E jashtezakonshme,e bukur deri ne pafundesi....et...etjPostuar më parë nga StormAngel
)
Dhe per ata qe njohin kitaren e vertete eshte Joe Satriani,i madh,madheshtor....c'te them per te.
E jashtezakonshme,e bukur deri ne pafundesi....et...etjPostuar më parë nga StormAngel
)
Dhe per ata qe njohin kitaren e vertete eshte Joe Satriani,i madh,madheshtor....c'te them per te.
- "Concierto de Aranjuez" II mvt Adagio e Rodrigo
- "Jeux interdits" e....nuk e di se kujt! Narciso YPES me duket...
B.B King eshte i madh poashtu. Stevie Ray Vaughan ka qene i madh.Postuar më parë nga forever
Ka nje tribute per Stevie Ray, eshte me te vertete nje solo perfekte, vetem se nuk me kujtohet a Satriani e kish be a dikush tjeter. Sidoqofte.
Ramones nuk i kam ndegjuar shpesh, kam nja dy tre kenge nga keto, si dhe White Stripes, vetem Seven Nation Army e kam.
Tashi, B.B King tek The thrill is gone e ka qajt fare. Stevie Ray me Steve Vai, nje kitarist fenomenal tjeter, kane nje kenge te perbashket, me duket Formula 1 quhet, alamet veper.
Ka shume e shume solo tjera qe me pelqejne, mirepo, ndonjehere tjeter per keta.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Kete CD e tributit e kam dhe une -- luajne BB king, Clapton, Cray, Bonnie Rait, buddy guy ajo pjesa "SRV shuffle ' ku lujane te gjithe bashke eshte greatPostuar më parë nga StormAngel
dhe e preferuara ime eshte pjesa e luajtur nga Jimmie Vaughan "Texas Flood" ...its raining down In Texas baby........and there is no telephone line ...super great!
Ndryshuar për herë të fundit nga forever : 03-04-2006 më 13:11
Liebe! liebe, lass mich los!
Meqenese jam shum i fiksum me Guns N' Roses doja te permendja intron e Sweet Child O'Minne E mir e mir ca konge
NeverAgainVolunteerYourself
Postuar më parë nga FTN_2004
Eshte pjesa e "Godfather". Edhe mua me pelqen shume. Mua me pelqen komplet ai koncerti ne Japoni; nga fillimi deri ne fund. Hajde ca zoni qe kishte Axl Rose dikur. E conte gjithe stadiumin n'kom. Edhe grupi, per mendimin tim alamet grupi: qef me i pare dhe me i ndigjuar. Taman Rock and Fuckin' Rol.
Ndryshuar për herë të fundit nga Arcimedes : 10-04-2006 më 13:39
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
Postuar më parë nga Ard
Joe Satriani ka koncert sot ne Nokia Theater...
Une mund te shkoj ose jo....s'e kam vendosur akoma
Liebe! liebe, lass mich los!
Stevie Ray Vaughan --- Pride & Joy
Shume e bukur!NJe stil rock'blues i papare fare!
![]()
Guns n Roses ka ba nji tribut per Kumarin. Kërkoni në Kazaa the Godfather theme Guns 'n Roses e keni me e pa vet se çar mrekullie asht... M'kane lane mendt kur e kam nigju për her te parë e që at'her nuk nalem tu e nigju 100 her, e kam vu edhe zile telefoni biles...
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Shume e bukur kjo solo me kitarre nga SLASHPostuar më parë nga besjon
Dobet, Shume Dobet !!!
PEACE & LOVE
Krijoni Kontakt