E ti kur e ke marr rolin e avokatit te tij.Postuar më parë nga GWENI
Ashtu sikur Llaperi edhe ti nuk le mesazh pa permend Cetniket Shkije. Cka osht puna e juve? Keni gjak te perzim a? Heeue bre faren e keqe Enveriste.....
E ti kur e ke marr rolin e avokatit te tij.Postuar më parë nga GWENI
Ashtu sikur Llaperi edhe ti nuk le mesazh pa permend Cetniket Shkije. Cka osht puna e juve? Keni gjak te perzim a? Heeue bre faren e keqe Enveriste.....
Talent wins games, but teamwork wins championships.
Micheal Jordan
Une i permes dhe jame per ata qe luftuan kunder okupatorit srb, jame mirnjohes ndaj atyre qe e larguan policine dhe ushtrine serbe na kosova njeher e pergjithmone, jame mirnjohes atyre qe ia kthyen dinjitetin kombit tone, jame mirnjohes dhe shume krenar qe i permes ata qe kontribuan per largimin e ushtrise dhe policise(SERBE) tende ARB. Ti (Arb)qe thua keto fjale ndaj ketyre trimave, kunder luftetareve te lirise, ti je vetem nje qyqar dhe qyqan, thjesht.
gabim me doli dy here
kerkoi falje
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
GWENIPostuar më parë nga GWENI
Te pershendes dhe kie te drejt qe me keshillon mus te mirrem me ate ndytesir te UDB-es
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Ani a po shihen ne Slloveni (per skijim) Thaci e Limaj?
Micheal Jordan
ARB ti se bashku me ca tjere ketu, keni qene te lumtur qe Fatmir Limaj e te tjerit jane ne hage, e do te tjeni edhe me te lumtur e gezuar kur do te denohen ata, me te lumtur se sa vete serbet.
Limaj nuk po tregohet aq i lumtur me veprat e tij. Ai zeri i tij prej Enveristi humbi qe ne seancen e dyte gjyqesore. Nga ai ze energjik degjuam nje ze te mekur, te lodhur. Te berat e tij sikur ja zhduken fjalet nga mendja. Ku mbeti ajo krenaria e tij?Postuar më parë nga GWENI
Micheal Jordan
Limaj eshte krenar dhe i lumtur qe ka luftuar kunder okupatorit shekullor serb.
Ai asnje seance nuk e ka humbur e as qe do te humbe sepse eshte ÇELIK.
Por ti(ARB) me keto mendime ndaj Limaj e te tjereve, vetem e vetem e verteton ate qka po e thom deri tani.
Po shihet krenaria dhe lumturia e tij ne sencat gjyqesore. Nuk po i perputhen deklaratat nga muaj ne muaj. I krijoj vetevetes lavdi te rreme, e tash po perballet me veteveten, me ato qe ka thene, nga seanca ne seance.
Ai ne Hage jo vetem qe nuk po mbron veteveten, por edhe po nenvlereson luften e bijeve me te mire te kombit, qe per dallim nga Limaj me shoke, vertete luftuan Shkijet.
Micheal Jordan
ARB juve thoni keshtu, sepse ju jeni ata qe po e nenvlersoni luften e drejte te popullit te Kosoves, luften e drejt te ushtareve te lirise, qe nder luftetaret e lirise ishte edhe vete Fatmir Limaj-Çeliku.
Fatmir Limaj eshte njeri dhe do te jete njeri i madh.
Ndryshuar për herë të fundit nga GWENI : 26-11-2005 më 18:42
Krijoni Kontakt