Bledaro,nese kalon Cekine Greqia atehere une me doren time do shkoj deri ne Portugali dhe do ua jap titullin atyre.Postuar mė parė nga Bledari
Pa mos luajtur ndeshjen finale hic.
![]()
Bledaro,nese kalon Cekine Greqia atehere une me doren time do shkoj deri ne Portugali dhe do ua jap titullin atyre.Postuar mė parė nga Bledari
Pa mos luajtur ndeshjen finale hic.
![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Mos folni kote......
Hahahahaha Cekia do t'a shpartalloj Grekun do e mund me rezultat bindshem 4-0 odsi ime per Cekinė Cekia-Greqia 4-0
Shkenca na e premton tė vertetėn...por ajo kurrė nuk na e premton as paqen as fatin!
Shmek miku,mos e vere doren ne zjarr lol.
Ceket jane pa dyshim favorit,por neser greket do mundohen te fusin serisht Kalin e Trojes,kesaj here jo me Odisene por me gjermanin e madh OTTO REHAGEL.
Mendoj se finalja Portugali -Ceki eshte me e drejta pasi keto jane dy ekipet qe meritojne plotesisht te luftojne per titullin.
Nejse genjeshtra dhe perallat neser ndoshta mbarojne per nje nga du ekipet gjysemfinaliste.
Portugalia pret ,Ceket ose Greket ne finalen e madhe te Lisbones.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Kolombo,nuk besoj dot se humbė Cekia nga Greqia...
Jo per gjo por ne hisori te futbollit nuk man men njeri qe ka ndodhė e as qe do ndodhė as ne kete 1000 vjeqar...
Cekia-Porto, zoti ja u boft hallall dyave
Shkenca na e premton tė vertetėn...por ajo kurrė nuk na e premton as paqen as fatin!
Cekia fiton!
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Cekia-Greqi 0-0 koha e rregullt.
Shtesa do tregoi se cili do jet ekipi qe do shkoje ne finalen e te dieles.
Ceket hasen veshtiresi me teper ne menyren shkaterruese te grekeve qe nuk u munduan te mendonin per sulmin.
Kishin dy tre raste ,te cilat nuk kishin rezultat.
Ankthi vazhdon.
Profet nuk jam por kisha thene me lart qe greket do u nxjerrin probleme cekeve.
GETE
Trajanos Dellas 1-0,dhe Greqia ne finale.
Ju duket e pabesushme ,jo,nuk eshte 1 prilli,i madhi gjerman OTTO Rehagel e futi Kalin e Trojes dhe shkaterroi Cekine.
Nje tjeter gjerman Sep Piontek qe mori kampionatin evropian te 1992,deklaronte se Greqia e Rehagelit munt te behet Danimarka e 1992.
Dhe askush nuk munt ta vere ne dyshim se edhe munt te ndodhe.
Dua tu hedh nje sy statistikave me vone te mesoj se a ka ndodhur ndonjehere qe ndeshja e hapjes midis dy ekipeve do ishte dhe ajo e fundit ,pra finalja.
Per ne qe i perkasim nje vendi te vogel,fitorja e grekeve na jem shpresa se dikur edhe ekipet e vogla kane te drejte te enderrojne,pse jo edhe te fitojne.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 01-07-2004 mė 17:04
GETE
Ahhh bre Kolombo gjat gjith kohes sa vazhdonte lojaaa....trupi mu dridhte, e kuptoja qe diqka nuk o ne rregull....
Greqia ne finale dhe duke merituar.
Shume futboll shampanje ai ēek per te qene i vertete.
Gjeti nje kocke te forte dhe ja spektator te finales.
Bravo Greqia dhe ti lejme jasht politikat,se ky eshte futboll.
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
Ky ishte komenti im ne faqen 24 te tema per kritikat, e thena me shume ishte pikerisht fitorja e Grekeve qe i kalon ne finale. E prisja nje loje te tille duke pare ndeshjet e Grekut, por nuk mund te them qe loja ishte e merituar, perkundrazi nje loje ne teresi e zoteruar nga Ceket me mungesa shansi dhe me nje arbiter qe ose e kane lene syte ose i shitur ai Kolina.Nuk e di pse kam nje parandjenje te keqe qe me Greqine (qe duket sikur do gllaberohet lehte) nuk do ta kene aq te lehte sa me Danezet, per ta lene me kaq e mos te thene me shume.
Fen e ke krejt personale. MEMEDHEUN E KEMI TE PERBASHKET.
Krijoni Kontakt