne...
Pasimet i bejne te rregullta dhe pa gabime , nuk mbajne topin gjate dhe luajne me zemer shume. Mbrojtjen vura re qe e kishin blinduar dje , tamam si italionet...
Rezultati me zhgenjeu qamet...
Shume tifoza gjermon ktu mbajne anen e ekipit te tyre , por une po deklaroj qe po te mos ishin kthy te gjithe ne mbrojtje pjesen e dyte ... Hollanda i kishte marre perpara si tank...Pjesa e dyte u dominua teresisht nga tulipanet dhe nuk ka llafe per kete. Nuk them qe treguan tamam forcen dhe nivelin e tyre , por ama luajten dhe duhet te kishin shenuar te pakten 3 gola!
Ky eshte futbolli tek e fundit...
Me Cekine eshte e veshtire , shume me e veshtire se me gjermonet ... por fitorja eshte e garantume! Goooooooooooooooooooooooooo HOLLAND
PS: Nuk te morra ne tel palle , se kam qen llum , cic , zift fare dje ka pija lol
Goli gjermonve = GOL QORR!
Asnje lloj emri tjeter nuk mund ti ve atij goli vallai...Kur hyni kam pyetur 3 veta qe a eshte gol , a me bejne syte mu mer jahu ? ... Kshu lloj goli ishte.
Looool. Erdhi qorri tha, te vjen nga se pret.
Ore e perserita edhe 1 here merita e Gjermoneve nuk qendroi kurre tek ai gol aksidental. Merita ishte loja e mire ne pergjithesi qe ben e cila nuk pritej.
Dihet ajo qe fitorja eshte ne xhep. Do dalim ne krye te grupit me shpirt e me dhom.Me Cekine eshte e veshtire , shume me e veshtire se me gjermonet ... por fitorja eshte e garantume! Goooooooooooooooooooooooooo HOLLANDSa inat i vje ketyre kur themi ne qe fitorja eshte e sigurt. I pritet filmi fare i pritet.
HOLLAND...
Se luajti Gjermania me mire se Holanda eshte fakt.Treguan pancirat se e kane lojen me te rreguluar,dhe disi ai formacioni i Advocaatit me nje lojtar ne sulm nuk doli ashtu si duheshte.
Lojen e pash,dhe me pelqeu loja e Lahm---Ballack---Kuranyi.
Gjermania ishte me e mire dje.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Interesim i madh per Euro:
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Nuk e prisja nje loje te tille te Gjermanise . Duke pare ndeshjet e fundit miqesore dhe kritikat e shumta nga gjithe shtypi gjerman , mendoja qe Gjermania do vuante shume ne ndeshjen me Hollanden . Por gjermanet treguan qe ne ndeshjet e rendesishme japin gjithcka ne fushe .
Goli i gjermaneve ne fakt ishte nje gabim trashanik i Van der Sar , nje pasiguri qe i kushtoi shume hollandezeve , pasi u detyruan te hidheshin ne kerkim twe barazimit , duke u lene shume hapesira per kundersulm gjermaneve . Kjo ndikoi qe hollanda sidomos pjesen e pare nuk tregoi vlerat e verteta te saj.
Nuk e mora vesh ate pozicionin e Davids para mbrojtjes...Besoj qe ne ate pozicion Davids nuk jep dot maksimumin.
Megjithate te gjithe e pane qe ne pjesen e dyte hollanda e ndryshoi lojen , pas zevendesimeve me vend te trajnerit . Goli fantastik i barazimit tregoi qe lojtaret e klasit te larte te zgjidhin ndeshjet (si Zizu ) .
Mendoj qe barazimi ishte i vlefshem per te 2 ekipet . Gjermaneve dhe hollandezeve tani i duhet te fitojne me ceket qe te vazhdojne rrugen per ne gjysemfinale.
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
inter_forever jam plotesisht dakort me ato qe ti permende me siper lal por harrove te thoje dicka qe ky kampionat po tregon shum surpriza edhe shum spektakel plako edhe sivjet une nuk e ver doren ne zjarr per asnje skuader sepse te gjitha jane shume mire.
Krijoni Kontakt