Urime gjithe shqiptareve![]()
![]()
Urime gjithe shqiptareve![]()
![]()
Thjeshte pershkrova vendimin e Tribunalit.Postuar më parë nga Mjellma
Asnje fjale qe kam shkruar nuk e terheq...
Talent wins games, but teamwork wins championships.
Micheal Jordan
Mjellma pershendetje dhe URIME se nuk po kemi koh te zgjasim se jemi tuj festue
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Postuar më parë nga Arb
Askush nuk te kerkon dhe nuk ke pse te terheqesh ate qe ke shkuar se e tera po shihet tashme doli ne shesh...
lima nuk mund ti ngjalle atdhetaret qe i ka vrare ne pabesi..
ai mbetet nje kriminel sikurse shoket e tije.
"dikush" ja kerkon Hages te liroje kriminelet duke e ditur se ata kan force te dhunojne aspiraten e popullit te Kosoves per pamvaresi..
dhe me qe ju a liruam kriminelet nga rraca juaj.. mos kerkoni te denojme kriminelet serbe.. ky eshte mesazhi djallezor..
viktima eshte e njejta..Shqiptari.. i vrare nga Arkanet.. Shqiptari i vrare nga Lim veselat..
por njerzit ne Kosove e din mire te verteten..
jan te njejte xhelatet qe vran shqiptaret ne llapushnik..dhe ata qe vrane Drinin uken e Xhemen..jan ata qe grisen flamuret..jan ata qe fishkellyen Ramushin..
eshte PDK partia e djajve kriminele..
Kosova feston lirimin e Fatmir Limajt dhe Isak Musliut
Prishtinë, 30 nëntor 2005 (Kosovapress) Time: 15 : 58
Menjëherë pas vendimit të trupit gjykues të Tribunalit të Hagës për lirimin e Fatmir Limajt dhe Isak Musliut, në të gjitha qytetet e Kosovës, posaçërisht në kryeqytetin Prishtinë, ka filluar të festohet lirimi i tyre. Nëpër të gjitha qytetet, qytetarët të shumët me makina dhe duke i rënë borisë kanë dalë në rrugë duke festuar që më fund drejtësia ngadhënjeu dhe e vërteta doli në shesh për fajësinë e Limajt dhe Musliut.
URIME
URIME
URIME....................................
Më mir një përfundim me dhimbje se nje dhimbje pa fund.
Eh More Brari
Fatmir Limajn Haga nuk e shpalli kriminel ndersa ti po.
Me te verete keto mendime tuaja shihet qarte se ju se bashku me ca ketu jeni merziture besa ma shume se sa vete serbet per lirim e Limajt E Balajt
FITOREEEEEEEEE!
Humbi Serbia me argatet e vet udbasha ne KOSOVE.
Krejt Prishtina po kallet nga FESTAAAAAAA!
Vetem shpiuant jane strukur diku.......(por do t'i gjejme)
URIME LIMAJ - KOMANDANT CELIKU --- Mireserdhe ne atdheun tend qe e clriove nha shkite!!!
GEZUAR KOSOVE!!!!!
Poshte tradhtaret!!!!!
brari a prap kriminel po e quan ÇLIRIMTARIN KOMANDANT ÇELIKUN a???!!!Postuar më parë nga Brari
O kot e ke se nuk ke mundesi ta prisheh ket Gezim qe kemi ne Shqiptaret sot pra GEZUAR Shqiptar ku do qe ini lirimin e FATMIR ÇLIRIMTARIT qe po i kthehet KOSOVES si ÇELIK i vertet
urime edhe njiher me kengen KALLE KALLE
Institucionet dhe partitë politike përshëndesin lirimin e Limajt dhe Musliut
Prishtinë, 30 nëntor 2005 (Kosovapress) Time: 17 : 52
Me rastin e shpalljes të pafajshëm të luftëtarëve të lirisë të mërkurën nga Tribunali i Hagës, Fatmir Limaj dhe Isak Musliu, institucionet e Kosovës, Qeveria dhe Kuvendi, si dhe partitë politike, kanë përshëndetur shpalljen e tyre të pafajshëm dhe lirimin, duke thënë se kjo është edhe një dëshmi se Fatmiri dhe bashkëluftëtarët e tij kanë pasur vetëm një qëllim në jetë luftën për lirinë e Kosovës.
Krijoni Kontakt