Close
Faqja 25 prej 48 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 471
    i/e larguar
    Anëtarësuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    Keshtu dhe me Sllobon..

vertet ska len letra Sllobo ku thuhet..druzhe dragan.. vrit femije..e gra te kosoves.. apo foto ku te dale sllobo me granat hedhes duke djegur shtepi me njerez shqiptar brenda..
    Por masakra eshte kryer.. me urdher te Sllobos..pik..

dalim te Haga..

nuk po diskutojme ne ketu.. a ka vrare Lima polica serb..apo civila serb..

joooo..

po diskutojme se ki Lima ka vrare shqiptar qe nuk i kane asnje faj.. shtabit idiot servil e megaloman te Jakup Thaqit..
    pra jemi ndare dy pale..
    nje pale qe thot se lima ka vrare shpijuna.. e une me shok qe themi.. jo.. ka vrare shqiptar te mire..sepse kryespiuni.. per UCk qe ka cu informata ne Serbi..eshte vet shtabi i uck-s me komunikatat intervistat e prallat e tjera qe ja conte cdo dite gazetave te veton batonit..qe pikerisht ato legjenda e informata per UCk..ti lexonte Sllobo..

ki eshte strumbullari i muhabetit ketu..
    Po qe Sllobo eshte kriminel nuk diskutohet..
    Po te mos ish Klinton Klark Bleri.. Sllobo e kish krye.. planin cubrilloviqian.. ne menyre perfekte..

qashtu or cuni hysni milloshit..
    Jo me duket se po diskutohet a ka vrare Lima polica serb..apo civila serb apo shqiptare. Jo si thua ti jo sepse ata civila serbe psh. nuk qelluan veten me 20 plumba bresheri.

Nuk ka letra por ka deshmi. Secili do thote versionin e tij, eshte art i derivimit te deshmive te tyre, ne matematike perdoret per te gjetur vleren minimale ose maximale te nje funksioni te crregullt apo te rregullt. Ka derivim analitik per funksione imagjinare dhe deshmi imagjinare apo te rreme. Bota u krijua ne saje, me sakte shkenca, ne saje te llogjikes se njeriut. Keshtu filtrohet. Ligjet jane.

Dhe nese Miloshevici nuk gjendet fajtor ai nuk po gjykohet per nxitjen e urrejtjes ndaj shqiptareve midis ushtarakeve te tij por per urdhera. Keta njerez, drejtojne shtete etj, perdorin forcen e sugjerimit per te anashkaluar pasojat nje urdher direkt mund te shkaktoje me vone. Per keta te tjeret qe kane dale para tv meriton te kuptohet nga deshmite nese jane mburrur para tv ne ak-47? kaq

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Limaj:Në verë 1998, UÇK nuk ishte e organizuar siç pretendon Prokuroria

Hagë, 25 maj 2005 (Kosovapress) Time: 11 : 27

Në ditën e pestë të dëshmisë së tij në Tribunalin e Hagës, Fatmir Limaj ka thënë se deri në gusht 1998 i vetmi organizim i UÇK-së ka qenë Shtabi i Përgjithshëm dhe njësitet guerilje. Ai në dëshminë e tij ka pohuar se në intervistat dhe deklaratat e tij, por edhe të udhëheqësve të UÇK-së shpesh ka pasur fryrje gjërash. Ai i është drejtuar prokurorit Aleks Uajting me fjalët se të gjithë e dinë se nuk ka pasur organizim tjetër. ”Këtë e dini edhe ju z. prokuror, e di edhe tërë komuniteti ndërkombëtar. Mos përpiqeni të futni gjëra të tjera,”i ka thënë Uajtingut Limaj.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Drini
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Dukagjin
    Postime
    50
    Citim Postuar më parë nga Llapi
    Limaj:Në verë 1998, UÇK nuk ishte e organizuar siç pretendon Prokuroria

Hagë, 25 maj 2005 (Kosovapress) Time: 11 : 27

Në ditën e pestë të dëshmisë së tij në Tribunalin e Hagës, Fatmir Limaj ka thënë se deri në gusht 1998 i vetmi organizim i UÇK-së ka qenë Shtabi i Përgjithshëm dhe njësitet guerilje. Ai në dëshminë e tij ka pohuar se në intervistat dhe deklaratat e tij, por edhe të udhëheqësve të UÇK-së shpesh ka pasur fryrje gjërash. Ai i është drejtuar prokurorit Aleks Uajting me fjalët se të gjithë e dinë se nuk ka pasur organizim tjetër. ”Këtë e dini edhe ju z. prokuror, e di edhe tërë komuniteti ndërkombëtar. Mos përpiqeni të futni gjëra të tjera,”i ka thënë Uajtingut Limaj.

Eshte per te qeshur e per te qare pernjeheresh me keta komandante mjerana.

Sa krrekosja e krrokama na ishte nje here. 40% e territoreve te "cliruara" nga Baton Haxhiu, (ne marreveshje me Slloben, kuptohet), pale me se edhe pasaporta te Malisheves na pat premtuar Jakup katastrofa me komandant Celikun. Ky komandanti i famshem na e pat cliruar/ zezuar edhe Rahovecin. Pastaj iken e u strehuan ne Rogner, duke e lene popullin nen kethetrat e krimineleve shkije.

Na i paten thene historianit mercenar Hakif Bajramit, meri keto para te pista e shkruaje ti keshtu historine, se ata qe nuk po na e pranojne luften dhe bemat tona, do t'i vrasim e do t'i likuidojme si armiq e tradhetare.

Per te shpetuar by... e vet, tani dalin e na thone se nuk paska qene ashtu, se cdo gje paske qene vetem nje tollumbace e fryre me pordhe.

Mjere ato viktima qe rane ne kurthet e "clirimtareve"
    Komunistet edhe m.... qe e bejne vet mundohen te na e servojne si desert patriotik

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    O Drini "trim i rrall" po ku ishe ti he burr gjat kohes se luftes dhe vqfar bere ti per ate popull ?

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Limaj mohon të ketë dëgjuar ose parë ndonjëherë “burgun” e Llapushnikut

Hagë, 26 maj 2005 (Kosovapress) Time: 11: 06

Dëshmitari Fatmir Limaj në dëshminë e tij para Tribunalit të Hagës ka mohuar se ka ditur ose të ketë dëgjuar për ekzistimin e të ashtuquajturit burg i Llapushnikut. “Kur e kam parë akuzën jam shokuar. As nuk kam parë, as dëgjuar asnjëherë për "kamp-burgun" e Llapushnikut. Asnjëherë nuk kam qenë dëshmitar i zhvillimeve të tilla. Kurrë nuk jam involvuar në gjëra këtilla,”ka thënë Limaj.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    po pra.. nuk ka degjuar kurre..

edhe te doje me pranue se ka degjuar per llapushnik.. ai nuk guxon sepse ata "shoket" atje ja perdredhin kryet..
    I ziu Lim..

shpesh po folet se Lima apo Jakupi mbrojten ne hag vlerat e luftes..

Mirpo ne asnji seance te gjyqit apo ne fjalen e hetuesve apo gjykatesve apo prokuroreve kurre nuk u tha dicka kunder se drejtes se Shqiptarit per tu mbrojt nga barbari serb..
    Mirpo keta trimat e Nano klosit.. vazhdimisht i bien ktij fyelli a thua se ata deshmitaret apo dikush asht kunder te drejtes qe ka cdo popull ashtu sikurse Shqiptari te mbroje familjen vatren, vendin, jeten.. etj.. nga nje okupator ..

Aty diskutohet thjesht.. ke vrare shqiptare..

Deshmitaret shqiptare thone se Lima me shok kan vrare e kan rrahur shqiptare..

Ne se kan qen tradhetare dil si burre e argumento se kan qene tradhtare e te kan sabotue luften..

Ne se nuk ke vrare.. shqiptare .. athere ske pse tutesh..

Ne se ne Llapushnik ska pas kurgja te keqe.. pse ske shku kurre aty.. ?

A nuk ish llapushniku fshat Shqiptaresh qe duhet mbrojtur?

krejt fshatrat tha Lima ne Hag para hartes .. duke i tregue me dor.. i kam bredh aty rrotull vec llapushnikun jo..
    Interesant.. as ky as Jakupi skan shkue kurr ne Llapushnik..
    A nuk ish pjes e Kosoves qe do mbrohej dhe ky Llapushniku a?

A thua kan shti fall ke ndoj fallxhore gjat luftes e ajo fallxhorja u paska than.. qe mos me dal ne Llapushnik tash ne luft se..pas lufte ka me dal nji HAg qe ka me than se ka pas kamp-burg ne llapushnik.. e sban me shku qaty..se ju del pun mbasandej me Hag del Ponten..

estrada ne ekran.. lol.

pak fantazi...

dy njerz pi katundit.. kan marr rrugen per ne lokalitet..ose per ne qytet..sejcili vec e vec..

njani asht Shpijun.. e po shkon me tregue ne post te milicise serbe.. se ka pa mbram do njerz me maska qe i kan dal diku ne rrug naten..e i than Jena UCK-a.. e iken..

katundari tjeter nuk asht shpijun.. ai asht uck-ash.. ka nji zarf sekret..nen jakne (xhaket) te cilin ja ka dhan shoki i shtabit shok Jakupi.. me e cue e me ja dorzue vec ne dor te shokit Baton ..

Milici Serb mban shenim dhe raporton.. tek shefi i itij.. se.. nji far shpijuni jon na ka than se diku ne nji rrug katundi ka pa do uck-asha..
    Sa ishin thot Shefi..dragani..
    sdi.. thot miloradi.. sipas shpijunit ton ishin 3-4 djem te rinj me maska qe ai nuk i ka ngjoft..
    Cfar armatimi kishin thot shef dragani..
    valla moje brate..thot milic miloradi.. ky nasha shpijuna.. po thot sdi valla nji far gjaje te gat e kan pas.. po a pushk a kallash nuk din cka me than.. pi.cku materi thot Dragani e mbyll telefonin..

katundari tjeter ka mbrrie ne Prishtin e diku me nji vend teper sekret ja ka dorzue shokit Baton Zarfin e shokit Jakup..
    shok Batoni meniher nji xerr shok Vetonit e fill e botojn ne gazet letren e shokit Jakup.. ku shoki jakup njofton me komunikaten nr 34567897 fraksion 56432.. se Forcat e UCk-es ..konkretisht brigada e 3466532 dhe Brigada e 3456789 kan bllokue rrugen x y e kan sulmue dhe kan clirue fshatin y x..

Tash.. miloradi e kreu punen.. i tha cka i tha shpijuni Hasan Begi i terci vercit shefit Dragan.. e shef dragani i tha shefit ma te madh.. Arkanit se ashtu keshtu nji shpijun i ka pa do uck-asha.. me corapa te zeza.. e me ni kallash te gat..
    ashtu a.. hajt se kena me u a tregue na qejfin qatyne uckashve..

Kurse Lajmi ne KOh ditore qe erdh pi Jakupit.. u eshte shperndare tana axhensive perendimore plus Betave e Tanjugave.. por dhe asht botue ne faqe te pare te Gazetes se miljardarit 40 miljonsh eurosh..Veton Sorrosit..
    kuptohet ky lajm.. qe UCK me 7 brigada ka ba namin.. i ka shkue ne Zyr Putinit e Jelcinit Sllobos e Shtamadhorit te armates jugosllave..e ata natyrisht tundin Shtetin e tyre e nisen..per ne xy..
    Ky lajm u ka shkue dhe klinton blerave..
    e klinton bleri thot.. marshalla paskan boll ushtri te madhe kto uckashet e e nanos klosit..ani le te luftojn.. si thu ti bler.. po qashtu po tham dhe un.. se x ligj nderkombtar nuk na len me nderhye te punt e permrenshme te serbise .. ushtri me ushtri po luftojn..

tash sllobi me oficirat madhor mbledhen e vendosin me me i ba shkrumb e hi cka i del perpara.. natyrisht kjo Armat Serbe nuk shkojn me nji kallash.. ne zonen xy aq sa kishte njesiti uck-ash qe i doli shpijunit ne rrug..
    Joo ata shkojn me 30 tenka e 40 mortaja e 50 mitraloza e 100 gryka artilerije..si fillim e ma von i dhjet fishojn serbet forcat e tyre.. sepse.. dhe jakupi i qindfishon ne komunikat nr 34278654 fraksion 56432.. brigadat e uck-es..te cilat ja transmeton batoni pi prishtine e milaim Zeka pi evrope e Rogneri..

E celiku e tritoli qe kjo ushtri Serbe derdh mbi zonen xy... vret fmi e gra.. burra e qika e lop e shpi e shkrumb e hi.. fshatrat nji pas nji .. por njerin nuk e vret.. shokun Jakup...i cili.. i ka marre masat..
    aj me shokin gjarpnush.. ka shkue ne raki Rrush.. ne Rognerush tek shoki nanush..

CILI ESHTE SPIJUNI I VERTETEEEEEEEEEE.. ai katundari hasan begi pi terci vercit.. a ky magari me shkoll jakup bislim qose demaq koco dano shab sinano.. kloso nano.. e veton bano.. e berat luzh e ram buj e kosov presh leshi..

kjo eshte pyetja..

ktu eshte pergjigja qe sguxojn ta thone por qe e shprehin me Vote.. populli i Kosoves.. qe bandat nuk e kuptojn apo bejn sikur nuk e kuptojn se populli i Kosoves nuk i do trimat e nanos Klosit.. sepse ja u din trimerin .. e qenit te keq qe u a pruni ukun ne Torisht..

rtp e arb deqansi..
    ma vini nji not.. se me intereson opinioni juaj..

qashtu..

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Une te pyes Brari se qfar ke deshte te thuash burr se per bes nuk te kam kuptue ama bash hiq?????

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Une te pyes Brari se qfar ke deshte te thuash burr se per bes nuk te kam kuptue ama bash hiq?????
    Ta shkruajmi ne privat ne gjuhen serbe se at e kupton me mire
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga GjIlAnAsI_cSi
    Ta shkruajmi ne privat ne gjuhen serbe se at e kupton me mire :)
    e di qe eshte gjuha e jote e mamit tane ajo po edhe ate e di deri dikun shkruej lirisht

ta ruajm amanetin Maska e deqanas
    Anëtarësuar
    23-03-2005
    Vendndodhja
    diku tjeter
    Postime
    267
    boll thjesht ish mundu me ta shpjegu Brari, po ndoshta pak teper thjesht per inteligjencen tende te mbizhvilluar

@Brari
    spo di cka me´t thene or vlla... pleqt thone: "tupani bjen per ate qe ka vesh", mirepo dikush i ka shti vesht aq thell ne tul saqe edhe po ta shohin me sy te vet te zezen thone e bardh eshte...
    dikush nuk ka guximin e mjaftuar qe te mendoj me koken e vet, perderisa partia ta merr persiper te menduarit per sahanlpirsat e vet

"drejtesia mund te jete edhe e verber ndonjehere, por ajo sheh edhe ne terr" (eshte nje citat i nje juristi me te cilin kam punuar nje kohe)

pra... edhe pse shum "drita" i keni fikur gjate edhe mbas luftes, binduni qe drejtesise nuk do ti shpetoni dot!!

shihemi n´gjykate

Faqja 25 prej 48 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •