THE VILLAGE __no good_
THE VILLAGE __no good_
and if you don't know, now you know!!
the notebook
very romantic movie!
un kam pa dje to fast and to fourious terminator 3 dhe the bourne identity me mat damon filma aksion
The Great Gatsby
Gruaja vret dashnoren e burrit... aksidentalisht. Pikerisht kjo e ben akoma me te bukur ndodhine.Dhe dashnori i gruas qe vrau dashnoren e burrit te saj vritet prej burrit te gruas se vdekur. Hilarious!!! Mia Farrow (Daisy) e ka luajtur Rosemary's Baby me mire. Robert Redford? Aaaahhh... ::: melt :::
![]()
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
"Jack the Ripper" film i gjate,dhe shume interesant.Me Michael Kaine ne rolin kryesor,si dhe Jane Seymour.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Pretty Woman me Richard Gere dhe Julia Roberts.Nje nga filmat me te mire ne historine e kinematografise.
Film me vlera te larta.E kam pa shpesh here dhe asnjehere nuk me eshte bezdisur.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
LOL keshtu aksidentalisht perfundova dhe pashe " Garden State " ... :P
ne fakt u nisem me pa filmin "Without a paddle" ... po ngaqe nuk e kapem ate te ores 8pm u detyruam te prisnim ate te ores 10.30pm... dhe si ta shtynim deri atehere ... i futem nga nje pije me shoqerine ( si me vacation qe isha ..nuk e mendova 2 here) lol ... dhe dihet pazari perfunduam ne salle tjeter ... duke pare filmin me boring ..qe kam pare deri tani ... ( sa aty na erdhen dhe trute ne vend ..) :PP
pershtypjet ... film koti ( kane harxhuar paret dhe kohen kot me ate film )
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Filmi i fundit qe kam pare ishte DONNIE DARKO
Pasi e pashe nje here esull dhe nje here stonned up, i still didn't get it fully what was all about.
DOGVILLE- i fundit i LArs Von Trier. I fundit qė mė ka mbetur nė mendje. Mė i miri i tij, megjithėse e kam vėshtirė tė zgjedh. Edhe City of God, ishte shumė i bukur.
Krijoni Kontakt