Sna tregove se me qfar dalloni nga danica oree sa i barteni shkrimet e njejta her tek kosove.de her ketu!!!
Haaaaa
Sna tregove se me qfar dalloni nga danica oree sa i barteni shkrimet e njejta her tek kosove.de her ketu!!!
Haaaaa
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Llap,
Tregona bre cka e ki kete fare Danicen qe po e permend kaq shume!?
Talent wins games, but teamwork wins championships.
Micheal Jordan
Po perse nuk po pergjigjesh ti more qe sa e sa her qe te pyes se qfar te dallon nga danica ty???
a une e kam pas gjygjtare qe mi ka pas dhan do vjet burg dhe qe te gjitha i mbajta neper burgje te serrbis,dhe per ate qe e pata une diqka siq me thua ti nuk e la pa me dallue prej teje kur ty te shperbleu me rroge page e mua me burg .
Valla more Llap, me e pa njofte atefare Danicen edhe nja 20 vjet se paku ne burg e kisha lut me te lone. Ishe knaq more burre ne burg valla. Bash per ty osht burgu!Postuar më parë nga Llapi
Mire atehere po kete fare Danicen po e njeh, po pse nuk po del ti personalisht me emen e mbiemer se kush dreqi je ai, qe Danica te paska shqiptuar disa vite burg.
Mire qe po thu bile kjo Danica te paska shqiptu disa vite burg, se thashe mos ishe tu thane Rugova me ka burgos.
Micheal Jordan
Eshte e vertet qe danica mi ka dhan disa vjet burg, por eshte edhe ma se e vertet qe ti e rugova-ibrahim e shoket e juaj me shpiunuat tek danica.
sme tregove se qfar dallimi kie nga danica sa u perket shqiptarve ore ti po thua se mi kishe dhan 20 njizet vjet burg ,a danica me ka kursye pak ma pak mi ka dhan,shyqyr qe nuk te paska pyet kesaj radhe.
Ndryshuar për herë të fundit nga Llapi : 30-11-2004 më 21:02
Llap,
Kadale he Burre se po duket se ne fjalet e pare qe ke mesu ne kete jete jane "shpiun dhe tradhetar." Kadale bre burre se valla as mu e as Rugoven nuk na njeh.
A e din pse?
Sepse nuk ke dasht kurre me na njofte.
Po ku ka ekzistu ai shpiun qe ka shpiunat per ty bre? Valla nuk ka ekzistu! Nuk te kish arrestu kush ty bre!
Me siguri ta kane nxone noj Foto te "Xhaxhit Enver" ne varur ne mur.
Micheal Jordan
Cfare dallimi kam nga Danica a? Cfare po thu qe kom? Apo po ja bon kete pyetje vetevetes. Hajt bre burre mos u merakos se e di qe dallon nga Danica ti!Postuar më parë nga Llapi
Nime nuk jam gjyqtar, bile as qe jom duke e studiju gjyqesine, keshtu qe ske frikesohesh, nuk mund t'i ndaj disa vjet burg.
Micheal Jordan
Edhe sot vazhdoi procesi gjqësor ndaj Limajt, Musliut dhe Balës
Hagë, 30 nëntor - Në Tribunalin e Hagës vazhdoi procesi gjyqësor ndaj Fatmir Limajt, Haradin Balës e Isak Musliut. Në seancën e sotme dëshmoi një dëshmitar tjetër i mbrojtur, me shifrën L-04. Mbrojtësi i zotit Limaj bëri vërejtje se deklarata e lexuar para trupit gjykues është ndryshuar nga deklarata e parë e dëshmitarit, në të cilën nuk përmendej fare emri i Fatmir Limajt.
Të nderuar prindër, motra e vëllezër
Të nderuar qytetarë të Kosovës
Pasi që rrugë tjetër nuk mbeti, vendosëm që nëpërmjet kësaj letre publike, në emër të familjes Limaj, të kërkojmë përkrahjen tuaj për prindin e birin tonë të dashur, për deputetin e Kosovës, zotëri Fatmir Limajn. Na ndihmoni që dhimbjet dhe shqetësimet familjare t’i ndajmë sot së bashku në këto ditë të vështira për ne, për ju dhe për Kosovën.
Ne ishim të bindur se organizimin e mbrojtjes së deputetit Limaj dhe dy të akuzuarve tjerë, Isak Musliut dhe Haradin Balajt, do ta merrnin përsipër institucionet e Kosovës, sepse zbardhja e së vërtetës përballë drejtësisë ndërkombëtare, në këtë rast, do të jetë virtyt për Kosovën, për qytetarët e saj dhe Institucionet demokratike të cilat po rishkruajnë një histori të re në këtë periudhë të pasluftës.
Nga Qeveria e Kosovës kishte disa përpjekje në këtë drejtim: vendimi për formimin e fondit për ndihmë financiare i refuzuar nga Këshilli Ekonomik Fiskal; gjithashtu vendimi për krijimin e një komisioni nga Qeveria dhe Parlamenti ishte për t’u përshëndetur, por ai asnjëherë nuk u vu në veprim. Sot, pas gjithë këtyre përpjekjeve, krijimi i Fondit për mbrojtjen Limaj është rrugë e vetme e mbetur.
Ne besojmë në vendimet serioze të Qeverisë dhe veçanërisht kemi besimin tek grupet parlamentare, shefat e të cilave asnjëherë nuk ngurruan të na këshillojnë dhe të qëndrojnë pranë nesh sa herë që kishim nevojë.
Biri ynë dhe ne nuk kërkojmë ndihmë për t’u mbrojtur nga ligji, sepse ju jeni dëshmitarë se sa e ka respektuar Fatmiri ligjin dhe sa është angazhuar për një shtet ligjor. Ne kemi kërkuar dhe vazhdojmë të kërkojmë ndihmë që në këtë proces gjyqësor Fatmiri të ketë mundësi që me fakte të argumentojë se aktakuza ndaj tij është ndërtuar mbi bazën e manipulimeve, dezinformatave të qëllimshme dhe të paqëllimshme.
Qytetarë të nderuar,
Për zbulimin e së vërtetës në këtë proces të rëndësishëm gjyqësor, zoti Limaj nuk kërkon mëshirë nga askush, veçse krijimin e kushteve dhe mundësive të barabarta që në bazë të argumenteve të mbrojë të vërtetën para gjyqit dhe popullit që aq shumë e do.
Ajo që na preokupon neve si familje, është se biri ynë, deputet i Kuvendit të Kosovës, nuk ka mbrojtje adekuate edhe pas 6 muajve në paraburgim, përveç një avokati zyrtar të caktuar nga Tribunali. Të mos e kesh përkrahjen dhe as mbrojten e duhur në një gjykatë të tillë, përballë një procesi kaq të rëndësishëm për Kosovën, është shqetësuese, aq më parë kur kohë për mbrojtje ka gjithnjë e më pak. Sipas gjykatës, procesi gjyqësor do të fillojë në muajin shkurt, do të thotë kanë mbetur tashmë më pak se 6 muaj.
Ju thërrasim që ta ndihmoni birin tonë Fatmir Limaj, sepse ai gjatë gjithë jetës së tij ishte përpjekur dhe luftoi për Kosovën. Andaj ju drejtohemi të gjithëve: Ndihmojeni birin tonë!
Ai kurrë s’ka dashur t’u marrë të tjerëve, pos t’u jap gjithçka nga vetja. Ai shpesh ka thënë: “Gjatë gjithë jetës sime kurrë s‘kam dashur t’i marr gjë Kosovës, pos t’i jap gjithçka nga vetja - edhe jetën”.
Të nderuar qytetarë, vazhdoni të keni besim si gjer më tani në birin tonë, ashtu siç kemi besim edhe ne si familje. Ashtu siç ka besuar ai gjithmonë dhe beson në Zot, në të vërtetën dhe aq shumë në drejtësinë, së cilës për asnjë sekond të jetës nuk deshi t’i ikë. T’i ndihmojmë Fatmirit për të mbrojtur Kosovën, të drejtën dhe të vërtetën e saj.
Kosovë, ia mundëso birit tonë që të dëshmojë para fëmijëve të tij, që ende janë të mitur, se ai ishte luftëtar i lirisë! Ndihmoje Kosovë që të dëshmojë se ai ishte edhe luftëtar i paqes.
Faleminderit!
Zoti qoftë me Ne
Familja Limaj
Kjo familja e Limes qe tash paska fillu mi djeg, a ka menu nonihere per ata shqiptar qi i ka vra Fatmiri. Edhe ata jan kan bi te nanave se nuk i ka pas pjell lopa.Postuar më parë nga Llapi
Zoti qoft me te pafajshmit.
Ma mir neser se dje
Krijoni Kontakt