Close
Faqja 21 prej 48 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 471
    Afer Baba Fajes Maska e Marinari
    Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga Llapi
    Limaj: Nuk kam pasur rol komandues në Llapushnik

Hagë, 19 maj 2005 (Kosovapress) Time: 10 : 52

Në ditën e dytë të dëshmisë së tij në procesin “Limaj dhe të tjerët” në Hagë, Fatmir Limaj ka thënë se nuk ka pasur kurrfarë roli komandues në Llapushnik, si dhe ka mohuar që aty të ketë pasur ndonjë kamp-burg. “Ishte e paimagjinueshme në atë kohë që të merreshe me gjëra të tilla. Kishim probleme tjera,” ka thënë ai.
    Llapi per ty pershendetje te sinqerta.Me te vertete je Syri i Shqiponjes.

Marinari

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Brari
    Mua me mjafton kur ato qe i shkruaj mi aprovon Arb e RTP.. pa ju tjeret cte doni shkruani..

...

Brari dinaret e serbis qe ju gjeten brahim-dinar-komunistit siq duket po flasin vet, te embla ishin kane te shkretat per ju qe paguheni me dinar.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Marinari
    Llapi per ty pershendetje te sinqerta.Me te vertete je Syri i Shqiponjes.

Marinari
    Marinari gjithashtu ke pershendetje nga Llapjani
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756

Thumbs up Mendimin e ke shume te drejte o Brari!

Mjelm..
    Asnjihere nuk u prononcove per te vraret nga dora e enveristave te Nanos ne Kosove..
    Kuptohet pse-ja.. Nejse ti je Femer e nuk e dua nga ty ket sakrific..
    Dua nga ty te jesh e drejt.. per vehten tande e jo per mua..
    Sa per guzic e mullaqe ..hiq mos u baj merak..

zonja mjelm ... e tjere ju skutha enveristo-thaqiste..simpatizanta te Krimit !

Luftaret e lirise jan shume. Disa prej atyre jan vra gjat luftes.
    Por eshte nje kategori luftaresh e atdhetaresh qe jan vra pabesisht nga disa te ashtuquajtur luftar apo qlirimtar...gjat e pas lufte..

Ata jan shume e nuk mundet te mos ken rene ne sy te tu qe din shkrim e kendim.
    Eshte Xhema, Drini, Sabahetja e plot e plot atdhetare te moshave te ndryshme..
    Te kisha qen Serb nuk do isha ndal kurre me fol per Xhema e Drina e Ilira por jam Shqiptar e nuk muj me ndryshue.
    Asnji luftar i lirise nuk eshte fyer nga Brari apo Arb e RTP etj.. asnji.. perkundrazi i kemi ngrit lart aty ku e meritojn.

Por per ne luftar i lirise eshte ai qe liron Shqiptaret nga okupatori Serb..
    Per ne nuk eshte luftar i lirise ai qe ka zhdem ne dru e tortura nje fshatar shqiptar te Kosoves.. ai qe ka lidh duar e kamb dhe e ka shti ne plevic a biruc intelektualet apo bashkfshatarin e tije.. Per ne nuk eshte luftar i lirise ai qe shpif per nji luftar te lirise e jo vetem kaq por dhe e vret mbas shpine..
    Pra e humb te drejten per tu quajtur luftar edhe ne se ka qen ndoj dit luftar ai qe ka shti pushk mbi nje luftar te lirise.

Ky eshte dallimi jone dhe nuk eshte i vogel.
    Per ju luftar e hero e "qlirimtar " nuk eshte ai qe lufton per Liri se me qen kishit than se dhe DRINI eshte luftar lirije ..edhe Uk Bytyqi eshte luftar lirije.. edhe motra Sabahet.. qe mjekonte plaget luftareve ..
    Por jo nuk e thoni kte kurre.. Atyre u thoni ldk-ista...udbasha etj etj..
    Per ju luftar lirije eshte vetem ai qe... njihet si besnik fanatik i Jakup Demaq Qoseve e Nano Klos Enverave... edhe ne se mir e dini se kurre ska marr pjes ne ndonji beteje apo sakrifice..
    Boll te jete nanoist qosist thaqist e jakupist..e mbi te gjitha Anti-Rugove.. qe ju ta doni e nderoni dike edhe ne se ai ka jetue ne Mars apo Jupiter..

Nuk jeni pak juve..jeni shume..
    Ne radhet e Votuesve te PDk.. qe une e quaj Partia Demagogjike e Kriminele.. ka shum femra edhe se mir fort e din se "luftaret" Thaq e Lim kan shti pushk e kan dhan urdhra me torturue shqiptare te mrekullueshem.. edhe se e din mire se te dy keta jan hajna.. edhe se e din mire se te dy keta ne flagranc u kapen ne hotelet e Slovenise me dy qika te reja.. te njohura si artiste e misse te Kosoves..

Le te ket luftuar dikush kunder ushtrise apo policise Serbe apo te ket vuajtur ne burgjet e Goliotokut e Sremskes etj.. keto nuk vlejn per ju ne se..Tani ne kte sekond ata nuk jan te deklaruar si Thaqo-Qoso-Demo-Envero-Nanoiste..
    Sapo dikush shpreh simpati per Rugov a LDk.. per ju ai eshte automatikisht nje Armik.. qofte ai vet Skenderbeu apo dhe Adem Jashari.. ju e fusni ne listen e atyre qe duhen zhdukur fizikisht..

Shembuj ka me dhjetra..
    Pa e zgjat..mjafton te kujtojm Uken.. apo Ilir Selimin..apo Ilir Mergimin.. e deri tek e fundit..fishkellima ndaj Ramushit dhe vrasja e te vllait..

Pra juve jeni hipokrite e aspak Shqiptare.. ne kuptimin e ndjenjes kombetare..

Degjojeni Limen ne Hage..
    Po flet vete e po tregon se asnji luft nuk ka bere se asnji organizim nuk kan pasur..vec.. "vepruem ashtu per me tregue se...".. "vepruem ashtu per tu dukur se..."

"Ja vnuem nji kompjuter qe nuk punonte Jakupit perpara vec me u duk se.. zedhensi i UCk eshte serioz e ka zyre.. etj etj.. "..
    Hipokrizi e gjalle gjith ajo cka tregon Lima.. Nuk besoni .. degjojeni e shiheni vet cka vet po i tregon tuj qesh Lima ne Hag perdit..

Nuk kam qen kurre ne Llapushnik thote Lima.. .. e te tane ju e dini se jan gjall dhjetra fshatare Shqiptare.. nga ata qe u rrahen prej dores se Limes e bandes se tije pikerisht ne Llapushnik..ku Lima ushtronte Endrren e tije..per te qen nji her ENVEr STALIn apo PolPot.. apo Himler..
    Shum fshatare u vrane ne Llapushnik..e llapushniku do te kishte qene nji koh te gjate nji Mini Mathauzen apo mini Gulag apo mini Spac-Bulqiz per.. Lim Gjeneralin ..megaloman..qe kenaqte instiktet e tije shtazarake mbi trupat e Shqiptareve pa asnji faj ndaj Limes apo Kosoves.. ne se aty pari nuk do ish afrue ushtria Serbe..
    Per fat te mir a te keq.. afrohen forcat Serbe aty pari e lepujt e Shtabit enverist qe nuhasnin fort mire rrezikun.. ikin per te shpetuar "guzicen" e tyre dhe vrasjen e te mbeturve gjall ne burg-kamp-stallen e Llapushnikut ja lejn ne dore.. ca zagareve te tjere e kjo mundeson qe jo te gjithe te asgjesohen.. qe Kurre te mos dinte Bota marrine e cmendur te Enveristave Kosovare..por qe disa me shum sakrifice te mbesin gjalle e sot te mesojme te vertetat e "qlirimtarave mburravece"..
    Pra shqiptari autokton u vnue para dy rreziqeve.. Serbise qe te masakron e thaqistave te Lim idriza- myslive... qe te rrehin e te vrasin..

Joo Keto lloj "Clirimtaresh" nuk i don ai qe eshte Shqiptar..

Duhet te jesh pak Arkan e Cubrilloviq ti duash keta..

Ose te jesh hipokrit shqipfoles.. nanoist enverist.. qylypirxhi .. qelbanik ne shpirt e soj e sorrollop..

Mua me mjafton kur ato qe i shkruaj mi aprovon Arb e RTP.. pa ju tjeret cte doni shkruani..

Arb e RTP.. a ka ndonji genjeshter ne ato cka them...?

...

"Aty ku ka gje,nuk eshte pa ze"-thone.
    Per njat arsye edhe ngrejne pluhur kur flet Brari!

Mjellme e nderueme
    Me gjithe respektin qe kam ndaj teje,
    ndaj mendimin me Brarin per shume arsye!

-Eshte plotesishte e vertet kjo cka tha Brari.I kam percjell shkrimet tuja edhe ne kosova.de ,njejte.Asnjehere nuk je prononcuar aty ku duhej(flas per politiken shqiptare).Gjithhere i ke mbyll letrat kur vraheshin shqiptaret mbaslufte.
    Kjo me thote shume mue kur lexoj shkronja ketu ne internet.

-Dy:Si te bie ne sy shprehja "guzic"e te vret,e nuk te vret te kritikohen vrasesit?!

-tre..ka shume,po nuk kam kohe kesaj radhe.

nderimet e mia
    rtp-ja
    Me respekt
    rtp-ja

ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
    por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"

Qudi

Mjelm..
    Asnjihere nuk u prononcove per te vraret nga dora e enveristave te Nanos ne Kosove..
    Kuptohet pse-ja.. Nejse ti je Femer e nuk e dua nga ty ket sakrific..
    Dua nga ty te jesh e drejt.. per vehten tande e jo per mua..
    Sa per guzic e mullaqe ..hiq mos u baj merak..

zonja mjelm ... e tjere ju skutha enveristo-thaqiste..simpatizanta te Krimit !

Luftaret e lirise jan shume. Disa prej atyre jan vra gjat luftes.
    Por eshte nje kategori luftaresh e atdhetaresh qe jan vra pabesisht nga disa te ashtuquajtur luftar apo qlirimtar...gjat e pas lufte..

Ata jan shume e nuk mundet te mos ken rene ne sy te tu qe din shkrim e kendim.
    Eshte Xhema, Drini, Sabahetja e plot e plot atdhetare te moshave te ndryshme..
    Te kisha qen Serb nuk do isha ndal kurre me fol per Xhema e Drina e Ilira por jam Shqiptar e nuk muj me ndryshue.
    Asnji luftar i lirise nuk eshte fyer nga Brari apo Arb e RTP etj.. asnji.. perkundrazi i kemi ngrit lart aty ku e meritojn.

Por per ne luftar i lirise eshte ai qe liron Shqiptaret nga okupatori Serb..
    Per ne nuk eshte luftar i lirise ai qe ka zhdem ne dru e tortura nje fshatar shqiptar te Kosoves.. ai qe ka lidh duar e kamb dhe e ka shti ne plevic a biruc intelektualet apo bashkfshatarin e tije.. Per ne nuk eshte luftar i lirise ai qe shpif per nji luftar te lirise e jo vetem kaq por dhe e vret mbas shpine..
    Pra e humb te drejten per tu quajtur luftar edhe ne se ka qen ndoj dit luftar ai qe ka shti pushk mbi nje luftar te lirise.

Ky eshte dallimi jone dhe nuk eshte i vogel.
    Per ju luftar e hero e "qlirimtar " nuk eshte ai qe lufton per Liri se me qen kishit than se dhe DRINI eshte luftar lirije ..edhe Uk Bytyqi eshte luftar lirije.. edhe motra Sabahet.. qe mjekonte plaget luftareve ..
    Por jo nuk e thoni kte kurre.. Atyre u thoni ldk-ista...udbasha etj etj..
    Per ju luftar lirije eshte vetem ai qe... njihet si besnik fanatik i Jakup Demaq Qoseve e Nano Klos Enverave... edhe ne se mir e dini se kurre ska marr pjes ne ndonji beteje apo sakrifice..
    Boll te jete nanoist qosist thaqist e jakupist..e mbi te gjitha Anti-Rugove.. qe ju ta doni e nderoni dike edhe ne se ai ka jetue ne Mars apo Jupiter..

Nuk jeni pak juve..jeni shume..
    Ne radhet e Votuesve te PDk.. qe une e quaj Partia Demagogjike e Kriminele.. ka shum femra edhe se mir fort e din se "luftaret" Thaq e Lim kan shti pushk e kan dhan urdhra me torturue shqiptare te mrekullueshem.. edhe se e din mire se te dy keta jan hajna.. edhe se e din mire se te dy keta ne flagranc u kapen ne hotelet e Slovenise me dy qika te reja.. te njohura si artiste e misse te Kosoves..

Le te ket luftuar dikush kunder ushtrise apo policise Serbe apo te ket vuajtur ne burgjet e Goliotokut e Sremskes etj.. keto nuk vlejn per ju ne se..Tani ne kte sekond ata nuk jan te deklaruar si Thaqo-Qoso-Demo-Envero-Nanoiste..
    Sapo dikush shpreh simpati per Rugov a LDk.. per ju ai eshte automatikisht nje Armik.. qofte ai vet Skenderbeu apo dhe Adem Jashari.. ju e fusni ne listen e atyre qe duhen zhdukur fizikisht..

Shembuj ka me dhjetra..
    Pa e zgjat..mjafton te kujtojm Uken.. apo Ilir Selimin..apo Ilir Mergimin.. e deri tek e fundit..fishkellima ndaj Ramushit dhe vrasja e te vllait..

Pra juve jeni hipokrite e aspak Shqiptare.. ne kuptimin e ndjenjes kombetare..

Degjojeni Limen ne Hage..
    Po flet vete e po tregon se asnji luft nuk ka bere se asnji organizim nuk kan pasur..vec.. "vepruem ashtu per me tregue se...".. "vepruem ashtu per tu dukur se..."

"Ja vnuem nji kompjuter qe nuk punonte Jakupit perpara vec me u duk se.. zedhensi i UCk eshte serioz e ka zyre.. etj etj.. "..
    Hipokrizi e gjalle gjith ajo cka tregon Lima.. Nuk besoni .. degjojeni e shiheni vet cka vet po i tregon tuj qesh Lima ne Hag perdit..

Nuk kam qen kurre ne Llapushnik thote Lima.. .. e te tane ju e dini se jan gjall dhjetra fshatare Shqiptare.. nga ata qe u rrahen prej dores se Limes e bandes se tije pikerisht ne Llapushnik..ku Lima ushtronte Endrren e tije..per te qen nji her ENVEr STALIn apo PolPot.. apo Himler..
    Shum fshatare u vrane ne Llapushnik..e llapushniku do te kishte qene nji koh te gjate nji Mini Mathauzen apo mini Gulag apo mini Spac-Bulqiz per.. Lim Gjeneralin ..megaloman..qe kenaqte instiktet e tije shtazarake mbi trupat e Shqiptareve pa asnji faj ndaj Limes apo Kosoves.. ne se aty pari nuk do ish afrue ushtria Serbe..
    Per fat te mir a te keq.. afrohen forcat Serbe aty pari e lepujt e Shtabit enverist qe nuhasnin fort mire rrezikun.. ikin per te shpetuar "guzicen" e tyre dhe vrasjen e te mbeturve gjall ne burg-kamp-stallen e Llapushnikut ja lejn ne dore.. ca zagareve te tjere e kjo mundeson qe jo te gjithe te asgjesohen.. qe Kurre te mos dinte Bota marrine e cmendur te Enveristave Kosovare..por qe disa me shum sakrifice te mbesin gjalle e sot te mesojme te vertetat e "qlirimtarave mburravece"..
    Pra shqiptari autokton u vnue para dy rreziqeve.. Serbise qe te masakron e thaqistave te Lim idriza- myslive... qe te rrehin e te vrasin..

Joo Keto lloj "Clirimtaresh" nuk i don ai qe eshte Shqiptar..

Duhet te jesh pak Arkan e Cubrilloviq ti duash keta..

Ose te jesh hipokrit shqipfoles.. nanoist enverist.. qylypirxhi .. qelbanik ne shpirt e soj e sorrollop..

Arb e RTP.. a ka ndonji genjeshter ne ato cka them...?

...
    Brari une vetem ju pyta se ajo fjal a eshte ne gjuhen shqipe,asgje me shume.E ju qenkeni hy lugave pa nevoj .

Une nuk kam kohe te merrem me vnerin e juaj sepse tani 5 vite ju shof ne kete forum.Ate test e bera vetem te shof reagimin tend pasi ka kohe qe dyshoj se jeni nje person qe me nje nick shkruan shqipen e Kosoves e me tjetrin e shkruani shqipen e paster.Tani jam e sigurt ne supozime e mia.
    Ne cdo shkrimi te juajin eshte nje materjal i njejt nje urrejtje patologjike ndaj UCk-s.Une Brari sikur te shaj mbi UCK do shaj mbi doren e amputuar te nipit tim,doren te cilen ai e humbi ne kufirin Shqiperi-Kosove duke bart arrmë.Sikur une te shaj mbi UCK do shaj mbi varrin e dy nipave te mi qe u vran me pushk ne dore duke ju derguar mill te zhvendosurve ne Shtrubullove.E din ku eshte ai fshat ?Apo duhet ta pysesh vllaun tend binak Arb-in.Apo shokin tend partiak RTP!

Une Brari nuk flas me fjal te qajtoreve sikur ti une flas me fakte qe i kam pa syte e mi.Deri sa ti ke qen ne nje metropol Europjan une kam qen ne Studencan?E din ku eshte ku fshat ?Nuk eshte ne Drenice.Kam shetit neper fshatrat e Kosove gjate viteve 1998-1999 edhe kam pa me syte e mi ate cka ti e ke pa ne TV.

Nese je aq patriot siq po paraqitesh une do jem ne Kosove gjate veres Qershor edhe Korrik ku do bej prezentimin e nje libri te perkthyer nga Une edhe ca miq te mi.Hajde bisedojm si burrat ne Drenice.E din ku eshte Drenica apo duhet Arb-i me ta treguar rrugen.Apo RTP sepse shume here ka qen ai atje.
    Brari ti e din shume mire ku eshte Drenica!

Te pres ne kafe Brari,ne ode te burrave te Drenices.Mos ke frig Drenica ime kurre nuk ka pre ne Bese edhe nese te marre ne Bese asgje nuk do te ndodh.Po nese ke problem te vish ne Drenice une vi ne Prishtine apo ku duash ti.Nuk kam frig aspak te zbuloj identietin tim sepse nuk kam pse,asgje nuk i kam ba kombit deri me tani.

Te pres ne kafe Brari edhe pse jam shume e sigurt se ti nuk do vish sepse "Nuk ta man zuza(fjal shqipe per ate guzicen tende).

Une kam then edhe them prap nese Zoteri Limaj ka bere krime le te denohet por nuk kemi nevoj ti sjellim denime para se gykatesit te bin ate!Ta lem drejtesin te merret me punen e tyre.Cdo vrasje ne Kosove do zbulohet edhe Ai/Ajo qe ka bere krim duhet te denohet per veprat e tyre.

Ja shkeli Mjellma me nje tren per Prezeren sepse nuk kam kohe te mirrem me trimat e internetit qe shaj nen pseudonime.

Brari mos u lodh me mu drejtuar me referat sepse nuk ke nevoj.Mundesh vetem te pergjigjesh do vish apo nuk do vish me pi kafe.
    Brari per fund thuaj vllaut tend binak ARB te mos me drejtohet sepse me siguri tani ai do te me sulmon sepse ai trimerin e vet e shpreh ndaj femrave e jo ndaj mashkujve.

Mire mbeteshi
    Mjellma
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mjellma : 19-05-2005 më 18:28

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Mjelmushe..

meqense po shkon ne prizren.. pra ne qytetin ku jeton familja e Drinit.. do te shikoj a po shkon per ngushellim te nana,gruaja e fmija.. e atij drinit te vrare.. tek ai shoku i nipave tu.. luftari Ekrem rexha..
    E pastaj ne kthim kur shkon per prishtin e mitro.. kthehu ne Decan tek nana e Sabahetes e thuja nji fjal te mire..

athere do te quaj Shqiptare te mire..e jo hipokrite..

Ne pritje jam..

sa per frik ne Drenic.. at frik e ka hashimi me shok sepse ata kan vra shqiptar e jo un..
    sa per urrejtje per uck.. varet kuj i thu ti uck e kujt i them un..

un i urrej ata qe vrasin shqiptar.. ata qe i bajn ftes ushtris serbe e vet ikin.. ata qe propogandojn uck-a e qe shum mir e dijn se uck-a e tyre vec i iken e i mshefet armikut e vnojn mburoje.. fmi e gra me pshtue guzicen e vet..

kte uck nuk e du un oj mjelm.. ti duje sepse.. aq e ke shqiptarizmen te formuar..

larg guzices teme..

e jo kshtu nuk ban.. e meqense je drenicake..banju e sinqerte me popullin tand..

e din mir Drenica se kush e ka clirue..

a hashim jakup rogneri apo Klark xhekson ton bleri..

Drenicaket duhet ta clirojn Drenicen nga Polpotistet enveriste qe i kam hyp ne zverk..

Ne se ti nuk e ndjen kte shtypje.. ne syte e tyre..ti nuk kupton asgje..ose kupton e po te pelqen..
    Kjo eshte me e rande..

e ne fund..pra nuk e ke pas fjalen thjesht tek origjina fjales Guzic.. tjeter kund kishe pas hallin..

pra nuk u gabova qe ti thash disa fjal..

nga ty nuk pres.. trimeri..joo mjelm.. vec sinqeritet te kesh me veten tande..

qashtu mjelm e qose jakupit..

Lavdi Shqiponjes Sabahet..qe e vran minjt e gjirizit qe ti i don..

Mjelmushe..

meqense po shkon ne prizren.. pra ne qytetin ku jeton familja e Drinit.. do te shikoj a po shkon per ngushellim te nana,gruaja e fmija.. e atij drinit te vrare.. tek ai shoku i nipave tu.. luftari Ekrem rexha..
    E pastaj ne kthim kur shkon per prishtin e mitro.. kthehu ne Decan tek nana e Sabahetes e thuja nji fjal te mire..

athere do te quaj Shqiptare te mire..e jo hipokrite..

Ne pritje jam..

sa per frik ne Drenic.. at frik e ka hashimi me shok sepse ata kan vra shqiptar e jo un..
    sa per urrejtje per uck.. varet kuj i thu ti uck e kujt i them un..

un i urrej ata qe vrasin shqiptar.. ata qe i bajn ftes ushtris serbe e vet ikin.. ata qe propogandojn uck-a e qe shum mir e dijn se uck-a e tyre vec i iken e i mshefet armikut e vnojn mburoje.. fmi e gra me pshtue guzicen e vet..

kte uck nuk e du un oj mjelm.. ti duje sepse.. aq e ke shqiptarizmen te formuar..

larg guzices teme..

e jo kshtu nuk ban.. e meqense je drenicake..banju e sinqerte me popullin tand..

e din mir Drenica se kush e ka clirue..

a hashim jakup rogneri apo Klark xhekson ton bleri..

Drenicaket duhet ta clirojn Drenicen nga Polpotistet enveriste qe i kam hyp ne zverk..

Ne se ti nuk e ndjen kte shtypje.. ne syte e tyre..ti nuk kupton asgje..ose kupton e po te pelqen..
    Kjo eshte me e rande..

e ne fund..pra nuk e ke pas fjalen thjesht tek origjina fjales Guzic.. tjeter kund kishe pas hallin..

pra nuk u gabova qe ti thash disa fjal..

nga ty nuk pres.. trimeri..joo mjelm.. vec sinqeritet te kesh me veten tande..

qashtu mjelm e qose jakupit..

Lavdi Shqiponjes Sabahet..qe e vran minjt e gjirizit qe ti i don..

Brari kush je ti qe te me vlersosh mua a jam shqiptare e hipokrite?

Nje person qe shkruan me pseudonim.
    Hajde nese ta mban zuza jote te shkruajm me emer edhe mbiemra .Une nuk kam frig te shkruaj me emer edhe mbiemer timin.Po ti ke frig Brari !
    Shtrohet pytja pse?

Nese ti e din se Hashim Thaqi ka vra Shqiptar shko tek Refki Morina edhe tregoj ate cfare din ti.

Deri atehere te pres ne kafe .

Mire mbeteshi
    Mjellma

Citim Postuar më parë nga RTP
    "Aty ku ka gje,nuk eshte pa ze"-thone.
    Per njat arsye edhe ngrejne pluhur kur flet Brari!

Mjellme e nderueme
    Me gjithe respektin qe kam ndaj teje,
    ndaj mendimin me Brarin per shume arsye!

-Eshte plotesishte e vertet kjo cka tha Brari.I kam percjell shkrimet tuja edhe ne kosova.de ,njejte.Asnjehere nuk je prononcuar aty ku duhej(flas per politiken shqiptare).Gjithhere i ke mbyll letrat kur vraheshin shqiptaret mbaslufte.
    Kjo me thote shume mue kur lexoj shkronja ketu ne internet.

-Dy:Si te bie ne sy shprehja "guzic"e te vret,e nuk te vret te kritikohen vrasesit?!

-tre..ka shume,po nuk kam kohe kesaj radhe.

nderimet e mia
    rtp-ja
    Nderimet e mia RTP,
    Une jam nje Mjellme edhe ne kosova.de edhe ne kete forum,vet fakti qe shkruaj tani 5 vite me kete nick tregon se une jam shume mire me personalitetin tim.

Sipas jush une nuk jam pronocuar kunder vrasjev ndaj shqiptarve ne Kosove ?
    Gabon shume rend.
    Po vet fakti qe une jam e Drenices ty edhe Brari me keni mvesh me flamurin e vrasesve ne Kosove.
    Ke kujdes se nuk eshte mire nese asgje tjeter per hir te shoqeris qe kemi pas dikur.
    Mire e din se edhe ne Kosova.de kam ndej larg luftes qe ti e ke ba me kompanin tende ndaj ushtarve te UCK-s.

Po ta kujtoj vetem nje gje.
    Dihet cfare kan be shkjet ne Kosove ,dihen masakrat e tyre por prap shteti Serb edhe Serbet nuk flasin per ate si kriminel por si heronje te tyre.Femijet e kriminelev Serb qe jan ne Hage i kan te pa leke te studijojn ne cilin univerzitet qe dojne.Kriminel ne Hage serb kan banesat e tyre si dhurat nga shteti Serb per meritat e tyre gjate luftes ne Kosove.

E ne cfare po bejm po ja mveshim edhe ato qe nuk i kan bere.

Po e la ketu

Mire mbetesh
    Mjellma

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-04-2005
    Postime
    89
    Dihet cfare kan be shkjet ne Kosove ,dihen masakrat e tyre por prap shteti Serb edhe Serbet nuk flasin per ate si kriminel por si heronje te tyre.Femijet e kriminelev Serb qe jan ne Hage i kan te pa leke te studijojn ne cilin univerzitet qe dojne.Kriminel ne Hage serb kan banesat e tyre si dhurat nga shteti Serb per meritat e tyre gjate luftes ne Kosove.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-04-2005
    Postime
    89
    [B]Dihet cfare kan be shkjet ne Kosove ,dihen masakrat e tyre por prap shteti Serb edhe Serbet nuk flasin per ate si kriminel por si heronje te tyre.Femijet e kriminelev Serb qe jan ne Hage i kan te pa leke te studijojn ne cilin univerzitet qe dojne.Kriminel ne Hage serb kan banesat e tyre si dhurat nga shteti Serb per meritat e tyre gjate luftes ne Kosove.

Mjellma te lumte se me kete qe ke shkruar, eshte shume e vretet dhe fakt te lumte

Faqja 21 prej 48 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •