Fitore E Madhe Per Shqiptaret Kudo Qe Jane, Dhe Humbje E Madhe Per Serbet Dhe Shqipfolesit.
Fitore E Madhe Per Shqiptaret Kudo Qe Jane, Dhe Humbje E Madhe Per Serbet Dhe Shqipfolesit.
Fitore historike per shqiptaret. Miq te dashur shqiptare kudo qe jeni Fatmir Limaj ktheht kryelkarte ne Kosove.
urime te gjithe. Sonte duhet festuar!!!!!!!!
Fitore hsitorike per Kosoven. Fatmir Limaj ky vigan i Kosoves na e kthen besimin se Kosova do te behet shtet
Fillon festimi ne gjithe Kosoven neper rruget e Kosoves kane filluar festimet per lirimin e Fatmir Limajt.
Feston e gjithe Kosova ne menyre dinjitoze. Fatmir Limaj ua hap rrugen bisedimeve per statusin final. Shenje e mire se Kosova po shkon drejte jetesimit te amanetit te UÇK-se!
IMAZHE NGA LUFTA E LAVDISHME E UCK-se
http://www.zeriyt.com/galeria/thumbnails.php?album=24
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Prishtina komplet e bllokuar!!! tere populli ka dal ne shesh per te festuar lirimin e Fatmir LImajt. Momentalisht po kendohet kenga besa bese
Qudi Arb patriotiPostuar më parë nga Arb
I lepive te gjitha ato qe i ke shkruar ne kete faqe kunder Fatmirit,Haradinajt edhe Isakut ?
Nuk eshte qudi sepse vetem ai qe ka 100 fetyra si ti e lepin ate qe e pshtyne!
Ku i ke edhe dy musketart tjere Brar papagallin edhe RTP ?
Gezuar qlirimitar,sot keni pse te festoni.
Tat'jeta
Mjellma
A e mbani m,end miq te dashur fjaline historike te fatmir Limajt Jam i gatshem te sakrifikohem per hir te Kosoves!!!!!
urime Mjellma edhe ty Urime tere Kosoves. Na kthehet Fatmir Limaj si fitimtar ne KosovePostuar më parë nga Mjellma
Krijoni Kontakt