E ka thene mire Konica "Armiku me i madh i shqiptarit eshte shqiptari". Kur lexon kete teme te krijohet pershtypja se shqiptaret urrejne me shume njeri-tjeterin sesa serbet!
E ka thene mire Konica "Armiku me i madh i shqiptarit eshte shqiptari". Kur lexon kete teme te krijohet pershtypja se shqiptaret urrejne me shume njeri-tjeterin sesa serbet!
ti nuk e ke lexuar kte tem oj dage..
po ta lexosh nuk parllollon kot..
Milosevic nuk ka shkrepur asnje plumb me doren e tij, njerezit poshte tij kane shprepur arme. Duhet provuar a ka dhene urdhera direkt ketyre njerzve Milosevici apo ata kane vepruar me koken e tyre? Kete kerkon gjykata.
Tek keta trimat e tjere, eshte e vertetuar se keta kane shkrepur arme. Kane dale ne TV etj. Kane nje pengese te madhe keta trimat. Dhe plumbi qorr vret. Kush i ka vrare civilet serbe? Kjo kerkohet nga keta.
sam.. sum..
nje dizaj.. (se kte te mire ka demokracia qe mesojme gjera qe ishin teper sekrete dikur) tregonte ne nje gazete nje ish gjykates i larte i epokes se enverit.. se si i benin gjiqet..apo gjyqet..
sajonin gjyqe qe te ujdisnin politiken me stalina apo krushova apo tito..dhe kerbaci litari e plumbi binte mbi shqipot e mjera..
per te ujdisur punet me titon.. ppsh lejoj qe ne teritorin tone shtetror.. ne kukes-puke-shkoder..te kalonin ne vitin 45-46 kolona te gjata me rini kosovare gjys te arestuar.. te cilet me dhune merreshin nga kosova e dergoheshin ne gerxhet e malit te zi nepermjet shqiperise..
ata u vrane e u kositen si gjat rruges neper shqiperi te dulles ashtu dhe ne vend mbrritje ne tivar..
kjo eshte famekqeja masakra e tivarit..
po te behet gjyq.. denohen juridikisht rende.. te gjithe.. keta dhunues..perkrahes.. shurdhe e qorra.. qe kan lidhje me kte masaker..
pra nje gjyq do gjente fajtor ne kte masaker.. dhe titon dhe rankovicat..dhe hoxhat e shqiperise..
dalin tek gjykatesi i kohes enverit..
e thirri thote Dulla Aranitin ne zire.. e i tha.. ate grupin armiqesor.. do e denoc.. me fjale me vdekje po nuku do i pushkatojme..vetem sa tja themi shokut hrushov.. se kemi zbuluar agjenta amerikan te fllotes 7.. prandaj futjani juve.. atyre me apo pa fakte..
vjen tha araniti e na thote se me tha dulla me goje se duhet ti gjejme fajtor kte grupin armiqesor e tu a rrasim ne leter denim me vdekje formalisht..
ashtu beme ne tha gjykatesi.. i denuam me vdekje heronjte e luftes dhe gjeneralet e ushtrise partizane.. Teme Sejkon me shoke..
dhe ishim te qete se..nuku do han plumb..por vetem sa per tekaluar radhen..
mirpo ..muarrem vesh tha se ata i pushkatuan..
nashti..me letra nuk figuron gjekundi qe dulla ka pushkatuar njeri... por nje gjyq i drejte e gjen fajtor dullen.. per pushkatime e tortura e gjithcka..
Pra teoria jote.. ktu per Sllobon ..nuk qendron..pamvaresisht se ti ketu ske hall te Sllobos por te Dulles..sepse ka vite qe qarkullon kjo alibi ne sojin tuaj.. qe kur propogandoni enverin thoni.. he mo..gjeni nje leter ku enveri ka then pushkatoni..
Ska..thoni juve me gezim..
por e verteta... eshte se te gjitha pushkatimet jan bere me urdher te Dulles..
Edhe tek zyrat e Nanos sot..nuk gjen Shkrese qe thot.. Aldrin..i thuaj..Harasanit dhe Idrizit qe bashke me Eminin.. te ndajne menjane ca miliona se na duhen per DUbaj..
asnji leter e tille nuk ekziston.. por ama miiona te popullit vane ne te semes..atje neper Dubaje.. dhe konsumatori i ketire meleonave..kur thon ekonomistet korcare.. ishte sheiku nano..
Keshtu dhe me Sllobon..
vertet ska len letra Sllobo ku thuhet..druzhe dragan.. vrit femije..e gra te kosoves.. apo foto ku te dale sllobo me granat hedhes duke djegur shtepi me njerez shqiptar brenda..
Por masakra eshte kryer.. me urdher te Sllobos..pik..
dalim te Haga..
nuk po diskutojme ne ketu.. a ka vrare Lima polica serb..apo civila serb..
joooo..
po diskutojme se ki Lima ka vrare shqiptar qe nuk i kane asnje faj.. shtabit idiot servil e megaloman te Jakup Thaqit..
pra jemi ndare dy pale..
nje pale qe thot se lima ka vrare shpijuna.. e une me shok qe themi.. jo.. ka vrare shqiptar te mire..sepse kryespiuni.. per UCk qe ka cu informata ne Serbi..eshte vet shtabi i uck-s me komunikatat intervistat e prallat e tjera qe ja conte cdo dite gazetave te veton batonit..qe pikerisht ato legjenda e informata per UCk..ti lexonte Sllobo..
ki eshte strumbullari i muhabetit ketu..
Po qe Sllobo eshte kriminel nuk diskutohet..
Po te mos ish Klinton Klark Bleri.. Sllobo e kish krye.. planin cubrilloviqian.. ne menyre perfekte..
qashtu or cuni hysni milloshit..
..
O Brari mie qe e pranon kur thue se jemi nda ne dy pal per ty e shoket tu me te vertet shpiunat qe u vran tu kan dhimt dhe i vajton hiq pa nda deri sa te kryhet gjykimi i Fatmirit me shok po duel i pafajshem vaj halli per ne se nuk do te durohesh hiq
ani burr grahi qashtu prap
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Drini.. "daja" i edones nuk ishte shpijun.. por ju e vrate..
LDK nuk eshte shpijune qe ju e vrisni tash 17 vjet me te gjitha mjetet..
As Kosova qe i dha shumicen e Votes LDk.. nuk eshte shpijune..
Ju jeni spijuna..
Por ne nuk ju vrasim.. sepse ne duam Kosov Republik.. ku gjyqet e institucionalizuara percaktojne fajtoret e shkelsat e ligjit e interesit te Kombit.. e jo celulat e Qose Demaq Thaq halitave.. qe kurdisen ne Rogner te Nano Mejdan Klosave.. nen aromen e berxollave e uiskit..
qashtu or sherbetor i mafies..
E more Brari po fukara ne koke je!!!Po perse je sikur nje pllak e prishur e monotene e gramafonit.Po ti dy lidhje ne koke nuk i ke per shume ngjarje e lere me te na shitesh leksione.Brari une besoj se tipat si ti edhe autoriteti ne familje u mungon e lere me ne mehall.Postuar më parë nga Brari
Me trego drejt nga kush te ka ra hise ta lepish ndonje kocke?!!
Marinsi
Pritni pak se flas me Mjellmen!
Perktheje si te shkon ty per shtati me mire,po nese ke nevoje do ta perseris edhe 66 here se nuk pritoj ,sidomos per shoqen e lezetshme te forumit,andaj ndegjo:Postuar më parë nga Mjellma
Drenice apo Çagllavice(dy vende ne Kosove)nuk dallojne shume per nga permbajtja po nuk je NJERI.
Nuk qon peshe ,pra,pse thue ti ke prejardhje nga Drenica.Ky fakt moj zemrushe as nuk te bene te mire as te keqe.Kuptove?
pra edhe ne Drenice ka njerez te mire dhe te kqinje.
Mirepo,cuditerishte,ty dhe krahu yt disi sikur keni qejf dhe ju shkon per damar me i lidhe me komunista cdo fjale qe merr hov te dal ne forume apo ne media .Njeky kompleks,apo sindrom i kompleksit kerkon sherim,pra une nuk u kam faj!
Shih sa bukur i dredhon kuptimet!Ne komunizem nese nuk ke qen ne partin komuniste atehere ke qen armik.edhe ti me kompanin tende nese une nuk shaj se bashku me juve une jam vrasese , tradhtare , shpijune etj
Paske talent moj zemra edhe per aktrim!
Askush nuk te sulmoi ty me keto fjale
Me gjithe respektin qe kamte them troq:Nuk eshte mire te spekulosh!
TEMA u nxit me shume me reagimin tende ne nje fjale!Jo ne vepren,jo ne te keqen qe eshte logjike nje njeri (cofte edhe i huaj)te reagoj,se keshtu e do njerezimi qe ka ndershmeri,dinjitet dhe patriotizem.
Ti te keqes nuk i thue kurr PSE,as nuk ngreve zanin kurre kur u vrane te gjithe ata qe i permendi Brari me heret(flasim per vrasje te shqiptareve nga shqiptaret -mbas lufte).Te reagosh kunder ketyre vrasjeve,per ty qenka tradheti,rrene,e keqe!?!
Kjo eshte qeshtja, ti lidhe e i gjezdise fjalet ne luhaje,andej e kendej per qefin tande.Nuk bene keshtu.
Te gjithe e kuptojme se keshtu leviz e shprehet njeriu qe nuk eshte fer,(lexo i drejte.)
Askush nuk te akuzoj per vrasje,as zbulime,as hamame!Une shume mire e di kush eshte Brari,Arb edhe RTP,Mafia e Drenices mi ka tregu hahah mbasi sipas jush ne jemi aq te fort ti bejm ato vrasje ne Kosove edhe te mos zbulohemi as nga KFORI as nga SHPK.Cka jan per Mafin e Drenices mi zbulu ca IP te tre musketarve![]()
Si eshte e mundur me rrokullis temen andej kah eshte me akute?
Se ,a e din ti,apo mafija e drenices(sic e quen ti)kush jemi ne qe flasim drejt,kjo ,(prap ta perseris) eshte menyra me hipokrite te flasesh/debatosh rreth nje problemi aktual ne kete menyre.Andaj:
Mos e perdor kete metod Mjellme e dashtun,mos,se me dukesh sikur te shoh duke u rrezyer nga brinja e shkembit te respektit per ty.
Duke i pas parasysh se nuk mundem te tjetersohem per hatrin tand edhe te Thaqit e Qosjes,me keqardhje te them,vill zemer,vill....plas !RTP deri sa ke shkruar ne kultur te kam pas Idhull prej se ke shkru ne politik thjesht me vjen te vjelli nga shkrimet e tua.
Flmd zemer.Por si duket Ty,Brar-it edhe Arb-it ju ka kap klimaksi mashkullore.Egziston edhe ai te mashkujt!
Besoj se ne musketaret(edhe pse i injorove shumicen ,e na zbrite ne tre musketar)mbahemi mire,sigurishte do te te behet qejfi edhe me shume nese te them se ky klimaksi yne rebelor sikur po avullohet ne pranin tuej.
Shkruej,mos thuej s`pata kohe!
Ju don deri ne amshim
i juaji
rtp-ja
![]()
Me respekt
rtp-ja
ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"
RTP
mos provoko por permbaju temes se dihet qellimi i yt i errt krejt ket e ben per tu dhan Adm.dge Mod. shkas per ta mball temen
kujdes nese ke diq te thuash per temen thuaj perndryshe hesht.
----------
Limaj:Mustafë Kurti ishte aktivisht i inkuadruar në radhët e policisë serbe
Hagë, 24 maj 2005 (Kosovapress) Time: 11 : 10
Në ditën e katërt të dëshmisë së tij në Hagë, në procesin “Limaj dhe të tjerët”, Fatmir Limaj u është përgjigjur pyetjeve të prokurorit Aleks Uajting. Ai ka thënë se shumica e atyre që janë vrarë kanë qenë bashkëpunëtorë të drejtpërdrejtë të okupatorit serb dhe kanë marrë pjesë edhe vetë në keqtrajtime, ekzekutime dhe masakra kundër popullatës shqiptare. “Mustafë Kurti ka qenë në mënyrë aktive i inkuadruar në radhët e policisë serbe. E tërë Drenica e di. Vëllezërit e tij kanë marrë pjesë në masakrat në Qirez, Likoshan dhe Prekaz. Ai dhe dy-tre vëllezërit e tij publikisht u janë bashkangjitur forcave serbe gjatë luftës në Drenicë,”ka thënë Limaj.
-----------
Postuar më parë nga Brari
Postuar më parë nga Llapi
Brari edha ata qe kan marr pjes ne masakra ti i mbron dhe thua nuk kan qen bashpuntor te shkaut eshte shume interesant se ti nuk i njef keta njerz veq ashtu thua dhe i mbron a thua perse ???!!!!! tregona te lutem perse gjithmon je ne mbrojtje te atyre qe na masakruen neve Shqiptarve.
Krijoni Kontakt