Close
Faqja 7 prej 48 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 471
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ehh..

edhe Kim Il sungu i nord korese.. i nxjerr ne Shesh e u ben parada me bark bosh miljona e miljona njerzve te mjere..por kjo nuk do te thote se Kimi.. baba i kimit dhe populli kimilsungist bar-kasht gjethe- ngrenes korean ka te drejte ne parullat qe i formon me ato lulat e veshjet uniforme..

Lima ska pas as arsye as te drejte me vra Shqiptar..pik..

Sikur kte te drejt qe Lima ja dha vehtes ta marr kushdo athere per gjysem ore shuhet ne nji kasaphane te tmerrshme gjithe Kombi Shqiptar..sepse i thone qe cdo Shqiptar te vrasi 12 shqiptar te tjere ne rruge..se qashtu i thot mendja..

Jo Prishtin jo.. e verteta nuk eshte ajo qe u thone ata qe me kerbac ( qe ju a kan shti koburen ne b.ir te b.ithes) po ju nxjerrin ne rruge..
    E verteta eshte ajo qe thote ai deshmitari i mjere..

Urrejeni po te doni ate deshmitar qe i shpetoi plumbave te Limes.. por E verteta ashtu eshte e ajo nuk do Shumice.. mjafton dhe NJe njeri ta thote dhe te jete ashtu..sic thote Ai..

turp e faqezeze per ata mijra e mijra frikacake qe kan dale ne rruge..

Kosova po e paguan shtrenjte envero Polpotizmin terbacoist ..kloso halito hashimo nanoist.. zan causho-qoseist- demacist..

Nuk eshte pra ai Hoxha qe i organizon MARS-at Anti-Kombetare por jane ajo qe e kemi thene me kohe ..eshte KKEK-u.. Komiteti Kriminal Enverist Kosovar..

Posht Kriminelet..!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 22-11-2004 më 18:06

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Brari

turp e faqezeze per ata mijra e mijra frikacake qe kan dale ne rruge..

Posht Kriminelet..!
    No Koment Brari!
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Brari

Kosova po e paguan shtrenjte envero Polpotizmin terbacoist ..kloso halito hashimo nanoist.. zan causho-qoseist- demacist..
    Brari po perse ore brari e shan nji njeri qe per shqiptari i vuajti plot 28 vite burg e lexoje qe sikur tie pat urrejt edhe cana-bananja e ldk-se dhe e pat shpiunue tek shkiet Bacen Adem dhe mbetet ende bashkpuntori me besnik i UDB-es jugosllave

-----------------------------------
    12 ZEKERIA CANA

Deshmitari Zekeria Cana para organeve hetuese, më 25.1.1959, dekleron:

Të pandehurin Adem Demaçi e njoh nga fundi i vitit 1954. Në atë kohë kemi qenë bashkë në studime, në Beograd. Në vitin 1955 jam takuar me të pandehurin në Beograd dhe ai qysh atëherë, para meje, është paraqitur armiqësisht. Më ka folur se pushteti i Jugisllavisë po i shperngul shqiptaët nga Kosmeti për në Turqi, sepse frikësohet se nëse shqiptarët do të mbesin edhe më tutje në Kosmet, ata do të kërkojnë që Kosmeti t`i bashkangjitet Shqipërisë. Përmes shpërnguljes se shqiptaëve, pushteti po përpiqet që kosmetin ta mbajë edhe me tutje në kuadrin e territorit jugosllav.
    Më vonë, pasi i ka lënë studimet, i pandehuri Demaçi është takuar me mua disa herë në Prishtinë. Diku në pranverën e vitit 1958 në separenë e hotelit "Nova Jugosllavia" jemi takuar unë, Adem Demaçi, Din Mehmeti, Ali Aliu, Hysni Hoxha dhe Fahredin Gunga, të gjithë studentë. Me atë rast, Demaç , gjithnjë i disponuar armiqësishtë, ka thënë se pushteti po bën shumë padrejtësi ndaj kombësosë shqiptare dhe se me qëllim po i shpërngul shqiptarët për ne Turqi, në mënyrë që Kosmetin ta mbajë si territor të vetin.
    Në rast që shqiptarët do të mbetëshin në Kosmet, ata do të Kërkonin që kosmeti t`i bashkangjitej Shqipërisë. Për aksionin e armëve Demaçi ka thënë se pushteti e ka ndërmarrë këtë aksion me qëllim të frikësimit të popullit shqiptar dhe që ta detyrojë atë të shpërngulet nga Kosmeti, dërsa Kosmetin ta mbajë si territor të Jugosllavisë. Pas Kësaj jemi ngritur dhe kemi dalë nga hoteli. Unë kam shkuar te axha i im, kurse atu janë nisur në drejtim të Gërmisë, në Shkollen Normale që të flinin. Nuk di se çkia kanë folur rrugës derisa kanë shkuar për
    Gërmi.
    Diku në verën e të njëjtit vit, jam takuar me Adem Demaçin në Gjakovë. Ai kishte ardhur për
    mbajtjen e orës letrare dhe atëherë e kam ftuar në drekë në shtepinë time më ka folur se Kosmeti duhet t`ì takojë, gjithsesi, Shqipërisë, me plebishit aso me luftë.Në rast se do të shfrytëzohej rruga me plebishit për zgjidhjen e çështjes së Kosmetit, atëherë Shqipëria duhet ta kërkoj këtë nga Kombet e Bashkuara, të cilat do të mundësonin përcaktimin me plebishit.Nëse në këtë mënyrë nuk do të arrihet që Kosmeti t`í bashkangjitet Shqipërisë,atëherë kjo do të arrihet përmes luftës së tret botërore, me ç`rast rusët do të fitonin në luftën e tret botëre dhe Kosmetin do t´ia jepnin Shqipërisë, kurse Maqedoninë - Bullgarisë.Më ka folur, me këtë rast edhe për shtetasin shqiptar Hasan Shpati, të cilin, sipas tij, e kanë vrarë pushtetarët e këtushëm në burg, e jo duke ikur, për çka ai ishte shumë i revoltuar.Po kështu, para meje, ka folur edhe për gjendjen ekonomike në Kosmet, duke potencuar se Kosmeti është mjaft i zhvilluar ekonomikisht, por është i eksploatuar nga pushteti i Jugosllavisë, i cili nuk po investon asnjë objekt ekonomik në Kosmet.
    Tjetër nuk kam çka të them. Procesverbalin e lexova dhe e vërtetoj me nënshkrimin tim, ngase në të janë përfshirë fjalt e mia.
    U krye në orën 12.
    Procesmbajtës: Xhavit SHabani. Organi hetues i autorizuar: Momo Çanoviq, Dëshmitari: Zekeria Cana.

---------------------
    LLapi
    Marre nga DOSJA DEMAÇI I DR .HAKIF BAJRAMIT FAQE 55
    ne ket DOSJE gjithashtu perpos
    ZEKERIA CANES kan deshmue edhe

ALI ALIU
    FAHREDIN GUNGA e te tjer
    Ndryshuar për herë të fundit nga Llapi : 22-11-2004 më 19:30

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Citim Postuar më parë nga Llapi
    Mijëra protestuesve që sot kërkuan lirimin e ish-luftëtarëve të lirisë që akuzohen nga Tribunali i Hagës për krime lufte, në emër të gazetarëve të Kosovës, iu drejtua Milaim Zeka:

“Dhe Kosova le ta dijë, UNMIK-u, le ta dijë bashkësia ndërkombëtare se pa i vrarë dy milionë shqiptarë, Kosova kurrë më nuk kthehet në Serbi. Karla Del Ponte po i akuzon për vrasje të spiunëve të Beogradit. Ne i themi asaj dhe Bashkësisë Ndërkombëtare se i kemi vrarë e do t’i vrasim deri në Beograd”.
    Se pari ti o Milaim Zeka, statusi perfundimtar i Kosoves nuk varet me fatin e Limajt ne Hage.

Se dyti ai nuk ka asnje te drejte qe te flet ne emer te 2 milione Shqiptareve. Ata Shqiptare flasin vete dhe kane perfaqesuesit legjitim.

Se treti, veq na paske treguar se vertete Limaj, nuk qenka i pa-fajshem; ai paska vrare, sipas teje shpiune te Beogradit. Po ku e din Zeka, se ata Shqiptare na paskan qene shpiune te Beogradit? Me siguri nuk e kane pershendetur me grusht Limajn. Mbase nuk kane pranuar qe t'i nenshtrohen formacionit te tij, nuk kane pranuar qe t'i puthin doren atij.

Le te behet atehere Limaj burre e ti thote te njejtat fjale ne Hage, sepse ai sikur akoma nuk e ka te qarte, se ne banken e te akuzuar dhe ne vuajtje te burgut eshte vete ai, dhe jo populli i tij, te cilin e permend fare pa nevoje.

Sa i perket protestes, po ashtu do te thoja se mijera e mijera frigacake, ata qe tashme i jane nenshtruar ketij KKEK-ut (sic e quan Brari), kane mbushur te pa vetedijshem rrugen kryesore te kryqytetit. Ate qe kane bere mijera qytetare ne Prishtine, bejne me vite Autoritetet e Beogradit qe nuk njohin kerkesat e bashkesise ndekombetare dhe te Tribunalit te Hages.

Gjithe keta njerez e duan Kosoven pa te ardhme, te izoluar, te lane anash, te harruar, nga ata miqte te pakte nderkombetare qe kemi krijuar keto 10-15 vitet e fundit. Keta njerez duhet te mbeshtesin cfaredo vendimi te drejtesise nderkombetare, te kene besim ne pa-fajesine apo fajesine e ketyre Partizaneve te Enverit.
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Perse nuk tregon o shka i shkines nga e perktheve prej ciles gazet te shkieve ,dhe perse e kie mizen pas veshi e je edhe ti qasi qe do te ndiqen deri ne beligrad kush te ka faj.

Dhe Shqiptaret protestuan per:

"Të githë në mbrojtje të vlerave të luftës" u kërkua mbrojtja e vlerave të luftës së UÇK-së
    Ndryshuar për herë të fundit nga Llapi : 22-11-2004 më 20:44

Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Perse nuk tregon o shka i shkines nga e perktheve prej ciles gazet te shkieve ,dhe perse e kie mizen pas veshi e je edhe ti qasi qe do te ndiqen deri ne beligrad kush te ka faj.

Dhe Shqiptaret protestuan per:

"Të githë në mbrojtje të vlerave të luftës" u kërkua mbrojtja e vlerave të luftës së UÇK-së
    Llap,

Me kon e ki?
    Micheal Jordan

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Me nji shka- gabel qe po h... m...shume per Çlirimtaret

Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Me nji shka- gabel qe po h... m...shume per Çlirimtaret
    Per ke e ke fjalen? Veteveten?
    Micheal Jordan

i/e regjistruar Maska e Drini
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Dukagjin
    Postime
    50
    Citim Postuar më parë nga Arb
    Se pari ti o Milaim Zeka, statusi perfundimtar i Kosoves nuk varet me fatin e Limajt ne Hage.

Se dyti ai nuk ka asnje te drejte qe te flet ne emer te 2 milione Shqiptareve. Ata Shqiptare flasin vete dhe kane perfaqesuesit legjitim.

Se treti, veq na paske treguar se vertete Limaj, nuk qenka i pa-fajshem; ai paska vrare, sipas teje shpiune te Beogradit. Po ku e din Zeka, se ata Shqiptare na paskan qene shpiune te Beogradit? Me siguri nuk e kane pershendetur me grusht Limajn. Mbase nuk kane pranuar qe t'i nenshtrohen formacionit te tij, nuk kane pranuar qe t'i puthin doren atij.

Le te behet atehere Limaj burre e ti thote te njejtat fjale ne Hage, sepse ai sikur akoma nuk e ka te qarte, se ne banken e te akuzuar dhe ne vuajtje te burgut eshte vete ai, dhe jo populli i tij, te cilin e permend fare pa nevoje.

Sa i perket protestes, po ashtu do te thoja se mijera e mijera frigacake, ata qe tashme i jane nenshtruar ketij KKEK-ut (sic e quan Brari), kane mbushur te pa vetedijshem rrugen kryesore te kryqytetit. Ate qe kane bere mijera qytetare ne Prishtine, bejne me vite Autoritetet e Beogradit qe nuk njohin kerkesat e bashkesise ndekombetare dhe te Tribunalit te Hages.

Gjithe keta njerez e duan Kosoven pa te ardhme, te izoluar, te lane anash, te harruar, nga ata miqte te pakte nderkombetare qe kemi krijuar keto 10-15 vitet e fundit. Keta njerez duhet te mbeshtesin cfaredo vendimi te drejtesise nderkombetare, te kene besim ne pa-fajesine apo fajesine e ketyre Partizaneve te Enverit.
    Protestat nuk mbahen e as qe ka nevoje te mbahen ne mbrojtje te Limajt, te UCKs apo te vlerave te luftes. Lufta dhe te bemat e UCKs tanime eshte nje epoke e tejkaluar, i takon historianeve qe te mirren me vleresime reale. Limaj do te lirohet si i pafajshem nese nuk i ka bere veprat qe i ngarkohen, por edhe do te denehet, sepse nuk ka force qe da ta shpetoje ate nese me te vertete i ka kryer veprat qe i ngarkohen. Fati i tij eshte individual e nuk ben te lidhet me Kosoven. Kosoves i takojne vetem meritat e anet pozitive te sejcilit. Kosova te mos behet shporte pleherash ku te gjithe do ti shkarkojne mekatet e tyre ne te.

Pra, protestat i organizojne njerezit e pavetedijshem, ose njerezit e cytur nga Beligradi, me qellim per ta armiqesuar Kosoven me bashkesine nderkombetare ose keto protesta organizohen nga njerezit qe ka filluar te ju rreshqase dheu per nenkembe, qe si i humburi ne mal ka filluar te bertase si i cmenduri per ta frikesuar arushen Carla qe po i sillet verdalle. Per njerezit mekatare qe nuk dine se c'eshte atdheu, Kosova e populli jane nje fije kashte per shpetim. Njeri nga keta tipa eshte edhe Milaim Zeka.

Menjehere pas lustes, "clirimtari" Milaim Zeka, si nje shef i vogel i ZKZs me qindra njerez, kryesisht veprimtar te devotshem te LDKs, i ka thirre ne biseda informative allaserbce. Tashti eshte ceshtje e arushes Carla per te hetuar e gjykuar nese ndonje nga klientet e ketij patrioti iu jane nenshtruar torturave gjate hetuesise apo edhe jane zhdukur fare.

Milaim Zeka ka arsye per te protestuar e per te bertitur.
    Komunistet edhe m.... qe e bejne vet mundohen te na e servojne si desert patriotik

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Brari po perse ore brari e shan nji njeri qe per shqiptari i vuajti plot 28 vite burg e lexoje qe sikur tie pat urrejt edhe cana-bananja e ldk-se dhe e pat shpiunue tek shkiet Bacen Adem dhe mbetet ende bashkpuntori me besnik i UDB-es jugosllave
    Llap

A e din ti pse ka qene Demaqi ne burg, 28 vjet?
    Ai nuk ka qene per shqiptarizem

Jo,jo loqkamon.
    Merr lexo pak...

-Fakt eshte se mbrenda 28 vjeteve(ne burgun e shkaut)ai ka qene i trajtuari me i mire nga te gjithe te burgosurit e tjere?!?!(çudi a?)
    Ai ka shkruar romane ne burg!!!!

-Fakt eshte se Demaqi eshte i lidhun mire me shkijet.Ai ka shetitur me duar ne xhepa neper Prishtine mu ateher kur bombardonte NATO dhe shkijet futen ne burg te gjithe bashkpunetoret e ti!!!

...(zdi pse harxhoj fjale koti per llapin kur e di se nuk lexon fare i shkreti.
    Ne cdo moment pritet te na mbulon ketu me kosovapresqin....)

Nejse,mban kohe e mire sot,po andej kah ju?

Faqja 7 prej 48 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •